Biriyle anlaşmıştık swinger yaptık , sonra tekrar anlaştık 4-5 defa yaptık. Sonra en son gittik eşi yoktu grup yaptık sonra merde diye sordum param bitti demişti.
Kankam ben en son üç kişi grup girdim arkadaşlarla olan sonra ayrıldım bilmiyorum şimdi nerede ama en son bizim üniversiteden bir çocukla evlenmişti İstanbul’da sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biriyle anlaşmıştık swinger yaptık , sonra tekrar anlaştık 4-5 defa yaptık. Sonra en son gittik eşi yoktu grup yaptık sonra merde diye sordum param bitti demişti.
Hahahaha ya swinger ortamında çiftler buna çok düşüyor
Eskiden ben de çok yapmıştım böyle ama işte yapacak bir şey yok . Sonradan grup muhabbetleri oldu. Ama sıkıntılıydı.
Eşin ne dedi peki bu duruma
Eşim değil sevgilimdi. Sonradan tekrar bensiz gitmiş grup girmişler 3 kişi anlattı falan ben de ayrıldım. Beni aldattın diye.
Hatun nerde şimdi ya 😂
Kankam ben en son üç kişi grup girdim arkadaşlarla olan sonra ayrıldım bilmiyorum şimdi nerede ama en son bizim üniversiteden bir çocukla evlenmişti İstanbul’da sanırım
Anladım dostum
Aldığım haberlere göre de bakireymiş 😅
E genelde öyle olur 😂
Merak ediyorum ama acaba hadi ön tarafı diktirdi , arka tarafı nasıl halletti onu bilmiyorum.
Yatakta çok iyi ama yaşı ileri olan biriyle olmuştum
Kaç yaşındaydı
75. Fena yalıyordu ama
75 mi onu nerden buldun
Konuşuyorduk arada aniden oldu
Dostum 75 yaşındaki kadınla ne konuştun
Esnafti
Ne güzel esnaflar varmış ya 😂 beline sağlık
Gençlere taş çıkartır ama
Henüz yaşamadık. var mı daha kötüsü jdndbd
Kötü bişi yaşamazsın umarım
Allahın dediği olur göreceğiz jdjdud
Öyle mübarek 😂
Anal yaparken tuvaletimi yaptım
Buna inanmıyorum ya bence şehir efsanesi 😂
Acı yemiştim ishal oldum inanmak zorunda değilsin
E peki sonrasında ne oldu
Utandım agladım tabii hayatımın şokunu yaşadım 😂 sonra temizledim ne yapayım
😂😂 elemanla birlikte misin hala
3. yılımız 😂😂
Valla ben evlenirdim senle yalan yok 😂 yaşanacak en extrem şeyi yaşamışsınız zaten
Ama çok güldük sonra hiç igrenmedi o beni sakimleştirdi. Ama benim evlilik gibi bir niyetim yok 😂😂
Evlenme boş ver. Evlilik iyi bir şey olsa kimse boşanmazdı. Peki hiç başkası oldu mu
Ondan önce anal olmadı vajinal oldu. İlk anal onunla oldu
Evlenmem ya böyle rahat
Yaş kaç peki? Yok birlikteyken başka biri oldu mu 😅
Yaşım 24. 3 yılın içinde oldu tabii ama o da biliyor ve o da yapıyor başkası ile kıskanmıyoruz sonuçta ciddi düşünmüyoruz 😂
Vay be senden bi tane daha varsa cv bırakayım 😂
Dolu dolu var hele bu devirde o hooo oo
Tesettürlü müsün peki sen
Evet 😂 nereden bildin
Daha çok tahminim var 😅
🙈🙈🙈
Bi kaç sorum olacak sana yazarsan 😅