- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılBir çok kadının ortak problemi bu. En böyle "Ben önemsemiyorum bırakırsa bıraksın beni" diyen kadın bile bunu bir kaç kere kafasında düşünür eder. Hoşlanmaz bu durumdan.
Ben erkek kadın fark etmez mümkünse kişinin ömrü boyunca bir kişiye bekaretini vermesi ve ölünceye dek onun olması gerektiğini düşünüyorum.
Kadında erkekten farklı olarak zar var. Yani biz seks yaparsak %80 ihtimalle yakalanırız ilerde.
Haliyle o zarı korumak bizim için önemli oluyor çünkü hayalimizdeki erkek bekarete önem veriyor olabilir.
Ama bi yandan da bekaret takıntısı olan bir erkek ne derece hayalleri süsleyen bir erkek olabilir orası tartışılır.
Bu bir çok erkek de var, yani; sevişince bırakma, soğuma durumu. Güven vermiyor erkekler. Biz yol geçen hanı değiliz ki? Deneme tahtası mıyız biz herkes vurmaya çalışsın?
Bir erkek,
1) kadına olan sevgisinden emin değilse (kızı eğlencelik görüyorsa, nikahsız uzun zamanlar sadece ihtiyaç giderici bir şişme bebek olarak görüyorsa, kızı yara bandı olarak kullanıyorsa)
2) Kızın kendisine olan sevgisinden emin değilse (yani kızı gözü tutmuyorsa, kızdan emin değilse, kızın iyi bir sevgili ve eş olacağından emin değilse)
3) Maddi ve manevi sorunları varsa yani bir kadınla bir hayata atılmaya hazır değilse ve bu durum ilerde ilişkilerini zedeleme riski taşıyorsa (mesela binlerce lira borcu olan bir adam ve bu yüzden psikolojisi bozuk
4) sorumluluk sahibi değilse (yani kadını yaptığı kadının fiziksel ve duygusal tüm ihtiyaçlarını karşılamaktan imtina etme ihtimalini seziyorsa)
5) *m düşkünüyse, kadını mal olarak görüyorsa
Bekaret bozmamalı, kimsenin kanına ortak olmamalıdır😀 Üzgünüm ama bu böyle... Çünkü bir kadın olarak biz bir erkeğe bekaretimizi verirsek, ister istemez aşık oluyor, duygu beslemeye başlıyoruz. Bağlanma problemleri olanlar eskorttan devam😀69 Yorumla
Soran1 yılEline zihnine sağlık da yine Bence'lik bir yazı olmuş harcama bunları harcama 😂
Bak şu satırları yazan, yazabilen birisinde bile bilinçaltında şu yerleşmiş.
"Yani biz seks yaparsak %80 ihtimalle yakalanırız ilerde."
Yakalanırız.
Ne zaman ki "yakalanma" hissi olmaz galiba o zaman düzelir bur durumlar.- 1 yıl
Toplum yakalamaya çalışmazsa yakalanma derdi olmaz kadınların 😀
Daha az önce birini engelledim cehaleti sebebiyle
Bakire kız istiyormuş, bakire olmayan kızla işi olmazmış
Sordum sen bakir misin?
Değilim ama bakire olmayan kızla işim yok dedi😀
Bu insanlar bu ülkenin havasını soluyor. Oy veriyor. Evlenecekler ve çocukları olacak😀..
Soran1 yılMaalesef.
Toplumun yapılandırması A'dan Z'ye bozulmuş durumda.
İlk cümle de güzel tespit 🤩
Sen @firu_zen ile fazla mı takılmaya başladın daha fazla feministlik kokuyor ahahah 😂🤣- 1 yıl
Yok beni biliyosun kadınlara ağzını açana zaten damarım hep kabarıyodu benim djdj
Soran1 yıl🤣
Soran1 yılBoykot da moda oldu jdjsksk
Soran1 yılAhahaha geri geldiler galiba değil mi? 😂
En İyi Cevaplar
1 yılYaptım bitti gitti hevesimi aldım modunda takılan erkeklerin çok olması yüzünden...
Hedefine ulaşmış birisi, çoğu zaman aynı heyecanla devam edemiyor maalesef...
Mesela ben onun benden uzaklaşmasına o kadar korkuyorum ki, onu kaybetmek büyük bir boşluk oluştururdu hayatımda bence, yeri doldurulamayacak kişilerden biri, "nevi şahsına münhasır" derler ya tamda öyle biri... Ama hep hata yapıyorum istemsizde olsa, bu yüzden kötü alışkanlıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum onu kaybetmemek ve benden soğumasın uzaklaşmasın diye...
63 Yorumla
Soran1 yılEvet galiba epey çoklar.
