Cinsel Yaşam Erkekler vajina şekli önemli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yoksa temiz olan kokmayan ne varsa olur mu Erkekler vajina şekli önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla sevdiğim kadının vajinasına takilmam. Ama illa nasıl olsun diyorsan rengine takilmam ama şekli evet böyle çizgi gibi iç dudakları dışarıda olmayan dışarı sarkmış olmayan gayet çok Seksi bence. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet şekli hiç önemli değil arzulu çekici şeftalili sulu idi iyi yapan hanim candir 0 0 Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Pürüzsüz tüysüz olmalı pembe... penis de aynı pürüzsüz sünnetsiz 0 0 Yorumla
iyi_insan_severim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Vajina şekli hiç önemsediğim bir konu değil. Kadın seksi ve iyi sevişsin yeter 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne varsa demiyelim de genelde temiz ve kokusuz gider 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Temiz olmalı tabi ki. İnsan vücudu bu, koku da nedir! 0 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Temiz olması önemli kokan denk geldi bi tane hayattan soğudum yemin ederim öyk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Temiz kılsız tüysüz kokusuz bakımlı. Tamamdır çokta seyapmamak lazım zaten ıslanıp yoldan çıkınca gözümuz görmeyecek şeklini suklunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Temiz olsun sulu olsun yeter ben yalamaya bayılıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalatmayi severmisin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yok knk ben sahsen etmiyom bunu kizlar cok takiyor burada ogrendim neden acaba 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evett Cevap sahibi 1 yıl ne evet
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onlara nefes olsun yeter onem verseler esc ile olmazlar 1 1 Yorumla kimsesiz95 1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bazı görüntüler itici oluyor görseli olsada göstersek 0 0 Yorumla
atmaca0625 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Önemli değil temiz olsun yalanacak şekilde offf sabah akşam 0 0 Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kadının cilvesi önemli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa Yorumla bronze231 1 yıl Kadın cilveli olsun vaginayı yalar yutar erkek Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Şekil o kadar da önemli değil, temiz olması kâfi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. kokusu daha önemli ama şekli de önemli. 0 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl bu da nerden ciktu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anlayamadım Yorumla h8hc4c 1 yıl yani bize ne seklinden anatomisi oyle olmussa Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Temiz olması yeterli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Koksa sorun olmaz yani 😱 Yorumla sembernar_27 1 yıl Temiz olan kokar mi Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Bir şekil var çoook tatlı ya 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Temiz kokmayan önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl hafif kıllı ve kokmayan seviyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ha bi de dış dudakları dolgun hafif iç dudakları da görünüyorsa tadından yenmez Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Kokmaması gerekiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Valla sevdiğim kadının vajinasına takilmam. Ama illa nasıl olsun diyorsan rengine takilmam ama şekli evet böyle çizgi gibi iç dudakları dışarıda olmayan dışarı sarkmış olmayan gayet çok Seksi bence.
Evet şekli hiç önemli değil arzulu çekici şeftalili sulu idi iyi yapan hanim candir
Pürüzsüz tüysüz olmalı pembe... penis de aynı pürüzsüz sünnetsiz
Vajina şekli hiç önemsediğim bir konu değil. Kadın seksi ve iyi sevişsin yeter
Ne varsa demiyelim de genelde temiz ve kokusuz gider
Temiz olmalı tabi ki. İnsan vücudu bu, koku da nedir!
Temiz olması önemli kokan denk geldi bi tane hayattan soğudum yemin ederim öyk
Temiz kılsız tüysüz kokusuz bakımlı. Tamamdır çokta seyapmamak lazım zaten ıslanıp yoldan çıkınca gözümuz görmeyecek şeklini suklunu
Temiz olsun sulu olsun yeter ben yalamaya bayılıyorum
Hım
Yalatmayi severmisin
yok knk ben sahsen etmiyom bunu kizlar cok takiyor burada ogrendim neden acaba
Evett
ne evet
Onlara nefes olsun yeter onem verseler esc ile olmazlar
Kesinlikle katılıyorum
Aşırı kara ve kötu olmadıgı surece kokmasın sulansın yeter
Bazı görüntüler itici oluyor görseli olsada göstersek
Önemli değil temiz olsun yalanacak şekilde offf sabah akşam
Kadının cilvesi önemli