- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılinsanlar için, cinsel ilişkilerde en çok kızdıran şeyler genellikle iletişimsizlik, saygısızlık, rızasızlık, duygusal bağ eksikliği veya fiziksel acı gibi durumlar olabilir. Bu tür faktörler, karşılıklı anlayışın ve güvenin zedelenmesine yol açabilir ve cinsel deneyimi olumsuz etkileyebilir.
Sağlıklı bir ilişki ve cinsel deneyim, her iki tarafın da rahat, saygılı ve istekli olduğu bir ortamda gerçekleşir. Bu yüzden iletişim, sınırların belirlenmesi ve her iki tarafın da isteklerine saygı duyulması önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. 1 bazı kadınların ağlaması, 2 bazılarının aşırı cilvesi, 3 tam olayın ortasında alâkasız bir şeylerden bahsedenler, 4 sürekli bir kamasutra denemesi yapan yogacı tipler. 5 bakımı makyaj zannedenler. 6 aşırı çığlık atıp banyoda tüm apartmana konser verip, sonra kimse görmesin diye gizlice evden çıkaranlar. 7 Sevişirken sigara içenler. 8 aşırı alkol alıp her türlü dırıhlayanlar. 9 aklınca, sevgilisinden intikam alan ama işin sonundaki pişmanlığın ağırlığından sessizce hıçkıra hıçkıra ağlayanlar.
06 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece kendini düşünmek kendi zevkini alarak parterini yarım bırakmak olabilir genel olarak söyledim şahsi değil.
142 Yorumla- 1 yıl
Bu zamana kadar kaç kişiyle yaşadın peki bu sorunu
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbakımsızlık olabilir tabi ki de
00 Yorumla
1 yılBeni bu sitede en çok rahatsız eden şey cinselliği bu kadar ağızda sakız yapmaları. Hani o kadar çok ki cinsel sorular. Tamam bazı insanların sorunları olabilir elbette ama bazı insnalar sırf cinsellik olsun diye cinsle sorular soruyor. Ve bu çok rahatsız edici. Sırf cinsellik olsun diye soru sormayın.
94 Yorumla- 1 yıl
Burada her türlü soru sorulabilir bence hiçbir sakıncası yoktur yeter ki cinsel konular üzerinden cinsiyet farketmeksizin taraflar birbirini rahatsız etmeden konu etrafında saygılı bir münakaşa yapabilsin böylesi bir tartışma etrafında herkes fikrini beyan edebilir bazen sana gereksiz gelen bir soru belki başkasının elzem görüp de sorduğu bir sorudur onun için tahammülsüzlüğe yer yok burada bence 😉
- 1 yıl
Belki haklısınız güzel bayan 🌸 ama ben cinsel kategori fenomeniyim oyuzden bu kategoride de soru açmak zorundayım , böyle rahatsız olduğunuz durumlarda cevap vermek yerine soruyu görüp geçebilirsiniz çünkü bu kategori bir kişiye özel soru olarak açılmıyor bir çok kişinin sorun ve çözüm yolları bulma açısından fikir sahibi ediyor 🙋
- 1 yıl
r_engarenkyollar İnanın sizide anlıyorum ama gerçekten çok fazla oldu bu cinsel sorular normalde geçerim ama patlama anı bu soruya oldu, lütfen kusura bakmayın. Ama bu tür sorular kime nasıl bir yardım sağlayabilir ki? Bunun yerine cinsel katagorisinde bence yazmanız daha yararlı olmaz mı sizcede?
