rengini ve şeklini beğenmiyorum iç dudakları falan büyük biraz ve bu beni hep geri itti ameliyat olmayı bile düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
normalden daha koyu sanırım evet dikkate almak lazım bir uzmanla görüşebilirsiniz dudaklara gelince idrar sağlık vb anlamda bir sorun olmuyorsa şahsen ben büyük etli sarkık dudaklara bayılıyorum dakikalarca nefes almadan oral yaparım sanırım bir çok hemcinsim de aynı şekilde düşünüyor yani biz erkekler için kalın etli sarkık dudaklar makul ancak sanırım kadınlar daha çok estetik açıdan bakıyor sizi anlıyorum çok rahatsız oluyorsanız bir uzmanla görüşmekte fayda var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. renk zaten koyu ton olur. filmlerde medyadaki saçma oyunlara inanıp ten renginde vajina bekleyen gitsin anasından istesin. çünkü o kadar canımsın
vajinada kriter temizlik bakım ve sağlıktır şekil renk değil06 Yorumla
Soran+1 yılböyle bi yoruma ihtiyacım vardı
- +1 yıl
iç dudaklarından şikayetlenme
eğer külota sürtüp seni rahatsız ediyorsa o farklı bir durum. ama fiziksel bir rahatsızlık yoksa şekle takılma
iç dudaklar senin cinsellikte zevk almanı sağlayacak
penisin hareketlerini klitorise ileten iç dudaklarır. onlar olmasa zevk alamazsınız
şunu unutmayın. en güzel tasarımcı yaratıcıdır
Soran+1 yıldıs dudaklar da mastürbasyon sebepli sarkma var fazla degil ama beni rahatsız ediyor
- +1 yıl
mastürbasyon, ilişki ya da doğum genital bölgede deformasyon yapmaz. siz yanılıyorsunuz. o doğal hali
yahu kadın doğum yapıyor vajina bozulmuyor. mastürbasyon ile bozulsa tüm evliler tek gece yaşar bir daha ilişki olmaz
saçmalamayın
vajina kendini hemen toplayan esnek organdır. ne mastürbasyon ile ne ilişki ile ne doğum ile kalıcı deformasyona uğramaz.
yani sarkmaz genişlemez bollaşmaz...
Soran+1 yılböyle değildi araştırma da yapmısstım asırı ve hızlı mastta bozuluyor maalesef ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sarkık olmadığını sürece sorun değil benim için
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi ama kimse kusursuz değil ki seven sorun etmez etmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte olduğum kız sevdiğim kız ise onun hayatımda olan yokluğu bu bahsettiğinizden çok daha kötü bir durum olurdu benim için, yani bahsettiğiniz şey benim için bir kusur değil
00 Yorumla
+1 yılYapma bütün vajinalar aynı bırak beğenen böyle beğensin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven adam senin fiziğine bakmaz benim ilk aşkım benden uzundu şu an aynı boydayız sanırım kim bilir napıyor şu an umarım mutludur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelimisiniz siz büyük olması harika bir şey bunu bence kesin surette asla düşünmeyin.
00 Yorumla
+1 yılErkekler önce kendi dürbunlerine baksınlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılof öyle cidden ama asırı özgüvenimi düşürüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılinan hiç fark etmez kdkdkdkkdkd
00 Yorumla Çok kötü durmadığı sürece pek takmayız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok karıştırma sonra eldekindende olursun
00 Yorumla
+1 yılDar olması benim için her zaman daha iyi
05 Yorumla
Soran+1 yılsklmemisse dar olur zaten kanka
- +1 yıl
İlk ben giricem yoksa zevk almam
Soran+1 yılaynen kesin almazsin aw po rn acıp sabah akşam 3 1 cekerken attığı yoruma bak
- +1 yıl
p*rno izleyen bir de değilim
- +1 yıl
31 de nadir yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Begenir
02 Yorumla
Soran+1 yılneyi beğenir abi? sorduğum soruyu bidaha oku
Görnek gerek
00 YorumlaDüz çizgi olacak
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla