Konuştuğum erkek iyi bir mesleği var tipi fena değil bana ben şimdiye kadar hiçbir kadınla cinsellik yaşamadım dedi. Ben inanmayınca büyük yeminler etti ilkimi eşimle yaşamak istedim dedi. Ben inanmadım pek ama inandırma imkanım olsaydı yapardım falan dedi. Sizce gerçeklik ihtimali var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBen 16 yaşında başladım durmadım. Ama iyi ki yaptım dedim şahsen. Benim arkadaşım vardı yapmadı 32 yaşında evlendi eşi bakire değildi. Başkaları var delik deşik olmuş. Erkek hiç bir şey yapmamış. Bazı koz arkadaşlarım da böyleydi. O zaman dedim iyi ki yapmışım zamanında. Bide şu var 35 yaşında seks yapmamış insan düzgün seks yapamaz kadını karşılayamaz. Özellikle seks geçmişi varsa kızın ortalık yangın yeri. Kızları bilmem ama bence erkekler seks yapmalı. Kadına karşı iyi performans yapmak için. Arkadaşım vardı. Kız arladasına yetemiyordu. Kızı biliyorum tam bir makina yatakta bizim ki ise a. m görmemiş. Sorun oluyordu. Çocuk 5 dk falan max yapabiliyordu.
02 Yorumla
Soran11 ayBen de hiç yapmadım ama libidom yüksek
- 11 ay
Kızım belli olmaz o dediğim gibi olabilir olmayabilir. Ben de de çok oldu kız bakireydi oral yapıyorduk kızı boşaltıyordum. Anal isterse anal yapıyorduk. Oral olunca kız her gün yapmak sevişmek istiyor ama sinir stres gidiyor. Sevgilinle neden yapmıyorsun dediğim de ise beni yanlış tanımasından korkuyorum bir de çevresi birbirine yakındı. Ayrılırsa o da ayrı sıkıntı olacaktı. Ondan Benimle yapıyordu. Her gün evime geliyordu sabah ya da akşam oral sevişme olunca her gün oluyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayBence bu tamamen mümkün ve gayet gerçekçi bir durum. Bazı insanlar, özellikle de hayatlarını belli konulara odaklayıp ilişkiler konusunda daha çekingen olabiliyorlar ya da geçmişte hiç cinsel deneyimleri olmamış olabiliyorlar. Meslek sahibi ve kendine güvenen birinin cinsellikte deneyimsiz olması şaşırtıcı gelebilir ama imkansız değil. Belki de bugüne kadar karşısına doğru kişi çıkmamış, ya da kendi sınırlarını korumuş, bu konuda seçici davranmış olabilir. Senin inanmaman da doğal, çünkü böyle durumlara alışık olmayabiliriz, ama gerçeklik payı oldukça yüksek. Eğer senin için önemliyse, biraz zamanla ve iletişimle bu konuda daha açık olmaya çalışabilir, güvenini kazanabilirsin. Önemli olan dürüstlük ve karşılıklı anlayış bence.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duramaz bence ya, sanmıyorum durabileceğini...
02 Yorumla
Soran11 ayAcaba iktidarsız mı
11 ayVar bazıları öyle oluyor
14 Yorumla- 11 ay
Zaten amslk erkekten hayır gelmez bir baltaya sap olamayan düşük zekalı erkekler karı peşinde koşar eğer pasif ezik biri değilse kıymetini bil adamın
Soran11 ayMaalesef olmadı bitti
- 11 ay
Keşke bitmeseydi amslk erkekten bı bok olmaz en büyük andaval canım bunlardan çıkar bir de yaptıkları ile ovunurler 😅
- 11 ay
Andaval s l k demistm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayBen bile 16 yaşında verdim bir erkek yok ya sanmiyorum
65 Yorumla- 11 ay
Kadınlarda o kadar istek oluyo mu ya?
Cevap sahibi11 ay@Aurora343534 ben dhaanamadim
Soran11 ayPişman mısın peki
- 11 ay
Doğru değil ama yaptığın
Cevap sahibi11 ayEvlendim ya ben çocuğum bile var 29 yasindauim
11 ayAltı sene daha geçince bunun cevabını kesin olarak verebilirim ama o da benim kendi yaşantım ve bakış açımdan olur
00 YorumlaVar kendimden biliyorum ama bu normal değil psikojisi bozuk olabilir dikkat et
02 Yorumla
Soran11 aySenin de mi bozuk
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bile isteye yapmamistir. mesela kadinin biri gel beni surada hallet dese coktan yapardi
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zor ama o yaşa kadar hiç ilişki yaşamamışsa cinsellik te kontrolü çok iyi olmaz
08 Yorumla
Soran11 ayBence adam 1 dkda boşalır içime girmeden
Soran11 ayBekleme 😆
Soran11 ayNasip
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayHiç sanmıyorum belki bi travma yaşadıysa ondan sorun olabilir yapmadıysa eğer
02 Yorumla
- 11 ay
Ama yapınca illa anlar ordan öyle olduğunu
Bu yaşına kadar eşini neden bulamamış peki o kadar yakışıklı ve iyi bir mesleği olan kişi
00 YorumlaPiyango sana vurabilir bunca yılın biriken ikramiyesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayDediği gibi kriteri vardır evliliğe saklar kendini öyle olanlar var gercekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay35 yaşına kadar nasıl idare etmiş 24 yaşındayım sabah sabah yatak ve duvar delecek durumdayım 😆
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBence fazlasıyla iktidarsız belki kalkmıyordur 😆
Gizli Üye(25-29)11 ayOlabilir bence kendi kendine tatmin ediyordur bi şekilde demek ki
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayOlabilir niye olmasın , kızın namuslusu oluyor da erkeğin olmaz mı hiç , vardır illa böyle erkeklerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYaptiysan yaptim de ya. Ya inancinda yapmadi ya da ezik
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBide isin o yonu var. O daha da beter.
Gizli Üye(25-29)11 ayaskım bence cok saglıklı değil uzak durmanı tavsiye ediyorum
00 Yorumla
11 ayKarekter meselesi karekterin bozuksa yapmıştır ama bozuk değilse yapmamıştir
15 Yorumla- 11 ay
Seks yapan erkeğin karakteri bozuk mu sence
- 11 ay
@SekWhiskey1
Demek istediğim o değil soruyu soran kişi acaba yapmışmidir diyor ya evlenmeden bende evlenmeden yapmışsa onun karekteri demek istedim
Kimine göre evlenmeden önce yapar hoş karşılar kimi karşılamaz - 11 ay
Hahaha karakterin bozuksa demişsin ama 😂
- 11 ay
@SekWhiskey1 yanlış yazmış olabilirim:)
- 11 ay
Evimde çay içerken karaktersiz oldum ona üzüldüm 😂
Gizli Üye(18-24)11 aySöyle o bakire beydendiye çok kötü cidden etkileneceğini mi düşünüyor iğrenç la dokunsan tutamaz 35 yaş ne
20 YorumlaKadın yoksa mastürbasyon vardır yalanmıdır bilemem ama illa yalan olmak zorunda değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İmkansız değil olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Çok muhafazakar değilse mümkün değil.
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayZor be knk bence
04 Yorumla
- 11 ay
Olabilir knk iktira bi geçirip bakmam lazım 😀
Soran11 ayBelki kalkmıyo
- 11 ay
İşte bi deneme sürüşü yapman şart knk 😀
11 ayAsla duramaz bana göre duranda normal değildir 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İnancı güçlüymüş helal olsun o erkeğe
00 YorumlaKadın duramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNerde yaşıyor bu eleman
02 Yorumla
Soran11 ayDoğuda
Cevap sahibi11 ayBelki olabilir üç beş buluşmada yanas bak bakalım oda istiyorsa demekki yalan atmış sana
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi, sabretmiştir
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayYapmayan vardır sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayTabiki olabilir her erkek namussuz değildir ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Ben duramam
02 Yorumla
İmkansız
02 Yorumla
nadirdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalan
00 Yorumla
11 ayÇok nadir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayDurabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
11 ayevet durabilir.
00 Yorumla Zor bee
00 YorumlaZorr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay27 yim öpüşmedim bile
022 Yorumla
Soran11 ayYok artık
Cevap sahibi11 ayCidden. Ve maalesef libidom yüksek
Soran11 aySebep ne peki
Cevap sahibi11 aySınav, okul kazanma telaşesi, sonra meslek bulma kaygısı derkenkendimi yalnız bıraktım. Bide utangaç biriyim kızlara karsı
Soran11 ayAtandın mı bari
Cevap sahibi11 ayEvet ama şimdi de meslekten memnın değilim😂
Soran11 ayİdare et artık başla flörtlere falan tensel dokunuşlara
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum kücük bir yerde yaşıyorum o dediğin zor biraz ama nasıl olcak bilmiyorum. Vücut istiyorum apacık belli ama nasip
Soran11 ayOlur ya
Cevap sahibi11 ayHayırlısı ya öncelik o degil
Soran11 ayAnlıyorum 🙏
Cevap sahibi11 aySen peki?
Soran11 ayNe ben?
Cevap sahibi11 ayYasadın sanırım. Yaşın kac
Soran11 ayYok yaşamadım 32 yaşındayım
Cevap sahibi11 ayCiddi misin ya. E sende yasamamıssjn işte. Evliligi mi bekledin
Soran11 ayErkek ile kadın bir değil
Cevap sahibi11 aySeni tanımak isterdim açıkçası
Soran11 ayÖyle mi
Cevap sahibi11 ayEvet.
Soran11 ayKonuşalım
Cevap sahibi11 ayPeki
Gizli Üye(36-45)11 aymastürbasyon yapar.
02 Yorumla
Soran11 ayO illa olmuştur ama gerçek bir beraberliği olmamış ben inanmadım
Cevap sahibi11 ayOlabilir ya bazıları iç dünyasında yaşar dışarı karşı çekingendir. Kadınlar peki?
Gizli Üye(18-24)11 ayGayler genelde böyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKadin bulamamistir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayvar öyle aptallar
00 Yorumladuramz
03 Yorumla
Olabilir
00 Yorumla
11 ayHayatta duramaz
00 Yorumla