- 1 yıl
Rica ederim gülüm hiç sorun değil 🙋🥰 benim size şöyle bir tavsiyem olabilir profilinizde cinsel kategori bölümünü engelleyebilirsiniz , bu sayede hiç birşekilde cinsel kategoride soru ve görüşler karşınıza çıkmayacaktır
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Genel anlamda düşünürsek, insanların cinsel ilişkide sinirlendiği ya da rahatsız olduğu bazı yaygın durumlar olabilir. Mesela:
İletişimsizlik: İsteklerin, sınırların ya da duyguların ifade edilmemesi. Saygısızlık: Rıza olmadan bir şeyin denenmesi ya da partnerin duygularına duyarsızlık. Bencillik: Sadece kendi haz odaklı davranmak, karşı tarafı önemsememek. Duygusal mesafe: Fiziksel yakınlık olsa da duygusal bir bağın eksikliği. Zorlayıcı davranışlar: Rıza dışı baskılar, manipülasyon veya ısrar.
31 Yorumla- 1 yıl
Karşılıklı gönül rızası şart ve anlayışta.
Bir de sevgisiz olmaz bu iş. :)
Konuşulması beni çok kızdırıyor konuşma ya Sessiz sedasız yemeğini niye kalk git
17 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- 1 yıl
Haklısın 👍 çünkü yemek yerken Konuşulmaz , hem adapsizlik olur , hemde dinen de günahtır
- 1 yıl
Aynen öyle 👍
1 yılHijyen açısından temizlik olmaması. Bir de tek taraflı istekli olup diğer tarafın sadece karşı tarafı mutlu etmek istemesi. Cinsel ilişki iki taraflı mutlu olmak için yapılması gereken bir şey. Tek taraf öyle ruh gibi yatacaksa bir anlamı yok. En rahatsız olduğum konu o dur.
00 YorumlaÖn sevişmeden direk konuya girilmesi nefret ediyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Haklı isyan destekliyorum 👍😂
- 1 yıl
Çok doğru dedin
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkiden sonra gö.. nü dönüp yatması. İltifat etmeyip iltifat beklemesi, zevk almadigimi anlamaması ve bunu sorması. Cinsellikten sonra ilgiyi kaybetmesi. Cinsellikle sevgiyi aynı kefeye koymasi. Seversen yaparsın kafası
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBaşka kadının adını sayıklamasına sinirlenebilirim. Saçma sapan fantezilere aileyi karıştırırsa sinirlenebilirim. Anal sekse zorlarsa seksi bırakabilirim. Oral isteyip oral yapmazsa sinirlenebilirim. Karşıma kıllı çıkarsa iğrenebilirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖn sevişmeyi kısa tutması, iltifat etmemesi , hiç konuşmaması, ellerini üstümde gezdirmemesi
122 Yorumla- 1 yıl
Sen sertlik sevmezsin ilişki de o belli
1 yılBeni yatağa kadar kucağında taşımayan adamla sevişmek istemiyorum 😅
52 Yorumla
1 yılO an saçma bir şeyler söylenmesi veya seksle ilgili olmayan bir şeyi ima etmesi vs. beni çok kızdırıyor açıkçası. 45'lik rakı yanında mezeyle sohbet etmiyoruz ya da günün kritiğini yapmıyoruz anasını satıyım, seks yapıyoruz...
00 YorumlaAceleci olunması, oldu bittiye getirmesi.
80 Yorumla
1 yılYapmasını istemediğim şeyleri ısrarla yapması mesela.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sınırlamalar koyulması.. pozisyonlara itiraz edilmesi, yok canım yanıyor, yok bunu sevmiyorum denmesi, sert sevmemesi, kendi boşaldıktan sonra hemen bitmesini istemesi... vs daha sayayim mi?
00 Yorumla
1 yılSınırlar beni çok kızdırıyor. Bir de vakit darlığı. Yok öpüşmem yok oral yapmam. Uzun uzun yapmak istiyorsun hadi çabuk ol kocam gelcek falan diyor.
00 YorumlaGenelde karşı tarafın ben ciddi davranışları olur Sadece Kendi zevkini düşünüp ve karşısındaki insanın isteklerini önemsemeyen insanları sevmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkenci olmasını sevmiyorum.
bir de ilşşkiye girmeden en az 10 saat önce sarımsak, cips vs gibi kötü kokulu şeyler yemiş olmasına kızarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEsasen pek aklıma gelmiyor sadece , temiz olmamak hoşuma gitmez bunun dışında cinsellik esnasında kızdırabilecek bir durum aklıma gelmiyor. Senin için neler var?
00 Yorumla
1 yılHadi cabuk hizli ol gel artik vs.
23 Yorumla- 1 yıl
Veyada yok onu yapma yok elleme yok dokunma vs.
- 1 yıl
En yaygın olanı da budur zaten 😂🙈
- 1 yıl
Evet maalesef boyle
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılGtüme dokunulmasından hoşlanmam tırnaklanmaktan nefret ederim tokadı basarım tırnaklayan olursa shshshhs
00 Yorumla
1 yılBosaldiktan sonra agliyan kadinlar, birleşme esnasında sürekli konusan kadınlar, oral yapmayan kadinlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Şuraya birseyler yazayımda cinsel hayatim var zannetsinler.
Trip atanlar o olmaz bu olmaz diyenler nazlananlar 😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
1 yılkadının mum gibi hareketsiz durması
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle 👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılbebek taklidi yapilmasi veya cocuksu tavirlar
12 Yorumla- 1 yıl
Birde dudak filan büzüyorsa ağzının üstüne vurucan terliği 😂
- 1 yıl
😏
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinsel bi ilişkimin olmaması 😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
1 yıl1 posta sonrası yeter demesi ben gecede 4 5 isterken 1 neyin nesi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGönülsüz bir yakınlaşma. Hani küsmesin kırılmasın diye yapılan yaklaşimlardan nefret ediyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılıkı tarafın da istemesine ragmen kadının magduru oynaması
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiyi bana lütfediyor gibi sunması. Başlamadan biter, öylece kalakalır.
10 Yorumla
1 yılMaraş dondurmacısı gibi fake atılması sinir bozucu olur bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılTemiz olmaması hiç sevmem oral kendi isteyip bana yapmıyorsa bencil olmasın
00 Yorumla Beni kucağında yatağa kadar taşımayan kadınla sevişmek istemiyorum 🙈🤣🥳🫠😀😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSürekli yavaş, dur, yapma, etme diyen kafına uyuz olurum
00 Yorumla
1 yılparterin buz dolabı moduna geçmesi. sesli ama soğuk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOral isteyip karşısındakine yapmamak
71 Yorumla- 1 yıl
Her şey karşılıklı olmalı.
Gizli Üye(36-45)1 yılKısıtlanmaktan nefret ederim, yanımdaki dünya güzeli de olsa, beni kısıtladığı an kalkıp gidesim gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey beni kızdıramaz
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstemiş olmuşken , istemiyormuş gibi davranılması.
Bunu adet haline getirilmesi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSokunca inlemeyen hissetmeyen deliği marmaraya dönmüş kadınlar
00 YorumlaEvlenmeden cinsellik kurulmaya çalışılması
51 Yorumla- 1 yıl
Helal beee sana takdir ettim
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Ay uf yavaş çabuk yeter 😂😂
10 YorumlaBencillik
50 YorumlaMəsələ zaten kızdırmak olsun gülüm
30 YorumlaBencillik bence
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBencil davranılması
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılHemen bitmesi canımı sıkar..
10 Yorumla
1 yılKadının istediğim pozisyona mızmızlanması
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılOral yapmayan partner
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılTek tarafın zevk alması
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hadi artık gel demesi delirtiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. sevgilinin burnuma osurması ,
00 YorumlaYarım bırakılmak.
00 YorumlaYaşamadık ki henüz 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılKısa bir ön sevişme ve oral olmaması
00 Yorumla
1 yılNe kadar çabuk geldin demesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılOldu bitti acelecilicik ve bencillik
00 Yorumla Oral sırasında Sünnet derisinin isirilmasi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki keyif işidir kızılmaz takdir edilir
00 Yorumla
1 yılay dur dur yapma...
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat