Bir kadın orgazm olurken sesini asla yukseltmez bir tepki vericekse bunu fısıltı şeklinde sakin sakin yapar çünkü o an odaklanması gereken harika bir haz vardır. Ama erkekler çığlık çığlığa feryat figan inim inim inleyen kadınları orgazm ettiğini düşünüyor :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Katılmıyorum. Her kadın farklıdır ve orgazm olurken ses çıkartanlar çoğunluktadır. Erkeğin beceriksizliği, aceleci olması, sürekli pozisyon değiştirmesi kadının orgazmını erteler geciktirir hatta tamamen engelleyebilir. Çünkü kadın zor orgazm olur bunun için zaman ve biraz destek gerekir. Ve cinsel ilişki süresi uzadıkça kadının canı yanabilir, konsantrasyonu bozulabilir, sürekli BOŞAL diyen bir adam varken tepesinde olaydan tamamen soğuyabilir. Haliyle numaraya başvurur.
Erkekler, p. rnolarda çığlık çığlığa boşalan oyuncuları görünce orgazm olmayı öyle bir şey sanıyor. Vücudu kasılmayan, gözleri kaymayan, titremeyen, vajinal sıvıları artmayan ve vajina kasılmalarıyla penisi içinde sıkmayan kadını orgazm oluyor zanneden adam bir zahmet SEKS YAPMASIN! Kadına da dokunmasın.100 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar orgazm olurken fısıltı şeklinde sakin sakin mi yapar? Sayende kadın olmadığımı öğrendim (!)
Şu genellemelerden vazgeçin ya nesiniz siz seksolog mu? Herkesin orgazm sırasında verdiği tepki farklıdır. Bunun kadını şöyle erkeği böyle olur diye bir şey yok sizin aldığınız zevk sadece fısıltı çıkarmanıza neden oluyorsa o başka.
Kadınların neden orgazm taklidi yaptığına gelince. Bunun 2 nedeni vardır. Ya orgazm olamıyor ancak partnerinin modunu düşürmeyi istemeyecek kadar karşısındaki insanı seviyordur ya da daha önce orgazm olmamıştır tatmadığı şeyin doğal tepkisini veremiyordur.81 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. O an ortam bozulmasın diye sevgilisini kırmamak için olabilir. Hani o anda öyle bir şey söylese büyük ihtimalle karşı da ki kişinin de o an istegi gider.
00 Yorumla
Öncelikle şunu düzeltmekte fayda var kadın orgazm oluyorsa sesi az çıkar deyimi yanlış kişiden kişiye değişiklik gösterir bu durum. Diğer yandan kadın eger tatmin olamamış ise karşıdaki insanın özgüveni sarsilmasin diye fedakarlıkta bulunur numara yapar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadinin orgazm olurken ki tepkisi farklidir. erkek gibi. Erkeginde kimisi sessiz sedasiz ses cikarmadan bosalir kimi bogurerek, ses cikararak bosalir. Kadin da oyle tepkileri farklidir. Erkek kadinin orgazm oldugunu anlamiyorsa salaktir. Gozler kayar. Kimi kapatir. Ozellikle vajina da kasilmalar meydana gelir ve erkek organiyla vajinadaki bu kasilmalari illaki hissseder. Vajinada orgazmdan kaynakli sivi ciktigindan daha kaygan, sulu olur. Kimi kadın yaprak gibi tir tir titrer mani olamaz buna. Ve bircok sey kadinin orgazm olduguna isarettir. Anlamasi zor degil ama erkekler nasil kanıyor buna. Kadinlar nasil inandiriyor bilmiyorum. Cinselligin c sini bilmeyen erkek 5 dk lik iliskide orgazm ettim sanir. En başta kadinin penis rahatca girsin diye salgiladigi kaygan siviyi orgazm sanar hic bilmiyorsa kadin anotomisini. Tecrubeli degilse hic anlamaz zaten. Tecrubeli erkek taklit oldugunu da anlar, orgazm oldugunu da anlar, kadinin yuzunde acı mi, zevk mi aldigini da anlar. Turkiyedeki erkeklerin cogu seksi ve kadın biyolojisini bilmedigi icin normal taklide kanmaları. Cogu gir ciktan ibaret sanıyor. Kadinlarimizda az degil. Kimi kadinin orgazm olabilecegini hic bilmiyor. Iki cinsiyette o kadar eksik ki.
42 Yorumla- +1 yıl
Sen baya tecrübelisin heralde anatomimi okudun😊
- +1 yıl
Ama çok güzel anlatmışsın gerçekten 👍
Hayır yavrucum. Ne erkekler ne de kadınlar, kadın orgazmının ne olduğunu bilmiyorlar. Hatta bilimsel alanda da görece yeni araştırma konusu olmaya başlamıştır.
O yüzden boktan tecrübelerinize dayanan öznel örnekler vermenün hiç bir anlamı yok.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOooho o da birşey mi bazı erkekler 10 dakika süren yatak ilişkisinde orgazm ettiklerini sanıyor bırak taklidini ıslanmamış üstelik 😂🤣
60 Yorumlaİlişkide en iyisi kadının klitorisini ovarak git gel yapmak kadının erkek gibi zevkte zirveye çıkması lazım sonuçta erkek tavan zevkine ulaşıyor kadınlarda pek olmuyor düşüncesiz erkeklerden dolayı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSessiz mi?
Bu durum kişiden kişiye değişir. Bazıları sadece inlerken bazıları zevk çığlıkları atar. Taklit yapanı çok rahat anlıyorum :) orgazm olan kadın yorgun düşüp dinlenmek istiyor. 👍😉00 Yorumla Sen tam orgazm olmamissin, tamam fazla gürültü yapmadan orgazm olan kadinda vardir ama iyi orgazm olan kadinin bazen agzina bez tikamak gerekiyor, yoksa bütün komsular orgazmina sahit oluyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Bu edeple alakalı bir durum. Bir kaç saniye sürecek bir zevk için anırmana ne gerek var ki? Utanç verici bir durum.
- +1 yıl
@cigdemygzr dediginize katılmıyorum.
- +1 yıl
@Hayatgüzeldir_ saygı duyarım, bu benim kendi görüşüm.
Soru "Kadınlar neden orgazm taklidi yapar", cevap verenler "eli penisinde erkekler"...
Yok artık...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeginden zevk heycan duyöayan kadın istemedigi bu ilişkiyi mecburiyetten kısa tutup erkegin cabuk gelip mutlu olması için taklit yapar
00 Yorumla
+1 yılKadinin organzm olması gayet basit. Ideal bir penis, geç gelmek ve bolca yalaşmak. Geç gelme sorunu bir tek var ama onunda tedavisi basit.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılKadın daha duygusal varlıktır ilişki yaşadığı erkeğin gönlünü hoş etmek için orgazm yaşamadığı halde orgazm olmuş gibi taklit yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖylemi diyorsun yavrum kim öğretti sana bunları 😀
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbunu genellememek gerek kadından kadına degısır olay..
00 Yorumla Zaten tecrübeliysen anlarsın orgazm anında zevkten kasılırlar ve titrer anı yaşar sesi fazla çıkmaz.
00 YorumlaSalak kadının her hareketin de bir ifade vardır aramalı doğru zaman mevzusu bu.
00 YorumlaÇok itici biz sanki bilmiyoruz Nası yaptığımızı da çığlık atıyorlar bir de 😂😂
00 YorumlaBen gerçekten boşaldığına eminim ve sinirleniyor olmayınca
00 YorumlaBence titremek ve derin nefes almak orgzm belirtisi
00 Yorumla
+1 yılPalavracı karılar onlar kankam. Böyle nefes nefese falan oluyor o daha orjinal. Sonuna kadar haklısın. Saygılarımla
00 Yorumlarol yapan zaten ticari vb fakat ilişki anında istem dışı sesle tepki veren var çoğu hanımda olmıyan bir özellik
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevişirken neden maymun taklidi yaparsa ondan. d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadının gözü pırpır edip vücudu titriyorsa orgazımın doruğunu yaşıyor demektir
00 Yorumlahmmmm ben öyle düşünmüyorum hatta bir keresinde çok gülmüştüm kızdıydı
neeyse ooh yeeah baby dedim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların hayatı taklit ruhları ifrit bu devirde de ondan...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer kadin avaz avaz bagircak diye bisey yok ama senin soyledillerinde dogru sayilmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim normalde fısıldar. Ama 1 ay yapmayınca dünkü çığlıkları uzun süre ben de duymamıştım 😬😬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazı kadınlar odaklanmayı feryatlarıyla yapar. Her kadının tepkisi aynı değildir.
00 Yorumla
+1 yılBen birlikte olduklarımın taklit yaptıklarını sanmıyorum. Taklit fark edilir edemeyen bu işi bilmiyordur.
00 Yorumlailişkiliden zevk almadığı için partnerinin bir an önce işini bitirmesi için orgazm taklidi yaptıklarını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılerkeleri azdırmak ve hazza ulaştırmak için yaparlar
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bence
20 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂 geecegıne erıstıremıyr erkek demekkı
10 Yorumla
+1 yılİkidide bagırmwz erkekte bilir
00 Yorumla
+1 yılvay be cok tecrubelısın
00 Yorumla
+1 yılCesıtlı sebeblerı var
00 Yorumla
+1 yılBizi kandiriiii zilliler :p
00 Yorumla
+1 yılBilgi için teşekkürler bu kulağıma küpe olucak
00 Yorumla
+1 yılKadın bağırmaz zaten orgazm olurken
00 Yorumla
+1 yılkadınlara sormak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılPartneri beceriksizdir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeği mutlu etmek için.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkeği mutlu olsun diye
00 Yorumla
+1 yılSeni gaza getirmek için)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamayanlar utansin ne diyim 😂
00 Yorumla Sen öylemi yapıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böylede uyduruk görmedim🤣🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılErkek öyle sansın diye yapar işte kurtulmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaaa öyle yapınca orgazm olmuyor muşmuş v🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDusunmekle kaliyo sadece😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek icin
#Emirhancankir100 Yorumla
+1 yılDoğru erkek çıkmadığı için
00 Yorumla
+1 yılKandırmaya çalışıyorlar nedense
00 YorumlaFilmlerin etkisi sanırım
00 Yorumla
+1 yılErkekler yetmiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Peki yetmiyorsun diye yuzune diye söylemiyorsun ki ve ihtiyacini nasil gideriyorsun
- +1 yıl
Yetebilecek erkek bulamayınca
Yaparsa ayıp eder
10 Yorumla
+1 yılO ne demek
01 Yorumla- +1 yıl
Masum bilmiyor ayağı 😂
+1 yılNeden yapar erkeğini mutlu etmek için mi sadece?
00 Yorumla
+1 yılBazıları partneri etkilemek ve gaza getirmek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlamadıkları için
00 Yorumla
+1 yılBizim becerikdizligimizfen
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem