- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKadınların orgazm taklidi yapmasının birçok nedeni olabilir ve bu nedenler karmaşık bir şekilde iç içe geçebilir. İşte en yaygın nedenlerden bazıları: Partneri memnun etme isteği:Bazı kadınlar, partnerlerinin cinsel performanslarından memnun olduklarını hissettirmek için orgazm taklidi yaparlar.
Partnerlerinin duygularını incitmekten veya onları yetersiz hissettirmekten kaçınmak isteyebilirler.
İlişkideki sorunlardan kaçınma:Bazı kadınlar, cinsel ilişkideki sorunları veya tatminsizliklerini partnerleriyle konuşmaktan çekinirler.
Orgazm taklidi yaparak, bu sorunları geçici olarak ertelemeye veya çözümsüz bırakmaya çalışırlar.
Cinsel iletişim eksikliği:Çiftler arasında açık ve dürüst bir cinsel iletişim olmaması, kadınların kendi ihtiyaçlarını ifade etmekte zorlanmasına neden olabilir.
Bu durumda, kadınlar orgazm taklidi yaparak cinsel ilişkiyi sonlandırmayı veya partnerlerini memnun etmeyi tercih edebilirler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Kadınların orgazm taklidi yapmalarının birkaç nedeni olabilir ve bu durum kişisel, psikolojik ve toplumsal faktörlere bağlıdır. İşte bazı yaygın nedenler: Partnerin duygusal durumunu koruma: Bazı kadınlar, partnerlerini incitmekten kaçınmak için orgazm taklidi yapabilirler. Partnerin kendini iyi hissetmesi, ilişkiyi bozmamak ya da onları üzmemek amacıyla böyle bir davranış sergileyebilirler.
Cinsel memnuniyetsizlik: Kadınlar bazen gerçek bir orgazm yaşamazlar ancak bunu partnerlerinin beklentilerine cevap vermek amacıyla taklit edebilirler. Cinsel deneyim sırasında duygusal ya da fiziksel tatminsizlik yaşanabilir.
Toplumsal baskılar ve beklentiler: Bazı kadınlar, cinsel ilişki sırasında toplumun ve partnerlerinin onlardan beklediği davranışlara uygun hareket etmeye çalışabilirler. Orgazm olmak, bazı toplumlarda cinsel ilişkinin "başarılı" olduğunun bir göstergesi olarak algılanabilir, bu da taklit yapmayı tetikleyebilir.
Zaman ve rahatlık eksiklikleri: Bazı kadınlar, cinsel ilişkide partnerinin hızına ya da beklentilerine ayak uyduramadıkları zaman, taklit yaparak ilişkinin daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayabilirler.
Cinsel güven eksiklikleri: Cinsel deneyimde rahat olmayan, utangaç ya da güvensiz hisseden kadınlar, partnerlerini memnun etmek için orgazm taklidi yapabilirler. Gerçekten ne istediklerini ifade etmekte zorlanabilirler.
Bu durum, cinsel ilişkilerde daha sağlıklı ve açık iletişim kurulması gerektiğini gösteriyor. Cinsel tatmin ve güven duygusu her iki taraf için de önemlidir ve birbirlerinin ihtiyaçlarını anlamak, taklittense gerçek memnuniyet sağlamaya yardımcı olabilir.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Partneri kırılmasın diye sndj
21 Yorumla- 1 yıl
🤗👍😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şükü kırılasıcaların kalbi kırılmasın diye herhalde. Kendini güçlü sevüşken hissetsin maksat.
00 YorumlaGerçek orgazmı çok gören birisi sahtesini hemen anlar. Kadınlar başlarda sanırım erkeğini üzmemek için taklit yapıyor. Sonra alışkanlık oluyor. Yani her erkekte işlerin ters gideceğini sanıyor. Sırf bu alışkanlıktan erkenden orgazm taklidi yapmaya başlaması ele veriyor. Dur daha yeni başladık diyorum mesela. Şaşırıyor :D
11 Yorumla- 1 yıl
Haklı isyan destekliyorum 👍😂
Vallahi kimse kusura bakmasın ama Kendine saygısı olmayan bir kadın yapar bunu zevk almıyorsan almıyorsundur abi yalandan bir şey yapmaya gerek yok erkeği de kandırmanın bir anlamı yok Sonuçta o da senin zevk almadığını bilsin ki ona göre hareket etsin Olmuyorsa olmuyor.
92 Yorumla- 1 yıl
En gerçekçi yorum. Haklısın
Ben hiç yapmadım şahsen, neden yaptıklarına gelirsek
erkeğin egosunu tatmin etmek için olabilir92 Yorumla- 1 yıl
Bunu soylesende partnerine ota yolu bulsan sonuçta iki tarafta tatmin olacak
1 yılYataktan hemen kalkıyorsa zevk almadığı anlaşılır. Kadınlar erkeği rencide olmasın diye genelde zevk almış taklidi yaparlar. O kadar düşünceliler yani. Erkeği kırılsın istemezler.
19 Yorumla- 1 yıl
Bir nevi öylede diyebiliriz beyefendi 😂 çünkü aksi takdirde motivasyonunuz düşer 😂🙈
- 1 yıl
Çok düşüncelisiniz hanımefendi :D
- 1 yıl
Zevk almış taklidi yapar çünkü aksi takdirde motivasyonunuz düşer 😂 bir nevi düşün egonuzu tatmin etmek amaçlı yapılır
- 1 yıl
Evet biliyorum :D
- 1 yıl
Evet beyefendi düşünce diyince bizi parmakla gösterirler 😂😂
- 1 yıl
ahahah haklısınız hanımefendi. Her zaman siz haklısınız :D
- 1 yıl
Aman efendim estafurullah o sizin nezaketiniz 🙋🥰😆
- 1 yıl
Çok mersi efendim 🌹😘🥰
- 1 yıl
🥰🌺🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılbunu bende anlamıyorum ama bence partnerinin kötü hissetmemesi için ya da bir an önce bitmesi için olabilir
15 Yorumla- 1 yıl
Zevk almış taklidi yapar çünkü aksi takdirde motivasyonunuz düşer 😂 bir nevi sizin egonuzu tatmin etmek amaçlı yapılır
- 1 yıl
evet onun farkındayım ama ben onu hissediyorum ya kötü bir şey bence :D
- 1 yıl
Tecrübeli bir adam her şekilde anlar bunu
- 1 yıl
kesinlikle
- 1 yıl
👍👍😊
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bana göre bunun iki nedeni var; ya orgazm olmayı bilmiyorlar bu durumu hiç yaşamışlar ve seks uzayınca sıkılıyorlar ondan dolayı ya da erkeği tatmin etmek için. İkisi de gereksiz; taklit yapmaya gerek yok orgazm olamıyorsan biraz sabır ve farklı yöntemler denenebilir, erkeği tatmin etmeye gelince de önce kadın orgazm olsun erkek zaten tatmin olur. Sekste orgazm önceliği kadının olmalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu kadınlara sormak lazım. Niye kandırıkçılık yapıyonuz diye.
13 Yorumla- 1 yıl
@SwordOfDemocles çünkü aksi takdirde motivasyonunuz düşer 😂 bu nedenle orgazm taklidi yapar sizin egonuzu tatmin etmek amaçlı yapılır
- 1 yıl
Benden uzak olsun öyle tipler. Zevk alıyorsa aldığını, almıyorsa almadığını belli eden dobra kadını severim ben.
- 1 yıl
tamam hayatım sakin ol , sen yeterki sinirlenme 😂🙈😄
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Galiba erkeğin egosunu tatmin etmek için bilemiyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Bir nevi öylede diyebiliriz, Aksi takdirde motivasyonunuz düşer 😂
- 1 yıl
Çok önemli 👍 bu sizin egonuzu tatmin etmek amaçlı yapılır çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAksi duurmda, insan görünümlü yaratıklar fiziksel veya ruhsal şiddet uyguluyor. Kadınlar bu sebeplerden dolayı olsun bitsin diye orgazm taklidi yapar. Zaten cinselliği gerçekten bilen, partnerini mutlu etmeye çalışan bir erkek, kadının orgazm taklidi yapıp yapmadığını anında anlar.
00 Yorumla Bazen kadınlar orgazm taklidi yapabiliyor çünkü partnerini kırmak istemiyor ya da ilişki bir an önce bitsin istiyor olabilir. Gerçekten keyif almıyorsa bile bunu dile getirmekten çekinebiliyor. Bir nevi karşısındakini mutlu etme çabası diyebiliriz. Ama uzun vadede bu sağlıklı değil. Açık iletişim şart, yoksa hem tatmin olmazlar hem de ilişki içinde bir şeyler eksik kalır. Her iki taraf da memnun olmalı sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli ya da bekar gönülsüz ilişkiye girince erkek çabuk boşalsında kurtulayım diye yapmacık olarak inliyorlar
12 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 yorumun beni benden aldı 😂
Cevap sahibi1 yılYapmacık olarak dudakları ısırıp gözlerini yumuyorlar ve elleri ile bir yerleri göstermelik olarak tırmalıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılOrgazm olmak bir kadının kendinden geçtiği en doğal an bence taklide gerek yok
Kıvranıyorsan kıvranıyorsndr bu kadar basit60 Yorumla
1 yılRol yapmaya harcayacağı eforu.. enerjiyi.. o anın ritmine verse.. unutulmazlar arasına girecek bir sevişme yaşayacak haberi yok 😅
32 Yorumla- 1 yıl
Snsjjsjs doğru
- 1 yıl
Hanım Efendi Erkekler Vajinaya girer girmez Boşaldıkları için kendi Zevklerini düşünüyorlar
Hangi Erkek Kadınları düşünüp Seks Konusunda kendini Eğitiyor kii
Geç Boşalmayı Öğrenmeleri Lazım
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerek yok aslında işini bilen erkek her zaman zirveye çıkarır özellikle yeni yeni SX yapmaya başlayan kızlar çok yapıyor orgazm olmalarına rağmen bazı kızlarda teşvik ve erkeği daha fazla yükseltmek için yapıyor bence gerek yok taklide
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler iyi hissetsin diye her halde. Ama taklit yapmaktansa olmak daha iyidir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar orgazm taklidi yaparlar çünkü; erkeğini tatmin edebilir.. 🙈
Neler yazıyor bu klavye bea..
31 Yorumla- 1 yıl
Sanki sen yazıyorsun 🍕
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılMutlu olsun diye hadi acıdım mikro penis hadiii mutlu ol ahhhğğğp aşkımm acıyor bu vgbgngbb
43 Yorumla- 1 yıl
Yavaş olur musun herifimmm bizde insanız yapma böyle şeyler cfgvhbgnb
- 1 yıl
Çok kötüsün
- 1 yıl
Mikro penis lafını geri alır mısın bi arkadaşım üzülüyorda 🍕
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErkeğini veya partnerini etkilemek için alttaki veya üsteki kadın olduğunda fazla orantısız yüksek ses ve değişik hareket değiyorsa o taklit yapıyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılanlamak zor lakın üzücü taklıt etmeleri erkekler cok mutlu oluyo ama kendileri hep mutsuz bırakın erkeklerde biraz ugrassınlar sizi tatmin etmeki cin dogru sey degil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeği ilişkiden soğutmamak ve ihtiyacını karşılasın düşüncesi ile o taklidi yapar ana ilişkide vaginani aleti kavranması sulanması yüz mimiklerine anlaşılır heralde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılKarşıdakine kendini kötü hissettirmemek için olabilir
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılOrgazm olunca erkek daha çok gaza geliyor ondadır belki
20 Yorumla
1 yılErkeğe sen bu işte iyisin diyerek kandırdılar aslında Orgazmı hiç yaşamadıklar
Yüzünden Duymadığı belli oluyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Erkekler kadını rahatlatabildikleri ölçüde kendilerini başarılı hissederler. Bu nedenle, bu bilgiye sahip tecrübeli kadınlar eyle yaparlar.
00 Yorumla
1 yılYapmasın yani niye yapiyolar jdjd
12 Yorumla- 1 yıl
@daejoyoung çünkü aksi takdirde motivasyonunuz düşer 😂 bu sizin egonuzu tatmin etmek amaçlı yapılır çünkü
- 1 yıl
E o zaman da zevk alsınlar yani ne gerek var gerçeğini yapsınlar hyhxhxhx
Asla anlayamazsın cunku kadınlar her dem çok güzel rol yapma yeteneğine sahiptirler😊
10 Yorumla
1 yılIyi olduğum için o konularda rol yapana denk gelmedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErkeyini kırmamak için taklit yapar, kadının @mı çok sulu ise taklit yapmıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbunu yapan kadın deli falandır herhalde adam beni boşaltamazsa sinirden yatırır ben giberim çünkü onu. orgazm benim için çok önemli kimse hevesimi kursağımda bırakamaz uleyn🔪
01 Yorumla- 1 yıl
Kara Fatma çıktı başımıza 😂
1 yılErkeği mutlu etmek için. Acı gerçekler yerine tatlı mutluluklar :)
00 YorumlaCin gibiyim hemencik anlarım yanında ben varsam taklit yapmasına fırsatı olamaz💋💋💋👣👣
00 YorumlaDuygusal bişeyler hissettiği erkek üzülmesin diye sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılVajina kaslarını sıkıp bırakması dicem ama onu istediği zaman yapabilir mi bilmiyorum 🤷🏻
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılbelki de karşılarındaki kişinin üzülmesini istemedikleri içindir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılYapay oluyor. Yapmacık olduğu belli oluyor hissettirmiyor ve kolay anlaşılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar duygusal canlılar. Cinsellikte dahi amaçları duygusal haz almak. Bunu edinmek için partnerlerine, ondan zevk aldıklarını göstermek istiyor olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılErkekler erken gelmiştir onu kırmamak için olabilir ya da tatmin olmuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHemen belli oluyor orgazmda sıvı gelir kadında da erkekte de bu böyledir vücut kasılı o an sahte kasılma belli ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılPartnerini rahatlatmak için fedakarlık diye düşünüyorum ve anlayamaz kolay kolay kimse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKimyaları buna uygundur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılTipinden anlaşılır ya mimiklerden falan
10 Yorumla sıkılır artık bırksın diye
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 hayır aksi takdirde motivasyonunuz düşer 😂 bu nedenle orgazm taklidi yapar sizin egonuzu tatmin etmek amaçlı yapılır
1 yılTatmin etme odaklı olduklarından
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. kendilerini kötü hissettikleri icin
20 YorumlaErkeği düşürmemek için
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yapmıyorum
42 Yorumla- 1 yıl
Niye
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi niye yapayım
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğini mutlu etmek için
48 Yorumla- 1 yıl
Hiç taklit yaptın mı
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi evet
- 1 yıl
Hımmm o an hiç zevk almadığın halde mi
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi zevk aldım ama orgazm olmadım
- 1 yıl
Anladım değişik olmuş hep mi olur bu genelde yoksa nadir mi
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi tamam sohbeti ilertmeye çalışma
- 1 yıl
İlerlese ne olacak ki sende bu kadar agresif olma :)
- 1 yıl
Erkeğin şanslı
Gizli Üye(25-29)1 yılHırbo Türk erkeklerinden dolayı
41 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız ama Herkes aynı degil yani işini bilen erkeklerde yok değil 🖐🏼
Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Adam üzülmesin diye olabilir
00 Yorumla
1 yılPartnerini üzmemek için ama bence çok yanlış
00 Yorumla
1 yılGözler asla yalan söylemez 😉😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Belli ediyorlar m. etme
00 YorumlaTaklit yapmadı hiç hep orgazma ulaştı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Bana yapamazlar his ederim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılKocasinin psikolojisini bozmasin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir kadın olarak sen söyle nasıl anlayacağız taklit yaptığını? Ayrıca sende yapıyormusun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Allah Allah öyle yapan var mı
00 Yorumla
1 yılGözlerinden anlarım
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat