Arkadaşlar çok merak ediyorum. Nasıl hissettiriyor? Kızım ve çok yaptırmak istiyorum. Ama yaptıracak kimsem yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBende çok yaptırmak istiyorum sevgilime çok kısa zamanda ilk defa yaptıracağım. Nasıl olduğunu çok merak ediyorum ama çok zevk alıcağımdan hatta zevkten onun suratına fışkırıcağıma eminim. Böyle gelip sert sert yalasa saatlerce ve ben bacaklarımı ondan çekmeme rağmen zevkten tutsa sarsa omuzlarına offf...
1535 Yorumla
Soran1 yılUff cok iyi olurdu ya
Cevap sahibi1 yılÖylede yapıcam 69 yapıcağız
- 1 yıl
Sevgilin çok şanslı bence
Cevap sahibi1 yılEvet ona çok zevk vericem oda beni zevkten ağlatacak...
- 1 yıl
Yazarken bile ıslandın bence
Cevap sahibi1 yılBöyle özellikle yalarken lak lak sesleri gelir ya o emme yalama sesleri ahh ahh gerçekte onun ağzından duymak beni zevkten 4 köşe ederdi
- 1 yıl
yalvarırsın artık gırsın icime diye
Cevap sahibi1 yılİçime girmicek sevişicez sadece oral.
Cevap sahibi1 yılTamam🤣🤣
- 1 yıl
kac yasındasın kı
Cevap sahibi1 yıl19.
- 1 yıl
sabır edebılırsın 25 uzerı olsan yeter derdın bence
Cevap sahibi1 yılO yaşımı beklicem:(((
- 1 yıl
oral yaptırmaya baslarsan 2. yapısında ıstersın artık gır dıye
Cevap sahibi1 yılBak canım istemem ben kendimi tanıyorum ve benım kırmızı çizgim zaten seks. Evlenmeden olmaz sevgilimde böyle istiyor ve ona göre hareket edicez
- 1 yıl
hıı o zevk e dayanan kadın cok az ama dayanırsan ıyı
Cevap sahibi1 yılBenimi düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılYaptırmadım ama dayanırım diyorum boş ver bak kuranı kerim dayanırım
Cevap sahibi1 yılAnal hayır sevmem ama evlilikten sonra deneme amaçlı olabilir fakat ben popo deliğimi daha çok parmaklattırıcam
- 1 yıl
hııı hıı kıtap karıstırma yahu :) kapalı kızlardan msn
- 1 yıl
hıı önden gırerken arkayı parmaklattır delırırsın
Cevap sahibi1 yılKes.
- 1 yıl
tamam kestım byyyy
- 1 yıl
utandın mı
- 1 yıl
huu huu
- 1 yıl
@ cevap sahibi: Oral yaptığında bakire sayılmıyorsun yanlız haberin olsun kırımızı çizim var diyorsun.. ne anlamı kaldı temiz kız bakirelik yinede giriş olmasa bile kirlenmiş oluyuyorsun bakirelik giriş olarak değil tamamını kapsıyor... bugün yarın sevgili olduğun kişiyle ayrılınca başkasıyla sevgili evlilik düşündüğünde o kişinin yüzne nasıl bakacaksın yani
Cevap sahibi1 yılBu arada bakirelik tanımını yanlış biliyorsun tatlım bakire dediğimiz olay kızlık zarıdır zaten buna kime dersen de aynı. Kırmızı çizgim seks evet yapmam onu kızlık zarımı kolay kolay vermem ama sevişme olabilir ben sevdiğim adamı arzularım ve bu seni hiç ilgilendirmez senin için nasılsa öyle olsun insanların düşüncelerini sîktîr et zaten böyle düşünenide ilk defa görüyorum.
- 1 yıl
Beni tarif ediyorsun şu anda
En İyi Cevaplar
1 yılbende yaşamadım bakirim oyuzden nasıl bir duygudur bilmiyorum ama muhtemelen zevk veriyordur.. yani evlilikte yapman daha makul olur.. o yuzden evlenmeden yaparsan.. her sevgilin olduğun ilişki ister evlenmezler biliçli olmakta fayda var.. ve gelen kişiler seni sevmek için değil kendi ihtiyaçlarını karşılayacaklar için yanında durur.. evlenecekleri vakit de gider bakire bir kız ya da ailesinin buldukları kızlarla evlenir olanda bu konularda hakimiyedi olmayan sadece merak eden kızlar olur... evliliğe kadar bekleyen adamdır.. beklemeyen amaç sadece cinsellik
00 Yorumla
Nasıl anlatsam.. Erkeğimin önünde diz çöküp, gözlerinin içine bakarak ona iştahla oral seks yaparken, o anki delici bakışları beni daha da hırslatıyor. O an o kadar güçlü hissediyorum ki sanki sadece tamamen onun için varım. Onun bana olan etkisini her saniye hissediyorum kendimi tamamen ona bırakıyorum. Her anı daha istekli daha derin. İkimizin arasında geçen bir oyun gibi ama bir o kadar da gerçek...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende o kadar istiyorum ki dikmeyecek ama sadece yalayacak biri istiyorum
1490 Yorumla- 1 yıl
Bulursun merak etme
Cevap sahibi1 yılYok dikmek istiyorlar jskdkdk yemiyor arkadaşlar
- 1 yıl
vardir sadece yalayacakk
- 1 yıl
Sadece bununla ilgilenmesi degilmi
- 1 yıl
yok ya vardir sen rahat ol
Cevap sahibi1 yılYok yani deniyorum birileriyle güven altında yapmayı ama bulamıyorum hep sonunu isteyen oluyor
- 1 yıl
Alev gibi yanarsın
Soran1 yılBende yalatmak istiyorum
- 1 yıl
guvenli biriyse biri var burada burdan ismini iletemem yanlis olurr
Cevap sahibi1 yılKanka dikkat et 😂 ben biriyle iki ay konuştum buluşmaya az bir süre kala ver muhabbeti yapmaya başladı dikse bile şikayet etsem mesajları öne sürecek cesaret sıfır dikkat et canım
Cevap sahibi1 yılPardon kimin işine gelmedi?
- 1 yıl
olabilir bulir benceee
Cevap sahibi1 yılAhaha ya ben artık bir erkek sineğe bile güvenmem bu konuda 😂
- 1 yıl
hahahahahah
- 1 yıl
sen yalvarırsn dik diye o zevklıe
Cevap sahibi1 yılZaman kaybı kanka herkes erkekler yani iki popiş m*m* görmek için konuşuyorlar ondan sonra da dikmeden yapamam diyorlar
- 1 yıl
dikmeden yapamam deyen erkekte vardir
- 1 yıl
sadece yalamak icin
Cevap sahibi1 yılTahrik edebiliyor olabilir, insanın vaktini sadece yalarım diye çalmayacak ve umut vermeyecek o zaman kızlara da söylüyorum buradan biri böyle kendini çok elit gösteren birj ama tam bir abaza arkadaşlar fazla güvenmeyin buradan kız düşürüp dikmek amaci
- 1 yıl
kim o kii
- 1 yıl
kim o merak ettimm cokmu elittt
Cevap sahibi1 yılSiz beni anlamıyorsunuz galiba arkadaşlar, karşı taraf illa dikis diyor konuyu oraya getiriyor
- 1 yıl
hayir dikis olmaz desenee
- 1 yıl
sadece yala dersin kabul etmiyormu
Cevap sahibi1 yılİlk başlarda yalamaya okeydi, ondan sonra konuyu dikise getirdi ver ver muhabbeti yapmaya başladı soğudum ve güvenim kalmadı dikebilir
- 1 yıl
aynen dikime karsisin sanirim
- 1 yıl
ozman sadece yalat guvenilir birini bull
Cevap sahibi1 yılİlk sevişmem olacak arkadaşlar ilk sevişmeden duygu hissetmedigim birine de vermem
- 1 yıl
hmmm anladimmm
Cevap sahibi1 yılÖyle işte birde ergen gibi beni buradan engelledi 😂😂😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 engellefimiii
- 1 yıl
ondan birsey olmaz benceee
Cevap sahibi1 yılTelegramdan konuşuyorduk baktım çocuk başkalarını bulmuş geçenlerde orayı tamamen sildim sonradan instadan yazmış ne yapmak istiyor amacı ne hala aklım almıyor
- 1 yıl
kac yasındasın kı
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
seni acaba yedektemi tutuyorrrr
Cevap sahibi1 yılAyyy banane yeni olduğu için takılıyorum ve üzülüyorum
- 1 yıl
hayirlisi saglik olsun adamlar buluyor bunuyor biz bulamiyoz vay halimizdee
Cevap sahibi1 yılAhaha 😂 çocuk şerro arkadaşlar sadece statüsünden dolayı güvendim ama elit abaza çıktı
- 1 yıl
pesinden gelir yalvarir burnu surter kaybetma korkusu
- 1 yıl
hahahahahha
Cevap sahibi1 yılYazmış işte arkadaşlar ne zaman yapalım diye ama net değil ve güvenmiyorum dikebilir 😭
- 1 yıl
aynen dikebilir dikkat et sen genee
- 1 yıl
yalamayi neden tercih etmiyorrr
- 1 yıl
aynen burdan konusulmuyorrr
- 1 yıl
kankaaa
Cevap sahibi1 yılİki ay az bir süre mi sizce?
