Güncellemeler
1 yıl
Kabaca 40 yaşında hiç milli olmamış bir erkekten bahsediyorum. Böyle bir erkek hakkında düşünceleriniz neler olur?
Güncellemeler
1 yıl
Gncl
Herkesin tercihleri farklıdır tabi ama hormonları normal çalışan bir erkeğin 40 ve hatta üzeri yaşlara kadar hiç cinsel ilişkiye girmeden bakir olarak yaşaması normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Neden öyle kaldığına göre sorunun cevabı verilebilir
Kendini karısına saklıyor (muş)
Dini inancı varsa doğruluk payida vardır
Peki erkek bünyesini bilmediğim için sormak istiyorum bir erkek için 40 yaşına kadar kadınlardan uzak bakir olarak yaşamak zor mudur
Kabaca o yaşa kadar dayanması
Belli bir yaşa kadar zordur ama sonra pekte zorluğunu cekmiyorsun. Birileri hayata küstürünce ister istemez yoğurtla olsa ufleyerek yemeye ya cesaret ediyor ya da etmiyor. Çok yüksek miktarda alkol sigarada kullanıyorsa 30 lafından sonra isteksizlik bile başlıyor.
Öyle tanıdığım birisi var. Evlenmek istiyor ama kriteri çok yüksek olduğu için tutturamıyor. Ne diyim, çok kez söyledim ama...
Güncel: Sen beni okumuyorsun, Bi tanıdığım var diyorum. Umarım evlenir de yaşar, Hergün evine ekmek götürecem :)
Şimdi gördüm yanıtını 😅 yaşı kaç ve neden bakir kalmış o yaşa kadar?
Yaş 44. Kanser hastası olduğu için vaktiyle evlenemedi evde ona bakmak zorunda kaldı. Zaman ilerledi ve yaş ilerleyince de istekler çoğaldı.
Neden bakir? Abdestli namazlı birisi. Valla ben dayanamadım fazla ama bu arkadaş dayandı. Helal olsun bence.
Kanser hastası olan kendisi miydi? Allah şifa versin
Babasıydı, rahmetli oldu tabi.
Başınız sağolsun. Bence adama yardımcı olun görücü falan
Yaş geçti artık. istediği kişiler Evli ve çocuklu şuanda. Yani ona bekar kız yok kalmadı.
İnanması güç mü geldi sana?
40 ve üzeri yaş olunca..
Sen ki kaç yasinda gitti?
Gncl
Gitmedi ama yüzeysel bir şeyler yaşadım
Aseksüeldir. Diğer türlü mümkün değil
Hetero olduğu söyleniyor. Neden mümkün bulmuyorsunuz peki 🤔
Aseksüel farklı bir şey. Cinsel isteği yok anlamında.
Mümkün değil çünkü biyolojiye aykırı.
Degil ama dini onlarak kendini namahremden sakiniyordur zinadan
Erkek bünyesi psikolojisini bilmediğim için bir şey soracağım peki gerçekten bu yaşlara kadar kadınlardan uzak yasadiysa bu bir erkek için zor mudur yani, dayanması o yaşa kadar tabiri caizse 🤔
29 yasindayim ben de bakirim hiç bir kadinla tensel yakinlaşmam olmadi çok zor anlatamam sana vucut istiyor ama sen karsilayamiyorsun
Hmm peki mastürbasyon yeterli olmuyor mu düzenli mastürbasyon?
Yetmiyor vallahi geceden beri kivraniyorum elinle yap dur birseyler hissetmek istiyorsun. Ses ne biliyim duygu vs hayal edecek biri
Size yetiyor mu?
Biz kadınlar bunu daha kolay kontrol altına alabiliyoruz
Nasil mesela
Mesela her gördüğümüz erkeğe yükselmiyoruz cinsel arzu duymak için önce o erkekten hoslanmamiz + güven duymamız gerek. Bizde ki libido şartlara göre değişiyor yani
Ah bee keşke bizde de olsa. Hoşlandiğin biriyle yasadigin oldu mu?
bir şey dicem sen inanmadiğin için mi adama bu soruyu sordun?
Garip buldum açıkçası yaşı baya yüksek çünkü milli olmak için
Sen yaşadin sanirim birşeyler dimi sana garip geliyor senin yaşın kaç?
Yaşamayan yaşamayanin halinden anlar
Neden sustun?
Ben 30 evet yüzeysel yaşadım
Yüzeyselden kastın ne?
Sürtünme sevişme
Skso falan da mi
değil kadın için de değil
Anormal
Neden öyle düşünüyorsun peki
İnsan tabiatına aykırı
Normal
40-45 yaştan bahsediyorum yalnız 🙄 Adam gelmiş gidiyor 😅
Bende öyleyim 😎😅
Sen daha gençsin ya yolun var bu adam antropoza girecek nerdeyse 😅
34 yaşındayım ben
Neden olmadı peki senin
Ve o yaşlara kadar durması zor mu
Bu kadar detay yeter
Anladım Aseksüelsen sorun olmaz zaten herkes kadınlara ilgi duymuyor
Saçmalama ya
Tabiki kadınlara ilgi duyuyorum
İnNmam
Çok anormal
Bir kadın olarak böyle düşünmen ilginç geldi ya 😅 neden anormal olduğunu düşünüyorsun peki?
Kişi için sağlıklı değil