Her gün cinsel ilişki yaşayan bir insanım maalesef ve bazen rezil olabiliyor insan peki sizde hic rezil olduğunuz bir durum yaşadınız mı eğer yaşadıysanız yorumlarınızı merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkan benden tecrübelisin bana yardımcı olur musun hergün yaptığına göre erken gelme olayı yoktur sende benim vaka ağır 2 postada erken geliyorum cinsel ilişki sıklığım oldukça az evliliğim yok düzenli ilişkim yok bunu düzelesiye kadar alkolle tamamlamaya çalısıcam alkol tüketiyor musun
011 Yorumla- +1 yıl
Hayır 23 yaşındayım hiç alkol kullanmadım bugüne kadar erken boşalma için üzülme sağlıklısın geç boşalma için ilaç kullanma asla kısırlaştırabilir öyle bir riski var sadece daha çok isteğin artsın bunun içinde kuruyemiş falan tüket hala erken boşalsanda kalkık olacak hep çünkü hala istekli olacaksın
Cevap sahibi+1 yılmaalesef 2 postayı da erken boşalıyorum seks yapabilmem için 3. postayı yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılYalan değil başkan doğru söylüyorlar geçten kastım 10 ila 30 dk arası normal süre
Cevap sahibi+1 yılSertleşme ne olacak 2 postadan sonra sertleşme yerinde kalmıyor
Cevap sahibi+1 yıl20 dk ne demek benim için biliyor musun 😀mükemmel bir süre tek istediğim şey bu seks te 20 30 dk git gel yapmak ön sevişme ile 40 dk 60 dk mükemmel bir süre
Cevap sahibi+1 yılKalkık kalmıyor işte %30 %60 lık kayıp oluyor sağlıklı her bireyde olur bu tam sert olmadığı için kolay çıkıyor penis vajina dan sokunca
Cevap sahibi+1 yılThank you 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen rezil olmadım ama partnerim organlar birbirine değince boşaldığı için çok utanmış ve morali bozulmuştu hatta benimle görüşmekten kaçar oldu sizdeki rezillik durumu derken ne oldu mesela
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTrajikomik bir durum olmuş😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız hüngür hüngür ağlamıştı. Kendimi kötü hissettim, sert davranmamıştım ama öyle oldu
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler