Bunun en büyük sebebi aslında orgazm olamayacağını düşünmektir. Nasılsa orgazm olamıyorum diyip taklit yaparsan haliyle gerçek orgazmı tadamazsın.
Bu durumda seks sadece bir görev ve iş yükü haline gelir.
Kadınlar bu kötülüğü kendisine yapmamalıdır.

Bunun en büyük sebebi aslında orgazm olamayacağını düşünmektir. Nasılsa orgazm olamıyorum diyip taklit yaparsan haliyle gerçek orgazmı tadamazsın.
Bu durumda seks sadece bir görev ve iş yükü haline gelir.
Kadınlar bu kötülüğü kendisine yapmamalıdır.
Temelde seksin erkek için olduğunu, kadının vazifesi olduğunu dayatarak büyütüldüğü için taklide ihtiyaç duyar.
Hemcinslerinin büyük çoğunluğu, özellikle de İslam kültürüyle büyüyenlerin çoğunluğu bu durumdalar. Yaşanmadan geçen ömürler, sorgusuz beyinler, koyunluk içgüdüsüyle başkasını takip edenler, kendi fikirlerini yaratamayanlar. Yazık hallerine
Bu biraz da erkeklerin iş bilmezliği. Kadınların %70 i zaten cinsel birleşme sırasında değil elle uyarılma sonucu orgazm olur. Yani illa seks esnasında kadını orgazma ulaştırmana gerek yok , erkek boşaldıysa ve devam edemezse el ile temasla kadını biraz daha zorlayıp orgazma ulaştırabilir ancak boşaldıktan sonra gidip ayı gibi totonu dönüp yatarsan hem bencillik yapmış olursun hem kadın da zevk almaz.
Rica ederim, ilim bilim felsefe sanat kültür tarih bizim işimizzz
Bir kısmı beceriksiz erkekler yüzünden. Bir kısmı da orgazm olamama problemleri yüzünden. Kimisi odaklanamıyor kimisi de çok geç orgazm oluyor. E tabi o esnada erkek çoktan boşalmış oluyor.
+Nasıl öldü anlatır mısınız?
- Üzerimdeydi, inliyordu, ben geliyor sanıyordum meğersem gidiyormuş.
Sen söyle neymiş :D
Kolonoskopi demişken :D birgün abimi götürdük hastaneye endoskopi yapılacak. içerde de birine kolonoskopi yapılıyor. Adam da ikide bir ay ay uy uy deyip duruyor :D neyse bitti çıktılar. Adam diyor ki nedir ikide bir ay ay uy uy edip duruyorsun az önce kadına yaptık hiç sesi çıkmadı :D O alışmış diye bağırmadı mı :D biz yerlere yattık
😂😂😂
Ben de birgün doğumhane kapısında bekliyorum. Benim ilk çocuk doğdu. Sedyede hanım çıktı ben de saçlarını okşuyorum iyi misin birşeyin var mı donuk donuk yüzüme bakıyor. Bi baktım ulan bunun gözler renkli benim hanım değil bu :D Acaba diyorum içerde hanıma lens mi taktılar. Bu kadar mı benzer ama. Baldızımda yanımda o da farketmedi :D Yabancı birileri daha gelince kadının başına ben ayıktım lan bu benim avrat değil dedim :D
Ben yaşlı insanları konuşturmayı severim. Bak dinle;
https://voca.ro/14dxC4luaxqw
Orgazm olamadığını erkeğe farkettirip erkeğin erkeklik gururunun zedelenmesini istemedikleri için orgazm olmuş gibi yaparlar... Oysa bu sorunu dile getirseler elbet bir çözüm bulunur.
Cevap
22Cevap
Toplum baskısı erkekleri memnun etme olgusu
Erkek kendini ezik hissetmesin diye
Oyuncu olmak istedikleri için
Bence de yapmasın dlzaten yalan söylediğiniz belli olunca da erkek daha çok üzülüyor sorunu kendinde arıyor kadını tatamin edemedim işte olmadı falan diyor bunun yerine konuşmak bu konularla ilgili ne yapılır diye denemek daha doğru yöntem
Para karşılığı seviştiği müşterisini memnun etmek ya da maddiyat minnet ilişkisi kurduğu sevgili ya da kocayı elde tutabilmek için yapılan bir sahtekarlık orgazm taklidi. Bir kadın sadece arzu duyduğu erkekle sevişirse orgazma ulaşır.
orgazm taklidi sade kocamaaan bir saaaaallllllaaakkklıktır
çünkü işini beceremeyen bir adama sanki becermiş gibi övgü yaratıyorsunuz.
yahu adam beceriksiz kadını orgazm etmeyi beceremiyor. siz neden taklit ile adamı onure ediyorsunuz. beceremediği başaramadığı bir işi başarmış gii adamı onure ediyor şereflendiriyorsunuz
bu kadar saçma şey olmaz
Beceri ile ilgisi yok. Bir kadın sana arzu duymuyorsa dünyanın en iyi seks performansı sende olsun en geç boşalan sen de olsan, en büyük y.. rak sende de olsa o kadını yine orgazm edemezsin.
Bu birazda karşısında ki insanı daha fazla tatmin etmek içindir. İllaki ilişki içinde orgazm olacaksın diye bir kural yok. Bazı kadınlar için bu durum çok zor. Eğer kendi kendini tatmin edebiliyorsa. Partnerinin gözlerinin içine bakarak bunu yaparsa çok daha keyifli olacaktır.
Karşısındaki kendini yetersiz hissetmesin diye 🥲 tabiiki sağlıklı bir durum değil ama yapan bundan yapıyor.
Maalesef :D
🤭😀
Hep bir yalan dolan 😂 bence de yapılmamalı yani hem ona hem karşıdakine yazık yalandan bir zafer 😂
Bence de gereksiz yere bağırmamaları lazım. Bence gerçek zevk alan bağırsın.
görende her sekste orgazm olduğunu sanır :))
erkeği tatmin etmek için hem kendini hem erkeği kandırıyor
Yani bence erkek memnun olsun diyedir belki
Kadınlar doğuştan tiyatrocu severim der parayı sever buda bir örnek
Karşıdakinin morali bozulursa senin de bozulur dolaylı yoldan kendini mutlu ediyor
Sadece erkeği mutlu edeceklerini zannettikleri için, Oysa kendileri de zevk almak isteseler o taklidi yapmazlar ve gerçeğini isterler.
Gerçeğinin nasıl olabileceğini ise Erkek gösterir.
Cinselliği görev gibi düşünürse konsantre olmazsa olacağı bu
Yarım elma, gönül alma.
kadınlar yalancı oldukları için her zaman yalan yapmaları doğrudur
Erkeğini mutlu etmek için
@Nickbulamadim91 yaptinmi öyle bir şey
seks yaparken ogazm olmaya odaklan.. yaparsın.. bi kız uçuşa geçerken şeyimi aldı baya klitorisin oraya sürte sürte boşaldı 😂😂
Bilmem ki sen söyle
He anladım ya da karşı tarafı incitmemek için olabilir
Başka ne olcak ki 😂
İyazık ama üzülüyorum kadınlara😃
Aman eşimde öyle olmasında
Başkası umurumda değil😅
😂
Yapılmamalı. #net
Partnerini memnun etmesi için
gerçek bir ERKEK görmedikleri için
Bari karşı taraf olsun die
Ben hiç yapmadım