bence hiç arkadan münasebeti karıştırma..çünkü bu hem senin sağlığın açısından zararlı hem de dinimizce çok günah ve haram..şöyle diyim allah ve peygamberin lanet ettiği bir durum..o nedenle uzak durmanı tavsiye ederim..geçmişte yaptıkların bir hatadır..herkes hata yapar..sana önerim onlar için tevbe istiğfar et..rabbim çok bağışlayıcıdır..
eşin olaki senden böyle birşey istedi..kesinlikle reddet..daha önce yapmadığını(yalan olacak ama) söyle ve eğer ısrar ederse boşanmayla tehdit et..
yani öyle bir hale gelki arkadan ilişkiye çok ama çok karşı olduğun gibi bir izlenim ver..82 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Hemoroidim var dersin..arkadan çakamaz sana.. ve böylece de senin herkese arkadan verdiği anlamaz :D kafa zehir yine :D
ille de sana arkadan çakmak isterse, Yarın yapalım dersin.. ertesi günü akşama kadar soguk betona otur.. sana arkadan çakınca kan gelsin.. basurum patladı dersin :D senin daha önce herkese arkadan verdiğini aklına bile getiremez :D
rahat olabilirsin :D62 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
şu iğrenç seni aşağılayan aşağılayan anlatıma gülüyorsun ya ne kadar düzgün biri olduğunu kanıtlamış oluyorsun. Acıdım seninle evlenecek olana. Yazık çok yazık.Karakater yok onur hiç yok gurur sıfır zaten. Sana bu tipte konuşan seni aldatacak tipte biri lazım sen git böyle biriyle evlen aldatın birbirinizi geçinin işte. sen onu da yapacak kalitedesin zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSEN KESİNLİKLE FAKESİN ! % 100 ERKEK , bir defa kocansa o ilişkide delik büyükse anlar ve analı da yapardı hadi yoluna pipine fazla yükleneme :)
160 Yorumla
+1 yılAnlamasa bile sen o adamın yüzüne bakıp ilkim nasıl diyeceksin? Hayır yani merak ettim de ondan soruyorum.
2310 Yorumla
Soran+1 yılgözlerının içine bakıp ilkim sensin dicem nasıl?
- +1 yıl
Evleneceğin kişiye gerçekten üzüldüm şu an :)
Soran+1 yılüzülme üzünülecek duruma dusersın :)
- +1 yıl
Aklımı kullandığım sürece pek sanmıyorum :)
Soran+1 yılakılla değil bir anlık gaflet..nede olsa ınsanız beşer şaşarız
- +1 yıl
Canım yapmış olabilirsin dah önce doğal ona söylediğimiz bir şey yok ama git söyle bunu yaptım de yani
Soran+1 yılçok iyi anlar benı tabi
- +1 yıl
Sen bilirsin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
arkadaki kaslar kasılır acılır sonra geri kapanır ama eskisi halini almaz örnegin bir teli gerersin sonra bırakırsın eski haline yine döner ama belli olur yinede telin gerildigi.. kaslarda öyledir.. sen böyle afedersin domalıp elinle acıp göstermedigin sürece anlamaz.. ama yok böyle alttaki arkadaşın dedigi gibi hedef gösterirsen o zaman anlar.. geniş oldugunu helede evlenmeden önce bir kızla anal ilişki yaşadıysa nasıl birşey oldugunu cok iyi bilir. dikkatli olman lazım
00 YorumlaBi kaç kere yaptıran, onunla arkadan yapmadığın sürece kesinlikle hiçbirşey anlamaz ana yapmak isterse sen de izin verirsen anlar
34 Yorumla
Soran+1 yıl:D guldurdunuz benı ya hotın bu taktiği denıcem :D
Bir zamanlar dildo kullandığını söylersin olur biter :) Hatta git bir dildo al, sakladığın yerden çıkarıyormuş gibi yapıp gösterirsin bununla yapmıştım dersin :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabız oluyorum hep falan de :D ama eger aşırı derecede önceden yapmadysan genişlemez orası okadar anlamazz rahat ol
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksileyen kim lan :D ne dedmi beklyonuzz
Soran+1 yıl:DD
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yau ordan tuvalete çıkıyon dımı yıne kocaman acılıyor kapanıyorda oyle kalmıyorkı sorun olmaz
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Kesinlikle anlar..! Hele bu konuda tecrübeliyse mutlaka anlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlar arkada yaparsak mı anlar,*
Soran+1 yılnasıl
sen özellikle orayı hedef göstermediğin sürece mümkün değil anlaması...
20 Yorumlanamuslu ve haysiyetli aile çocuğu.
senin çocuklarını bile tahmin etmek istemiyorum. çünkü sen o cocuklara edep nedir öğretemessin bile50 YorumlaSonra erkekler neden evlenmez diyorlar birde alayınızın mk :(
22 Yorumla
Soran+1 yılkızlar neden evlensın o zaman ?
Böyle birşey olmuşsa 5 yıla kadar adli tıpta bu çok kolay anlaşılır. Ancak bir kaç kere yapılmışsa kişinin bunu bakarak anlaması biraz zor.
00 Yorumlabence anlar sadece delik genizlemiyor aynı zamanda çok kullanılmanın diğer işareti rengide değisiyor biraz maldan anlarsa nekadar kullandığını anlaya bilir :)
00 YorumlaKızım sen oruspusun ya eşin eskort almış haberi yok hshahaha
10 Yorumlasen şimdi bakireyim de dersin :)
248 Yorumla
Soran+1 yılyemın ederım kı kızım...evet bakırelıkte sorun yok :)
Soran+1 yıldiğer bir çok erkek gibi:)
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. açık ve net
https://www.youtube.com/watch?v=OtBAPOg5nnc00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlasa ne olacak anlamasa ne. senin vicdanın rahat mı olacak...
40 Yorumlabu kaç kere yaptığına anal bölgenin esnek olup olmamasına bağlı ve tabiki sana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmakat çok açıldıysa deforme olduysa anlama ihtimali var
22 Yorumla
Soran+1 yılbi iki kere girdirdim
Cevap sahibi+1 yıl1-2 kereden anlaşılmaz birşey açılmamıştır
+1 yılanlasa ne ?
kocan senden farklı mı sanki110 Yorumlaİşi bilen biri ise eğer, her türlü anlar. Cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın yani. 😳
00 Yorumla
+1 yılya doktor bile test ile anlıyo nerden bilecek devam bişe olmaz kapanmıştır o :)
10 YorumlaRahat rahat içine girerse anlar heralde.O kadar olmuş mudur orası?
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadan vermıcem
Soran+1 yılhe ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora gidersne anlaşılır kasların kavrama derecesine göre, eğer kocanda girmek isterse önceden aldığının kalınlığına bağlı olarak kasların hemen rahatlar oradanda anlaşılır... 1-2 defa yaptıysan belki anlaşılmaz ama pek sanmıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözü açıkbirisiyse malını kontrol eder
belli olur yani sıçtın30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılana günah de birşey de yaptırma anlar rahat girerse hatta büyüklüğünden bile anlaşılı gay arkadaşlarım var anal yaptırdığı için büyüdüğünü söylüyor
20 Yorumla
+1 yılHayır. Canın çok yanıyormuş gibi taklit yaparsan anlamaz... Tabii çok genişletmediysen arkanı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliliğe kadar hergün yapsan evlenmeden 2 ay önce ara versen yine hiç yapmamış gibi olur :) düzenli yaptığında alıştığı için esnekleşiyor geçici bir durumdur.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana son durumu söyler misin birşey sorcam?
Biraz tecrüben varsa, domaldığın an anlar. uzaktan bakması yeterli. Hiç şaşmadım.
00 Yorumla
+1 yılbence anlayabilr rahatlıkla.. ama söylersin bu sebepten dolayı evlenmekten vazgeçecekse evlenmesinzaten
00 Yorumla
+1 yılşikilmiş pötün davası olmaz de anlarsa
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldelik açıldıysa rahat gırer dogrudur ama bır ıkı sefer olduysa bısey olmaz anlayamaz
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam saol
Cevap sahibi+1 yılevlenmeye daha çoksa muhtemelen daha çok yapacaksın ama anlasada bence farketmez
+1 yılya kimse anlamaz arkadan verdigini sen kismeye aldirma
10 Yorumlaevleneceğin kişi anal sex seviyorsa kesinlikle anlar..az çok onunda tecrübesi vardır muhakkak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçokmu yaptın delık normalde buykmu gözuukuyorrr p*rno yıldılarnınkı gıbıyese anlar
00 Yorumlabence o anlamadan sen anlat yakalarsa döver
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonuç evlendin mi 1 sene geçmiş
00 Yorumlaevet ne oldu, arkadan vurdurdugunu anladimi
00 Yorumla
+1 yılkurnaz bir adamsa anlar
20 Yorumlayaww yürü git işine, belanı mı arıyorsun.
11 Yorumlaanlamaz nasıl anlasın
00 Yorumlaeger delıgın gercekten cok buyuk degılse anlamaz
22 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılanlar tekmeyi basar =P
40 Yorumla
+1 yılGeçmişte 1-2 kere olduysa anlamaz
00 Yorumlanerden anlicak yaa :D rahat ol bişi olmaz
00 YorumlaAnlar..
21 Yorumla
Soran+1 yılnasıl :/
Anlamaz merak etme
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılG*tünde kamera yoksa anlamaz.
20 Yorumla
+1 yılAnlamaz çok açılmadıysa arkan
00 Yorumla
+1 yılAnlamaz mersi etme anlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinşallah anlar
242 YorumlaÇok tecrübeli gibi davranırsan anlar dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece denerse anlayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacakların ayrık yürüyon mu ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kdr evlisiniz ? hiç anal olmadı mı
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ne diyor mk
Çok acı yiorum de
30 YorumlaAllah bunu hesabini sorar
00 Yorumlabakiremisin ?
125 Yorumla
Soran+1 yılo konuda sıkıntı yok emanet duruyor yerınde
Soran+1 yılçocuk almanyada byumus okumus ama türkıyeden el değmemiş kız alıcam dermıs sonra gelmiş benı bulmuş :D
Soran+1 yılne dıyon ya anlmadım
Soran+1 yılhııı ertesi gun benı kapıya koysun sonra ne anladık zıkışten
Soran+1 yılarkadan mı verıcem sanki? komıksın
Soran+1 yılsıkarım kendımı gıremez :D
Soran+1 yıloha
Soran+1 yılön neyıne yetmıyor helalınden hemde
Soran+1 yılsanmam efendi biri beni incitmez
Soran+1 yılona öyle
Soran+1 yılsen alırken kalıte kontrol yaparsın
+1 yılYapmışsa anlar
00 Yorumla
+1 yılAnal yaparsa anlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılyapmazsak?
- +1 yıl
O daha önce yaptıysa sendende isteyecektir. Yoksa ancak şüphelenebilir.
Soran+1 yıldinen yasak desem o yönde bıraz ıçı rahatlıyabılır
- +1 yıl
İkna edersen olabilir.
Soran+1 yıltamam
Kaç defa yaptınki
14 Yorumla
Soran+1 yılbelki 3 fazla değil
Soran+1 yıltamam saol pekı arkadan ısterse ben yapmayı duusnmuyorum o halde hıç anlamaz ölese,*
Tecrübeli ise anlar
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne