Cinsel Yaşam Cinsel bir ilişkide sizi en çok kızdıran şey nedir? (Sayfa 2) r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 516 Cinsel bir ilişkide sizi en çok kızdıran şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevişmeden direk sonuca gitmeyi çalışan partner 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. bakımsızlık 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bazı şeyler 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Hijyensizlik 5 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. UFO yanınca çok kiziyorum 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkeğin kadın gibi bağırması 6 1 Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Peki erkeksi sesler çıkarması hakkındaki düşüncelerin nasıl? Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Hiç yapmadım bilemiyorum 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bakımsız olması ve hareketsiz kalmasi 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsteksiz olması 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gülmek. 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ruhsuzluk 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bencillik 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İsteksizlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Sevişmeden direk sonuca gitmeyi çalışan partner
bakımsızlık
Bazı şeyler
Hijyensizlik
Kadının gaz çıkarması
Sadece kendini düşünmek ve yarıda kalması.
Yarıda bırakmk
UFO yanınca çok kiziyorum 😅
Erkeğin kadın gibi bağırması
Peki erkeksi sesler çıkarması hakkındaki düşüncelerin nasıl?
Hiç yapmadım bilemiyorum
Bakımsız olması ve hareketsiz kalmasi
Yavaş olmasi
İsteksiz olması
Osurmak
Gülmek.
Ruhsuzluk
Donukluk, bencillik ve isteksizlik
Bencillik
İşin tam ortasında kaçmaları 😊😊😊
Kıllı olması
Hareketsiz olması