Cinsel Yaşam Yaşadığınız en kötü cinsel deneyim nasıldı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 kim ile Yaşadığınız en kötü cinsel deneyim nasıldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bi abimin kiz arkadasinin arkadasiyla. Uzun hikaye. Yirmili yaslara yakindi 0 0 Yorumla
Hammza0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bir kızla olmuştu aceleye getirdi hiç zevk ve tat almadım 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Deneyimim henüz yok. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hic cinsel deneyimim olmadi ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks anında inlemek yerine gülmüştü.O kötüydü 🙄😔kendimi yetersiz hissettim 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Cvp versene sende 0 0 Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. kotuydu))) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç yaşamadım
Bi abimin kiz arkadasinin arkadasiyla. Uzun hikaye. Yirmili yaslara yakindi
Bir kızla olmuştu aceleye getirdi hiç zevk ve tat almadım
Kondom yırtılmıştı.
ilk iliskimdi sanirim.
Deneyimim henüz yok.
Hic cinsel deneyimim olmadi ya
Bakirim. Diyeceklerim bu kadar
Bunu niye burada dile getirelim 😑