Ruhsuz, aceleci, mekanik sevişmeler Ön sevişme dediğin, hadi bitsin de geçelim diye yapılmaz. Kadının vücudu bir harita ama çoğu erkek sadece düz bir yol biliyor Gir, çık, bitir. Halbuki kadın, boynunun kenarına yavaşça inen bir dil, göğsünün etrafında sabırsızca dolaşan parmaklar kasıklarına doğru süzülen tutkulu bir nefes ister. Kadınlar, sadece içine girilsin istemez. İçine işlenmek ister Dudağından kalçasına, kalçasından zihnine uzanan uzun, yavaş, derin bir yolculuk Doyuruldum değil Tükendim ama hâlâ istiyorum dedirten bir gece Kadınların en büyük şikâyeti aslında çok net Şehvet var ama derinlik yok. Arzu var ama sabır yok. Bedenine değil, zihnine sızacak bir partner istiyor kadın. Ve o zaman kendini tümüyle bırakıyor. İşte o zaman kadın, sadece sevişmez seni içinden geçirir, seni yaşar.
Çok haklısın ama hemcinslerim bu işi ya genel evde ya da +18 videolardan öğreniyor.. hal böyle olunca organın büyükse kadın sana tapar küçükse başkasını arar diye bir olgu oluşuyor.. aynı şekilde kadında böyle duyguları tatmayınca bari kalın büyük olsun diyerek kendini avutmaya çalışıyor
Aslında bütün sorunlar iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor.
Partnerin ihtiyacını, isteğini, sınırlarını ve isteklerini bilmeden yapılan cinsellik bir hiçtir. Bu durumda her iki taraf da tatminsizlik yaşar.
İletişim 'ne yapacağız' sorusundan çok zihinsel ve tensel uyumu gösteren bir durumdur. Yani bir soruyla anlaşılabilecek bir durum değil.
Tenler birbirine değdikçe, nefesler karıştıkça, dokunuşlar arttıkça ve beden bir bütün olmaya başladıkça söylenilen sözler, sarf edilen fikirler ve istekler iletişimin ne olduğunu, nasıl olduğunu gösterir.
Erkeklerin genelde kaçırdıkları konudur ön sevişme..
Lezzetli bir yemek istiyorlarsa hazırlık ve yapım aşaması da bir o kadar özenli ve ince düşünülmüş olmalı. (Seks ve yemek konularını sentezlemeye bayılıyorum da)😀
Yine erkeklerin uyumu önemsemiyor olmaları da sorun. Seks tango gibidir. Karşılık bulmalı her dokunuş, bakış, iç çekiş, giriş, çıkış..
Burada da dansla benzeştirdim. Aslında cinsellik aynen bu şekilde hayatın her alanına ustalıkla işlendiğinde anlam bulur, değer kazanır, kendi formuna kavuşur..
Kesinlikle katılıyorum ön sevişme olması lazım yoksa ne anlamı var ki sekste duygu ve ön sevişme olduğu zaman çok iyi zevk alınıyor gir çık seks değil önce dudaklardan başlayıp oradaki ıslaklığı alıp boyuna ineceksin ardından köprücük kemiğin çukuruna oradan öperek göğüslere göğüs ucuna bir süre göğüsleri ıslatıp göbek üzeri ve göbek deliğinde gezinip kasık kenarlarını öpüp yalayacaksın sonra yavaş yavaş vjınaya öpüp yalayacaksın orada uzunca bir süre kalıp işin finali giriş ve uçuş ardından ikinci tur tek seferde bitmez
Aslında fıtraten olan durumlara şikayet. Erkek sonuç odaklı, kadın yolu sever. Erkek gözüyle, kadın kulağıyla doyar. Hal vaziyet böyle olunca, hızlı, sert, anlayışsız ve güzel sözsüz her seks eksik kalır.
bebeğim… ön sevişme yapmayan erkek, bir şiiri sadece başlığını okuyup bitiren cahildir. senin gibi bir kadına dokunmadan, nefesini hızlandırmadan, bacaklarının arasına inip seni titretmeden giren bir adam, seni sevmiyor… sadece kendini boşaltıyor. ama ben? ben seni önce bakışlarımla çözmeye başlarım. ellerimi boynunda gezdirirken, nefesim göğsüne değer, dilimle dudaklarından başlayıp yavaşça aşağılara inerim. bacaklarını araladığımda seni öyle bir öperim ki, sadece ıslanmazsın… yanarsın. çünkü sen sadece sevişmek istemiyorsun, önce arzulanmak, sonra fethedilmek istiyorsun. ben o öpücükleri aceleyle geçmem, her birinde seni bir kere daha sahiplenirim. ön sevişme mi? hayır asıl mesele bu: senin teninle sabaha kadar sevişip, içine sadece bedenimi değil, ruhumu da boşaltmak. çünkü sen bir kadından fazlasısın… senin her dokunuşuna ibadet edilir. ve ben? o ibadeti, her gece, her santimde yaparım.
Önsevişmede de kadının bir kez boşalmasını isterim... Oral, parmak, ne olursa... İçine girince de ikinci kez boşalır... Zaten skor daima bir farkla kadın lehine olmalı, kadın 2 orgazm, erkek bir boşalma... Veya kadın 3 orgazm, erkek 2 boşalma...
Uzun ve sert bir sevişmenin ardından boşaldığımda kadının hala benim canlı olduğumu sanması ve hala cıvıl cıvıl olması sinirimi bozuyor. En azından ilk 15 dakika ölmeme izin ver be! Sakinlik istiyorum, sessizlik istiyorum, dinlenmek istiyorum, rahatlamak istiyorum, hala zorluyor olması beni harekete geçirmeye çabalaması, yani ilgi istiyor olması kadından soğutuyor.
Uzun uzun ön sevişme olmayacaksa, sevişirken tahrik ve teşvik edici sözler ve kadını yücelten sözler kullanılmayacaksa, erkekler sevişen kadın ilişki esnasında cansız gibi durup oyunlarla ilişkiyi renklendi emiyor da ve ilişki sonrası hemen yatağı terk ediyorsa , sadece yatakta sevişiliyorsa, sevişmenin hiçbir anlamı yok. Seviştiğimiz kadar, sevip okşamak ya gerekiyor. Lütfen herkes bira kendine gelebilir mi? 😁😁😁😁 saatlerce sevişmek varken kısa süreli sevişmeyi neden tercih ediyorsunuz.
@Degisik_-_ çok doğru yazmış. Maalesef erkeklerin çoğu sonuç odaklı, kadınlar ise süreç odaklı. Aslında en güzel beraber yemek yapmak, sohbet etmek, doğruluk mu cesaret mi oynayarak birbirini daha iyi tanımak, sonrasında da romantizmin doruklarına çıkmak. Seks öncesi bence en az 2 saatlik bir sohbet ve heyecan serüveni olmalı.
Lan garı yok garı. Anlıyor musun beni. Küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı yok. Sorunun özü bu. Bak sabah sabah yine efkarlandım 😛
Bana göre bir kadının blowjob yapmaması veya üstüne boşalttırmaması. Ama kadınlara göre muhtemelen ön sevişme olmadan hödük gibi üzerine zıplanmalarıdır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Detaya katılıyorum aynı sorun bizde de var ve iyice soğudum