Cinsel Yaşam Erkekler için vajina sekli önemli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 midemi bulandırır dediğiniz durum nedir ilişkide? Erkekler için vajina sekli önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kurban olsunlar ammımıza şu varlıklara değer vermeyin artık 5 3 Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Ağır olmadı mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır olmadı hiçbirimizin tasası sizin bizi nasıl beğendiğiniz değil ancak böyle ozgüvensiz kızlar sorar 14ü zorlayan bamyalarınız var size göre hareket edeceğiz Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Ben hiç takılmadım hep temiz olsun gerisi rengi mühim değil dedim Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok değişik şekillerde olmuyorlar ki hep aynı sadece bakım ve hijyen şart 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Taaa aşagıya kadar sarkmamışsa sorun yoktur sekılden sonra temızlıkte önemlı 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Aşıksam isterse muşamba gibi olsun beni ilgilendirmez. 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne mide bulandırması ya bulsalar boş kuyuya salacaklar 0 0 Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl kapkara sarkık dudaklar fil kulağı gibi ise asla işim olmaz. 0 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşırı sarkık dudaklar ve çok geniş görünmesi 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İç dudaklarının aşırı uzun ve uçları buruşuk olması Oral seks yapmak istediğimi azaltır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yanlış anlama da deodoranta oturan da sarkıtıyor yani bamya çüklü erkeklere bu bile fazla da neyse 1 14 Yorumla Ramoness 1 yıl Ne bu erkek nefretiniz anlamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ramoness ufaklığını al ve sus Yorumla Ramoness 1 yıl Üsluba bak geleceğin annesi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ramoness yok tatlım ben güçlü ve özgür bir bayan olarak organımdan herhangi bir canlı büyütmek ve doğurmak ile sorumlu değililm🥰 Yorumla Ramoness 1 yıl Patavatsız olmak güçlü olmak anlamına gelmiyor ayrıca sorumlu olabilecek kapasite ye sahip değilsin bı zahmet Anne olma sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ramoness küçük herhalde Yorumla Ramoness 1 yıl Opsiyonel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ramoness 2 cm vardır bence Yorumla Ramoness 1 yıl Bu konuşmaları yapıp kendini tatmin mi ediyorsun neden uzatıyorsunki iycene çirkinleşiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ramoness yok jelibon mu diye merak ettim Yorumla Ramoness 1 yıl Garip birisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ramoness öyle mi Yorumla Ramoness 1 yıl Konuşursam orucum bozulur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ramoness neden bozulsun Yorumla
Mııırrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Ya erkekler kendine baksın bence estetik açıdan onlar da çok iyi değiller 2 0 Yorumla
Aspirin0800 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Çok büyük olması ve bakıma dudaklarıda aynı şekil büyük olması 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Mide bulandirma saçmaligi nedir. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben her tipini severim beni tipi etkilemez 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Vajina bulmuşta... 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Evet şekli önemli hemen çok önemli 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yooo kara olmasin yeter 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Estetik olsa güzel olur tabi ki 0 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Düz olmalı ya öyle sarkma felan olmamalı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sansına sarkık gelse napcan Yorumla cakmak35 1 yıl Düzeltiriz shshjs Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vajina candır 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. önemli değil 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Sal beni 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Dudaksız vajina ıyy 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kıl kanka 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Kokmuyorsa sknti yok 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Sarkık olmasın yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kurban olsunlar ammımıza şu varlıklara değer vermeyin artık
Ağır olmadı mı
Hayır olmadı hiçbirimizin tasası sizin bizi nasıl beğendiğiniz değil ancak böyle ozgüvensiz kızlar sorar 14ü zorlayan bamyalarınız var size göre hareket edeceğiz
Ben hiç takılmadım hep temiz olsun gerisi rengi mühim değil dedim
Çok değişik şekillerde olmuyorlar ki hep aynı sadece bakım ve hijyen şart
Taaa aşagıya kadar sarkmamışsa sorun yoktur sekılden sonra temızlıkte önemlı
Aşıksam isterse muşamba gibi olsun beni ilgilendirmez.
Ne mide bulandırması ya bulsalar boş kuyuya salacaklar
kapkara sarkık dudaklar fil kulağı gibi ise asla işim olmaz.
Aşırı sarkık dudaklar ve çok geniş görünmesi
İç dudaklarının aşırı uzun ve uçları buruşuk olması Oral seks yapmak istediğimi azaltır.
Yanlış anlama da deodoranta oturan da sarkıtıyor yani bamya çüklü erkeklere bu bile fazla da neyse
Ne bu erkek nefretiniz anlamıyorum
@Ramoness ufaklığını al ve sus
Üsluba bak geleceğin annesi
@Ramoness yok tatlım ben güçlü ve özgür bir bayan olarak organımdan herhangi bir canlı büyütmek ve doğurmak ile sorumlu değililm🥰
Patavatsız olmak güçlü olmak anlamına gelmiyor ayrıca sorumlu olabilecek kapasite ye sahip değilsin bı zahmet Anne olma sen
@Ramoness küçük herhalde
Opsiyonel
@Ramoness 2 cm vardır bence
Bu konuşmaları yapıp kendini tatmin mi ediyorsun neden uzatıyorsunki iycene çirkinleşiyorsun
@Ramoness yok jelibon mu diye merak ettim
Garip birisin
@Ramoness öyle mi
Konuşursam orucum bozulur
@Ramoness neden bozulsun
Ya erkekler kendine baksın bence estetik açıdan onlar da çok iyi değiller
Çok büyük olması ve bakıma dudaklarıda aynı şekil büyük olması
Mide bulandirma saçmaligi nedir.
Ben her tipini severim beni tipi etkilemez
Vajina bulmuşta...
temiz olsun yeter
Evet şekli önemli hemen çok önemli