Yalnız insanın korktuğu başına gelir derler. Onu çekermiş. Kendini gerçekleştiren kehanet gibi.
Çünkü beyin bunu düşünür o şekilde çalısmaya başlarmış.
O yüzden bence kimsenin içinde o kadar büyük boşluk olmamalı başkasının doldurabileceği.
Oralar hep kendisi ile dolu olmalı 😇- 1 yıl
Ahh o kendini gerçekleştiren kehanetler yok mu hep başımıza onlardan geliyor...
Soran1 yıl😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılçünkü kadın sevişmek için duyguya ihtiyaç duyar kadın sevişiyorsa karşıdaki kişiye bir duygusu vardır adam ondan vazgeçsin istemez hem emek verdiği için hem sevdiği için
41 Yorumla
Soran1 yılErkekte de var aslında bunlar. Fakat neden soğuma korkusu yok?
temelinde basit görünme duygusu var benimle yapan herkesle yapmıştır düşüncesi olan erkeklerden kaynaklı aslında sorunun temeli erkeklerle alakalı kadınları bu şekilde düşünmeye iten kadına değer vermeyen kadınların dürtülerini önemsemeyen empati yoksunu basit düşünen erkeklerdir.
31 Yorumla
Soran1 yılPeki buna rağmen niye yine de birlikte olup sonra bu soruyu soruyor kadınlar? Yani bile bile lades olmuyor mu?
Güvensizlik yüzünden. Bazılarında özgüvensizlik, bazılarında karşı cinse duyulan güvensizlik yüzünden.
Güvenmedikleri, saygı duymadıkları insanları zorla hayatlarına entegre etmeye çalışmasalar keşke..
Aynı şekilde kendini keşfedememiş, hayattan dolayısıyla karşı cinsden beklentilerini dahi oluşturamamış yani aslında kendisi olmamış kişiler cinsel birlikteliği ilişkiye dahil etmekte acele etmeseler keşke..
65 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle güvensizlik sebeplerinden birisi belki de en önemlisi.
Emin olmak gerek, o kişiden emin olmak.
Nasıl sağlanabilir o ikisi?
Soran1 yılSevgi tanımlaması yanlış olabilir mi?
Mesela kıskanmanın da sevgi zannedilmesi?- 1 yıl
Odağına kendisini koysa, kendisini sevse, değer verse; karşıdan gelen şeyin saf sevgi olmadığını anlayabilir.
Geçen hafta 24 yaşındaki kız arkadaşı evinde ölü bulunan kişinin sosyal medyasına,
"yazık oldu yakışıklı çocuğa, hapiste çürüyecek bu yakışıklı" tarzında yorumlar yapılmış..
Bazıları ölmeyi bayılmak, bayılmayı uyumak falan zannediyor.
Hepimiz aynı dünyada ama bambaşka kafalarda yaşıyoruz hayatı..
Soran1 yılİyi ki takip etmiyormuşum.
1 yılÇünkü erkek bir kadınla ilgilenmeye başladıysa, kadını beğenip hoşlanmaya başladıysa artık tek hedefi o kadınla cinsellik yaşamaktır. Hedefe ulaştıktan sonra erkeğin merakı büyük ölçüde azalır ve akabinde de ilgisi azalır. Kadın ise duygusaldır. Cinsellik yaşadığı erkekle duygusal bağ kurar ve hiç bitmesin ister. Erkekleri bu konuda az çok bildikleri için de cinsellik yaşadıktan sonra ilgileri de merakları da biter kaygısı yaşarlar. Bu yüzden en iyisi evlenmeden olmaz demeleri olur.
27 Yorumla
Soran1 yılGüzel detaylandırmışsın, barbie misin nesin 😂
Bu denklemde evlenince ne değşiyor peki? Benzer durum yine aynı şekilde olabilir, engelleyen nedir?- 1 yıl
Evlenme boyutuna gelmesi için zaten erkeğin de aynı şekilde kadına duygusal bağlanması gerekiyor. Duygusal bağ kurulmadan yaşanan cinselliklerde erkeğin ilgisi büyük ölçüde azalır. Karşılıklı aşk tutku ve çekim oluştuktan sonra evlenince kolay kolay ilgi azalmaz ve yıllarca sürebilir. Güzel yerden yakalamışsın ama cevabı çok net ahajajsjsjsjsjdjdk
Soran1 yılCevapta sanki evlilik bu durumu sağlar gibiydi. Şimdi ise duygusal bağ kurulursa evlenme durumu var.
Zaten o bağ evlilik öncesinde de kuruluyorsa yani kişiler birbirine bağlandıysa evli olup olmamanın fonksiyonu nedir? 😀
Yazabilen kişiler görünce ayrıca sorasım geliyor da jdjdks- 1 yıl
Evli olunca zina yapmış olmuyorsun, sürekli elinin altında oluyor, zaten sürekli onunla vakit geçirmek istiyorsun falan ajajsjsjsjsjsjs ilk yorumumda da dedim evlenmeden cinsellik yaşamasın kızlar diye. Sonra terkedilip üzülüyorlar. Cinsellik yaşayıp erkek hevesini alıyor ama evlilik için cinsellik yaşamadığı birini seçip diğerini bırakıyor.
Soran1 yılSonra onu da ya boşuyor ya da aldatıyor jdjdjdj
Sürekli okuduğum soruya farklı cevaplar gelir mi diye sordum ama az kaldı kendi cinsiyetimden ben soğuyacağım, imajımız çok kötü 🤣
Teşekkürler barbie misin nesin 😂🙏- 1 yıl
Ricalar her zaman aydınlatıcı yorumlarımla ışık tutarım hiç merak etmeyin ahahahshsjsjdjdjdjf
Soran1 yılBuna ayrıca teşekkür çünkü bir barbie kolay yetişmiyor 😂🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadını büyük ölçüde ele geçirmiş oluyorsun. Kendini bir çok konuda yetersiz hisseden kadın özellikle cinsellik konusunda da benden soğuyacak diye çekiniyorlar ama cinselliğin her şey olmadığını bilmiyorlar. Evlen, istediğin kadar cinsellik yaşa o kadınla bir süre sonra bıkacaksın. Eğer onun yanında rahat olamıyorsan, kendin olamıyorsan, sabahlara kadar muhabbet ve sohbet edemiyorsan zaten her şey bitiyor.
15 Yorumla
Soran1 yılEkonomi cevaplarından sonra bu da güzelmiş 😂
Neden bilmiyorlar peki?- 1 yıl
Karşısındakini kendinden çok üst seviyelere koyduğu için. İlişki dinamiğini tam olarak oturtturmadığı için. Bu belki gerçekte olabilir, olmayabilir de ama ilişkideki beklentileri her zaman en baştan söyleyecek, ilişkininde farklı yönlere sapmasını önleyeceksin. Zaten kötü ayrılık sonrası herkes bir ilişkide nasıl davranacağını, yöneteceğini öğreniyor..
Güzel olan soruları yakalıyoruz işte :)
Soran1 yılKötü ayrılık sonrası bile öğrenemeyenler var maalesef.
Üstteki yazdıklarına gelince nokta atışı olmuş 😀
Umarım bir gün o özgüvene sahip olur çoğu ve partnerini o noktalara koymaz veya kendini de o şekilde görür.- 1 yıl
Her kadının aslında kafasında bu benden soğur mu diye haklı olabilir tabi. Dediğim gibi erkek kadını bir çok ölçüde ele geçiriyor cinsellik ile ama kötü tecrübeler kendilerini ikileme sokuyor. Konuşarak, kendine yatırım yaparak bir çok şeyin üstesinden gelebilirler..
Eyv
Soran1 yılSoruyla ilgili düşüncen için de 🙏
Onu atlamayayım 😇
1 yılÇünkü bazı kızçeler özellikle ilk kez seks yaptıktan sonra başka bir erkeğin onlarla ilişki yaşamak istemeyeceğine ve ilk erkeklerine muhtaç olduklarına inanıyor. Bu yüzden de onların kölesi olmak pahasına kaybetmek istemiyor ve ne derlerse yapıyorlar. Bu da onları daha kötü bir sona doğru itekliyor..
16 Yorumla
Soran1 yılÇooook iyi bir detaydan bahsetmişsin. Cidden böyle.
Peki daha kötü bir son nedir senin gözünden?- 1 yıl
Birkaç parçaya bölünerek ölmek tabii ki. Erkek kadın ilişkilerin en muhtemel kötü sonlarından biri ölmek ne yazık ki..
Soran1 yılBunu nasıl çözebiliriz sence?
- 1 yıl
Sosyolojiyi zorunlu ders haline getirip bir insan ilk izlenimde nasıl tanınır, bir insanı ilk görüşte nasıl doğru tahlil edebiliriz şeklinde eğitimler verilebilir mesela okullarda. Biraz derine indiğimizde ailelere kız çocuklarının aslında çok ama çok değerli olduğunu, erkek çocuklara nazaran ailenin kız çocuklarına biraz daha ehemmiyet vermelerini, onları bir mal gibi değil de gerçek anlamda bir insan olarak değerlendirmeleri gerektiğini anlatabiliriz. Çünkü kadın cinayetlerine baktığımızda hep yanlış erkek seçimi ön plana çıkıyor. Bunun sebebi de çoğu kadının ailelerinden özellikle de babalarından göremedikleri sevgiyi ve ilgiyi ihtiyaç olarak algılayıp dış dünyada görmeye çalışmaları. İşte bunları çözdüğümüzde kadın cinayetlerinin de, cinselliğin bir tabu haline getirilip insan psikolojisine ağır etkilerini de ortadan kaldırabiliriz. Ama büyük bir ütopya...
Soran1 yılSoruyorsak sebebi var 🙃
Ellerine sağlık, döktürmüşsün 🤩
Kim bilir belki bir gün 🙏- 1 yıl
İnşallah 🙏
Altında su var türk geleneklerinde ki gibi "bakirelik kutsaldır, evlenmeden cinsellik yaşarsan kirlenirsin" şeklinde büyütülmek ve bu yetmiyor gibi turk erkeklerinin nerdeyse hepsinin cinsellik yaşayan kiza or... gibi muamele yapması.
61 Yorumla
Soran1 yılHem en temelini hem de üzeeindeki katmanı çok iyi yazmışsın, eline zihnine sağlık 😇🙏
Çünkü erkeklerin çoğunun tek isteği kadınla yatabilmek. Heves mi yoksa gerçek bir sevgi mi kadın bunu o cinsellikten sonra öğreniyor. Bu yüzden de kafasında milyon tane soru gezinmesi, korkması gayet normâl.
510 Yorumla
Soran1 yılCinselliğin sevgi testi durumuna gelmesi ne kadar acı.
Peki bu sevgi testi kesin sonuç
verir mi ki?
Mesela kişi sevse bile kötü bir cinsel deneyimden sonra bunu istemiyor, sevse bile ayrılıyor olamaz mı?- 1 yıl
Sevse bile ayrılıyor olamaz. Cinselliğin sevgiden üstün tutulduğu bir ilişkide o zaman herkes eskortlarla sevgili olsun derim.
Gerçekten sevdiğin insandan kötü bir cinsellik yaşadığın için ayrılmak bana biraz acımasızca geliyor. Tek seçenek ayrılmak mıdır? Düzeltebilmek adına alternatif yollar neden aranmıyor? O zaman sevginin, iyi anlaşmanın ne önemi var?
İnsanlar sadece uçkurunun keyfine bakarak yaşayamaz, bana çok aptalca geliyor.
Soran1 yılMantıklı bir öneri.
Zaten önem vermeyenlerin çoğu cinselliği o şekilde ücdetli yaşamaya başlamış.
Hatta evliliğe ve sonrasına yapılacak masraflardan da daha ekonomik diye bir düşünce var.
Peki düzeltilemezse? Yani kişi kendini bu şekilde geliştirmeye kapalıysa?- 1 yıl
İyi de o kadınlara bir noktaya kadar giderler. İlk başlarda başına buyruk yaşamak, her istediği insanla birlikte olmak mantıklı gelebilir fakat insanoğlu yalnızlığı bir yere dek kaldırabilir. Sevmek sevilmek, yuva kurmak, evlât sahibi olmak gibi kavramları sağlıklı insanların çoğu bir noktada ister. Sıcacık bir eve girmek, eşinin ve çocuklarının seni kapıda sevgiyle karşılaması, her akşam beklendiğini bildiğin bir eve gitmek mi daha caziptir yoksa bomboş ve daima yapayalnız olacağını bildiğin eve gitmek mi?
Düzeltmek istemeyen insandan ayrılmak bence o kişinin hakkıdır.
Sonuçta sevdiğin insanın isteklerine önem vermek gerekir. Ayrıca bu önem karşılıklı olmalı ki fayda sağlasın.
Soran1 yılÇok çok iyi 🤩
Hepsinin altına imza atarım.
Üstteki sorunda da zaten çok kişi ile olmuş ister normal ister bu işi yapan mavililerin bir noktadan sonra bunu istedikleri soruları var.
Zaten biz eşeyli canlılarız. Eş hissiyatımızin olması lazım. Olmazsa mutlu olamayız.
Eline zihnine sağlık 🙏
Soran1 yılEline sağlık kısmına böyle karşılik veren az kaldı, oldu oldu merak etme 😂
Yazacaktım buna, yoğunluk olunca kaldı jdkdk
Zihin afiyeti, bazen mide afiyetinden daha önemli efenim 😇🙏
Soran1 yılBeklenmedik cevap daha iyi beklenenler sıkıcı oluyor 😂
İyi geceler 🙏
1 yılİstediğini alana kadar yüzünde maske ile dolaşan, Prens gibi davranan ve istediğini yani cinselliği elde edince de maskesini bir kenara bırakıp karşısında ki insanın duygularını umursamadan giden iki yüzlü karaktersiz varlıklar yüzünden
414 Yorumla
Soran1 yılFüze atsaydın 😂
Fakat durum maalesef aynen böyle gibi duruyor.- 1 yıl
Füze atmak yetmez direkt varlıklarının yok olması lazım bir anda ki düzelsin bu durum
Soran1 yılBunu yapmak epey zor olur 😀
Kadınlarda bir farkındalık yaratmak mumkün olamaz mı sence?- 1 yıl
Farkındalık kazandırmak ancak şöyle olur evlilik olana kadar ilişki yaşamamak üzerine olursa olur. Onun haricinde gerçekten seviyor ve değer veriyorda kandırılıyorlar maalesef
Soran1 yılO zaman da sonraki cinsel hayat riske girebilir.
Neresinden tutsak elde kalıyor galiba 🙃- 1 yıl
Sonraki cinsel hayat derken açarsan yorum yapabilirim
Soran1 yılEvlilik olana kadar dedin ya ondan sonrası yani.
Hiç yakınlaşmamış cinsel fikirlerini isteklerini bile konuşmamış, bilmeyen kişiler sonra tatmin edici olmayan hatta rahatsızlık verici bir cinsellik yaşayabiliyormuş.
Sürpriz yumurta gibi oluyor, ne çıkacak bilemiyorsun.- 1 yıl
Cinsel fikirlerini ve isteklerini konuşmalarına bir şey demiyorum konuşulabilir o ilişkide olan insanların bileceği bir şey. Ama konuşmasalar bile sorun olacağını sanmam çünkü en fazla ne olabilir yani. 2 tane düşünebilen ve uyum sağlayan varlık bunun üstesinden gelebilir diye düşünüyorum bir sorun olursa. Mesela rahatsız edici cinselliğin anlamı ne oluyor tam olarak
Soran1 yılBeklenti, ten, libido vs. uyuşmazlığı.
Genellersek istenen gibi olmaması hatta olan libidoyu da öldürmesi.- 1 yıl
Hala zeki varlıklar olarak bunun üstesinden 2 insanın geleceğini düşünüyorum. Olumsuz durumlarda bile zaman ile düzelir bence. Olay sadece cinsellik yaşamak değil çünkü. Ben hala sorun olacağını sanmıyorum :)
Soran1 yılPartnerinde istemdiğin koku varsa, tadıni sevmediysen, libidosu senden düşük veya çok fazlaysa, kafasında tabular varsa ya da cinsel sağlık sorunlari varsa bunu konuşarak çözemezsin 😇
- 1 yıl
İstemediğin koku derken sonuçta sarılma olur elbet alırsın kokusunu yani hastalık harici düzenli bakımını yapan birinde böyle bir koku olur mu emin değilim. Libido konusunda düşükse veya yüksek ise bu durumlar eşitlenebilir diye düşünüyorum yöntemleri var. Tabular zaman ile yıkılır yıkılmasa bile gerçek aşkın olduğu yerde aşırı önemli olmaz bence. Cinsel sağlık testi oluyor sanırım evlilikten önce ayrıca dönemimizde çoğu şey çözülebiliyor. Gerçekten aşk ve sevginin olduğu bunlar bence büyütülecek bir şey değil. Yani her şey düzgün olup sonradan da bozulabilir o zaman bırakacak mı bir taraf diğerini. Gerçekten birbirini seven iki insan için sorun olmaz ama gerçek sevgi yoksa saçın neden siyah tartışması bile çıkabilir ve her şey bitebilir :)
Soran1 yılO zaman umarım yaşamazsın veya yaşasan bile bu şekilde halledebilirsin 😇🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim :) 🙏
Çünkü kadınlar duygu da ister ancak erkek basit düşünen bir varlık desek yeri. Hevesini alır kullanıp atar hissi bence hiçbir kadının aklından çıkmaz ve kullanılmak istemez bu yüzden evlilikte sevdiğin, güvendiğin kişiyle yapması daha mantıklı gelir
21 Yorumla
Soran1 yılGüzel cevap olmuş.
Peki evlenirken o his nasıl akıldan çıkar?
Sevilen güvemolir kişi evlilik öncesi olamaz mı?
1 yılAcaba benden istediğimi aldıktan sonra ne yapıcak korkusu var bence. Erkekler fazla cinselliğe düşkün olduğu için ve o cinselliğe yaşadığı için kadın korkar çünkü erkrk bir nevi amacına ulaşmıştır.
21 Yorumla
Soran1 yılPeki kadınlar neye düşkün aynı şekilde ve neden erkekte benzer bir korku yok bu düşkün olduğunu bende bulunca gider diye?
Bunu yapan erkek çok. Kendini kadının yerine koy. Seks yaptıktan sonra karşındaki arkasını dönüp gidiyor. Nasıl yıkıcı olurdu?
23 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle.
Geçmiş tecrübeleri mi diyorsun yani ya da duydukları?
Soran1 yılDoğrudur.
Gizli Üye(25-29)1 yılValla çoğunluk hiç de öyle bir korku içerisinde değil erkek oturup düşünüyor “acaba iyi miydim ya tatmin oldu mu ki of çok mu erken geldim ya” diye düşünüyorlar saf kızlarım sakın onların bu halini görüp of benden soğudu kesin ondan böyle davranıyor demesinler kızlarım kimisi soğuyor asıl hiç böyle bir kaygımız olduğunu düşünmeyin
31 Yorumla
Soran1 yılBen düşünmüyorum daha doğrusu düşünmek istemiyorum 😀
Benimki tamamen buradan sorulardan yapılmış bir çıkarım.
Her gün bu etikette mutlaka bir cinsellik yaşarsam/yaşadım şöyle olur mu soğur mu sorusu okuyorum 😀
Bu sorunun çıkış noktası da o zaten 🙃
Gizli Üye(18-24)1 yılManipule edip sevdiliginw inandiril cinsellik icin kadinlari kullanam cok erkek var bu yuzden korkabilirler ama bence bu cozuk degil yani bence en guzel korunma yontemi evlenmeden opmesine bile izin vermemek böylece seni sevip sevmedigini lullanip kullanmayacafini duzgun mu degil mi anlarsin uzulmezsin seven adam ruhuyla sever sabreder bekler
36 Yorumla
Soran1 yılGüzel yazmışsın.
Peki diyelim tamamen böyle gitti olaylar.
Evlendikten sonra yine cinsellik sonrası boşanmama garantisi var mı?
Kadınlar bundan da korkuyor mu?
Cevap sahibi1 yılGenelde bosanma ciddi dusunme vb olaylarindan bu tarz olaylar az oldugu icin hani biri evkenip sorumluluk alip masraf yapip namusu olarka bir kadini alip sonra h3men kolay kolay bırakmayacağı icin evlilik islerine bulasmiyor direkt kullaniyor cunku adam neden basina dert alsin geneli kolaya kaviyor amcak narsist takintili vb kisilik bozukluguna sahipse veya zorla evlilik gibi durum varsa dedigin durum olabilir bu yüzden kadinlar oyel durumlarda cok korkma
Cevap sahibi1 yılKorkmaz*
Soran1 yılEn azından bundan korkmamak veya kaygı duymamak güzelmiş.
Yine de boşanma konusundaki davalara, haberlere bakınca artık o bile sıkıntıli gibi duruyor.
Boşanan eşlerin evli kalma süresi epey azalmış.
Umarim korkusuz, kaygısız bir duruma erişebilirsiniz 🙏
Cevap sahibi1 yılInsanlae nazlı evliligi kaldıramıyor bir d eyanlis insan secimi yapiyir bu yuzden dedigin olaylar oliyor akli başında duzgun edepli naif bir kadınla akli basinda duzgun eril bir erkek zaten bosanmaz sorumluluk sahibi olmak ve en ufak sorunda kacmamak gerekir her sey benim istedigim gibi olacak demek yerine anlayis empati gerekir fedakarlik gerekir bunlara sahip iki insan birbirini bulmuyor ki en basiti nerede kataktersiz manipule vb isleriyle ugrasan 100 wrkekle takilmis karaktersiz kadin vsrsq cilveli ve wrkek etkilemeyi bekliyor diye hep ilgi görüyor ve nerede seregsiz capkin ofke sorunu olan ruh hastasi erkek varsa onlar ilgi goruyor sonra neden bosanmalar artti oluyor eskiden boyle miydi eskiden herkes dengiyle olur efendei ahlakli kalbi temiz insan ilgi gorurdu ama simdi boylelerine saf muamelsi yapilip ya kullanilmaya calisiliyor ya da hic ilgilenilmiyor
Soran1 yılNe güzel yazmışsın eline zihnine sağlık 🙏
Galiba zaman içinde bu tür erdemlerimizi, düşünme şeklimizi, duygularımızı kaybetmeye başladık yavaş yavaş.
Hele o bahsettiğin doğru eşleşme cidden çok ama çok zor.
Yalnız, çok güzel yazıyorsun ama paragraf kullanırsan okuması daha kolay olur.
Ufak bir öneri, naçizane 🙃
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle bir korku varsa , o cinsellik yaşanmamalıdır.. ki tutku ile yaşanan cinsellik kişileri birbirine bağlar**
11 Yorumla
Soran1 yılÇoook güzel bir noktaya değinmişsin.
O hislerle, duyguyla yaşanan cinsellikten ne zevk alınır ne de kimseye faydası olur. Eline sağlık 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yıl"Ya benden soğursa?" ya da "Ben onsuz nasıl yaşarım?" gibi düşünce uyandırır kadının aklından..
14 Yorumla
Soran1 yılNeden peki? Nasıl oluşur bu his?
- 1 yıl
Erkeğini kaybetme duygusu yaşarlar..
Soran1 yılBazen yaşadıkları için kaybediyorlar bea 😂
- 1 yıl
Aynen öyle bea.. 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılKullanılmış hissetmek istemezler yufka gönüllülerdir
13 Yorumla
Soran1 yılBiz ne gönüllüyüz? 😀
- 1 yıl
Oklava gönüllü
Soran1 yılAhaha bu iyiydi 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal olarak çok bağlanıyoruz gitmelerini istemiyoruz
12 Yorumla
Soran1 yılFakat o fazlalık bazen gitme sebebi olabiliyor umarim onun da farkındasınızdır 😂
- 1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılDaha önceki ilişkileri öyle olmuştur ondan dolayıdır
13 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur.
Peki yaşamamış olanlar için?- 1 yıl
Reis şimdi vur geç olayı olduğu için oda etken olabilir
Soran1 yılTahminen sebeplerden birisi budur evet.
Gizli Üye(36-45)1 yılGüvensizlik ve travmalar olabilir geçmişe dayalı yarıda kalmışlık hissi
48 Yorumla
Soran1 yılBu kesin vardır sebepler arasında 😇🙏
Cevap sahibi1 yılÇok etken yoksa kimse kimse bırakmaz sımsıkı sarar yanlış ifade edersin bazen kendini anlatamazsın çünkü görmemişsindir gerçek sevgiyi bocalarsın ilklerde
Soran1 yılÖzellikle o son yazdığın o kadar etkili ki 😇
Cevap sahibi1 yılÇok şey yazmak isterdim ama çok geç teşekkürler vakit ayırdığınız için 🙏😌
Soran1 yılNeden çok geç ve neye çok geç? 😀
Cevap sahibi1 yılSaçma sapan şeyler için yanlış izlenim veriyorsun ya bazen işte öyle şeyler yüzünden geç kaldım artık yasak işte uzaktan bakıp dokunamıyorsun işin kötüsü kalbe engel yok
Soran1 yılAnladım, doğrudur 😇
Cevap ve ayrıca yorum için teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim ✨
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar duygusal varlıklar çünkü. Hayatındaki erkege baglanmak ister
31 Yorumla
Soran1 yılErkekler duygusal değil midir? 🙃
Gizli Üye(18-24)1 yılFb ilişkisi istiyorum ama bana sadikta olsun herşeyini anlatsın istiyorum bilmiyorum ben ne istiyorum ama bu şartlarda birini bulamıyorum
114 Yorumla
Soran1 yılBir kadının FB arayıp da bulamaması özellikle bu coğrafyada enteresanmış 😀
Peki şuradan bakalım bir de, istediklerin tamam ya istemediklerin. Neler istemiyorsun? Belki de cevap oradadır 🙃
Cevap sahibi1 yılElbette cevap orada 😂😉 tam fb sayılmaz yüzeysel fb sayılır ahahah
Soran1 yılO nasıl oluyor? 😂
Neler istemiyorsun mesela? 😀
Cevap sahibi1 yılDikis dokus
Soran1 yılAhahah ee FB'liğin FB'liği nereden geliyor? 😂
Yani ismi niye ve nasıl FB? Jdjdks
Sanal falan mı istiyorsun?
Cevap sahibi1 yılYok ya yüzeysel dokunabilecegim bir sır küpü kanka shdijdjs
Soran1 yılEee bundan da çok bulabilirsin 😂
İstediklerinde sorun yokmuş, bulamamana bakalım bir de.
Bulamadıkların neden olmadı? 😀
Cevap sahibi1 yılDikiş dokus istedikleri için sınırıma saygı duyan olmadi
Soran1 yılİlginçmiş.
Gerçi şaşırmamak lazım da bunu yapmalarını anlayamıyorum 😀
Cevap sahibi1 yılNasıl yani
Soran1 yılYani birisiyle bir şey yaşamak istiyorsan onun istemediklerini de yapmazsın.
Fakat senin şanssızlığın senin uapmak istemediğini yapacakların da artık fazla olması galiba 😀
Cevap sahibi1 yılAhahah haklı bir yorum teşekkürler
Soran1 yılRica ederim.
İstediğin gibi birisi senin gibi sadece cinsellik istemeyecek birisi olacaktır.
Yani yabancı tanım ile "friends with benefits" olmalı 😀
Cevap sahibi1 yılAhahha tamam aklımda bulunsun bu terim
1 yılErkeğin elde ettikten sonra azalan heyecanı buna sebep olabilir diye düşünüyorum o nedenle evlenmeden kimseyle ilişki yaşamayın kızlar 🙃
21 Yorumla
Soran1 yılPeki tam tersi, elde edince birlikte daha neler yaşayabiliriz diye heyecanlanan erkekler de yok mu? 😀
Evlendikten sonra yasanmasi gerekir bence.
35 Yorumla
Soran1 yılEn iyisi bu doğru eşlesme varsa 😇
Soran1 yılAslında sonuçlara bakarsak normalde de doğru 😀
Böyle olanlar daha mutlu gibi.
Keşke herkes ilk tanışmada evlenebileceği kişiye denk gelse, o zaman sorun kalmazdı galiba 😂
Soran1 yılAynen 🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılKullanılmış gibi hissediyorlar neden korkmasinlar
23 Yorumla
Soran1 yılSonrasında evet.
Öncesinde?
Eğer öncesinde de varsa bunun kaynağı nedir?- 1 yıl
Duyuyoruz ya etraftan oradan buradan ya başımıza gelirse korkusu
Soran1 yılDuyulanlar.
Teşekkürler efenim cevap için 🙏
Çünkü o kırgınlık tarif bile edilemeyecek bir acı hissetirir.
00 Yorumlaİstediğini alınca gitme korkusudur
13 Yorumla
Soran1 yılSence sadece bunu yaşadıkları için mi var yoksa farklı etkiler de mi var?
Soran1 yılÖyle görünüyor.
1 yılKötü mü koktum falan diye korkar
11 Yorumla
Soran1 yılKoktum? Normal kokmak mı?
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. terk eder korkusu olduğu icin
13 Yorumla
Soran1 yılSende de var mı? 🙃
Soran1 yılYaşamayanlarda da oluyormuş, umarım hiç olmaz 😇🙏
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Doyarsa birakir korkusu , az vereyim
11 Yorumla
Soran1 yılO nasıl bir ifade 🤣
Öyle bir şey mi varmış
13 Yorumla
Soran1 yılHiç de azımsanmayacak kısmının cinsellik yaşamama sebebi bu 😀
Soran1 yılBak buradaki sorularda bile görürsün 😀
Gizli Üye(36-45)1 yılUlasilabilirlik
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSon dönemde yaşadığımız ilişki, yaşadıktan sonra karşınin topuklamasi. Hani ne eksikti, sorun nedir, cevap da yok. Evlenmeden yaşamayın. Sevgi bir yere kadar değersizlik hissi sizi aşağıya çekiyor
Soran1 yılEğer yorumda yazmadaydın açıklamasını soracaktım 😂
Güzel yazmışsın sonrasındaki hissi.
Peki zaten gidecek olan evlense de mutlu bir evlilik olur mu?
Cevap sahibi1 yılNeden bilmiyorum ama. Erkekler evlendikleri kadını kolay kolay bırakmıyor yeter ki o nikah eşiği geçilsin. Misal; boşanmayı kabullenmeyip karşınin ve kendinin canına kiyacak kadar ileri gidiyor bazıları. Haberlerde her gün en az buna benzer,3 haber görebilirsiniz, görünmeyenleri saymıyorum bile
Cevap sahibi1 yılBunların sevgiden değil farklı bir sahiplenme ve benim değilse başkasının da olmasın kafası var
Soran1 yılGüzel detaylar.
Galiba ego ve elaleme rezil olmama sebepli.
Yine de o şekilde debam ettiriecek bir evlilik benim için aslında bitiktir.
Fakat haklısın evet 😇
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle kadın var mı
12 Yorumla
Soran1 yılEtiketteki sorulara bir bak derim 😀
Cevap sahibi1 yılYanıyorlar 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler her zaman soğuk
11 Yorumla
Soran1 yılNeden sence?
Ozguvensizlikten
21 Yorumla
Soran1 yılFarklı bkr cevap.
Bence sebeplerden birisi olduğu da kesin 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılTerk edilme korkusu
12 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
- 1 yıl
Psikolojik düşünce yapısı
1 yılTembel olmasın
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru soruya yazdığına emin miyiz? 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılseçenek çokluğu
11 Yorumla
Soran1 yılDerken?
Detaylı bilgi