- 1 yıl
hayir az sure degil benceee
- 1 yıl
burdan birine para yolladim ihtiyacim var d edi 50 tl.. sonra hesabi sildi
Cevap sahibi1 yılİşte çocuk bakire bir kızın ona hemen vereceğini sandı galiba ne bileyim
- 1 yıl
hahahaha
- 1 yıl
bende bayan kuaforu meslegim dedim. sacini bedava yaparim. dedim hesabi silmis ne garip kisiler var yaa
Cevap sahibi1 yılBeni ilgilendirmez de ben niye bakire halimle sana duygu beslemiyotum ve ilk sevismemde veriyim, bir ücret karşılığında vs de değil insanlar iyice mallasmis ve g*tleri kalkmks
- 1 yıl
evet gercekten ama oyle kisilerde var senin icin degil buu
- 1 yıl
oyle kisiler varki insanlarin duygulariyla oynuyorrr
Cevap sahibi1 yılYok ne duygusu yalatcam bitecekti ama boktan bir karakter dikebilir 😭 jekdnek
- 1 yıl
saglik olsun ahh nerde o yalatmak isteyenler bize denk gelmiyorr
Cevap sahibi1 yılAnladım gelir de denk bu siteden çok zor diye düşünüyorum
- 1 yıl
yok varda konistuklar simdi. meslek nedir diyorlar bayan kuaforum. biraktim diyom sac resmi atacam.. diyorlar atiyorlar sonra hesaplarini siliyorlar
- 1 yıl
ben gizlilik guven icerisinde istiyom dogru durustt
Cevap sahibi1 yılÖyledir o zaman ne diyimki ben buradan bu saatten sonra hayatta kimseye guvenmem
- 1 yıl
ya olirda zor biraz zaman lazim olabilirrr
Cevap sahibi1 yılAynen
- 1 yıl
mesela bak yaziyoz sana diger arkadasta mesela baskasi olsa bukadar ciddi bir durumda konusmazzz
- 1 yıl
burdan fazla birsey yazamiyom
Cevap sahibi1 yılDediğini anlamadım açıkça söyler misin
- 1 yıl
cogu insanlar narsist oluyorrr
- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
Emer yalar yutarim zevk suyunu saatlerce
- 1 yıl
Süre olarak ne kadar dayanabilirsin orala?
- 1 yıl
Gel hemen
- 1 yıl
Ben sana bana güven demiştim engelledin hiç bir şey yokken
- 1 yıl
Zaten oral yaparak çok kadını orgazma eriştirdim maharet o
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
79Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani hissiyatını demeyelim de özlenen bir tadı var jddjdjdj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şahsi görüşüm her zaman söyledim yine söylüyorum. Amaç sadece delik olmamalı. Öncesinde kadının hassas noktalarıyla uzun uzun ilgilenmek lazım ve kadına oral yapıp aldığı hazzı görmek sonucunda kasılmasını kıvranmasını görmek kadar haz verici bişey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılKadına karşı erkeğin yaptığı oral’dan erkeğin zevk aldığını haz aldığını sanmam ben yalamaktan hoşlanmıyorum ama partnerimin zevkten 4 köşe olup o pozisyonda kıvranmasından haz duyarım o ayrı yani yalnızca o halini görebilmek için yaparım yoksa sevdiğimden değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. O nefesin sıcaklığını testislerde peniste hissetmek, ağzının ve dilinin sıcaklığını orada hissetmek muazzam bir sey. Oral yapmayı yaptirmaktan daha çok severim orası ayrı konu tabi ahahha dilimle boşaltmak güzel haz veriyor. Hele bakireysen sekse bile gerek kalmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı.
1 yılBende çok yapmak ve yaptirmak istiyorum daha once hic denemedim ama her kişiye oral yapılmaz yani temiz biri olsun istiyorum. Pitişini yalayarak boşaltmak istiyorum offf yazarken bile Bi fena oldum😁😎😎😈
10 Yorumla Normal bir şekilde kadın yatağa uzanmış ve bacaklarını açmış bir şekilde yapılıyorsa hiç zevkli değil. Ama o esnada bacaklarıyla kafamı sıkıyorsa bi tık zevkli olmaya başlıyo. Eğer yüzüme oturursa o zaman uuu beybi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek versiyonunum şakasız.
Evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorum dürüst olmak gerekirse, o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama artık öyle bir seviyeye geldi ki şuna bir dil darbesi değse zevkten komple eriyip bitecekmişim gibi hissediyorum.
Yapmaya karşı da aşırı hevesim var kupkuru yapar suyu komple içerim herhalde.
Libidodan ölen ilk insan olmam umarım04 Yorumla
Soran1 yılBende aynı durumdayım emin ol.
Cevap sahibi1 yılBenimki bir tık fazla olabilir, yaş da 27 çünkü
Soran1 yılOlabilir haklısın. Hiçbir kızla bir şey yaşamadın mı
Cevap sahibi1 yılHayır elbette, evliliği bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok çok güzel ve derin duygular yaratıyor, çok lezzetli ve sıcak, sulu, şehvet ve haz dolu bir seks türüdür, oral seks...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok zevkli birbirimize öpüşüp birbirimizin her şeyini öpüp yalamak emmek dokunmak içine girip sıcaklığını tutkusunu içinde hissetmenin keyfi yüksek zevk içeren yaşanılası bir tat duygu etkinlik ve histir. Bence sanaldan başlamaya basla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel bir his ama güvenmediğin biriyle yapma sakın.
10 Yorumla
1 yılMerhaba, güven ve gizlilik önemli bu tür konularda, yapmasını bilirsen çok zevk verici ve çok tahrik edici bir şey, yaşaman lazım anlatmakla tarif etmekle o hissi o zevki anlayamazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılİğneye ipi takmadan önceki işlemi dusun
Yala ve geçir10 Yorumla oral yaptıktan ve yaptırdıktan sonra bırakması zor bir şey aşırı zevkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek olarak kendimce karsidaki partnerime yaparmen zevk alip kendinden gecmesiyle haz almayi bana yaparkende kendimden gecmeyi bazen saglayabilmesi insani iyi hissettiriryor diyebilirim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBen yapmayı çok seviyorum yaparken giderek ıslanması ve kızın inlemesi daha da azdırıyor. burada 50 kişi bulursun
03 Yorumla
Soran1 yılBana da yapsana
- 1 yıl
Yeter ki iste.. 🤗
- 1 yıl
Ama gizlisin..
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılSadece oral istiyorsun dimi yardımcı olalım
Bacağında sırtıma at ellerinlede bastırırsın başımı zaten kendine 😍
04 Yorumla
Soran1 yılOff evett
- 1 yıl
E yapalım bunu😍😉
Soran1 yılUuf
- 1 yıl
Ben yaparım ama pes edene kadar
ya eliniz ayağınız dursun
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok güzel ve zevkli bir şey denemelisin dilimi içinde çevresinde gezdiririm klitoriste küçük küçük dil darbeleri atmak kadının zevkten kalçasının kaldırıp indirmesi yüzündeki oluşan mutluluğu görmek çok güzel bir duygu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılEmer yalar yutarim zevk suyunu cok zevklidir anlatılmaz yaşanır
03 Yorumla
Soran1 yılYukseliyorum
- 1 yıl
Yükselmek iyidir devam et off
- 1 yıl
Çokmu yükseliyorsun sulu sulu vıcıkvıcik mi
Çılgın bakire oral makinasi istiyor, verelim bir tane
01 Yorumla
Soran1 yılVerrr
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu birazda güven sağlaman lazım ama yaptırdıktan sonra vazgeçmezsin diyim
02 Yorumla
Soran1 yılEvet güven iki tarafta da olmalı ama istiyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKadinlarda asiri cilgin zevk erkekde de kadinin aldigi zevkten dolayi keyif
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGiyinik olarak bile dilini deydirse zevkten uçarsin
Gizli Üye(25-29)1 yılBen yalamayı çok seviyorum, tadından falan değil de ben yalarken zevkten kıvranması, kasılması titremesi inlemesi hoşuma gidiyor.
13 Yorumla
Soran1 yılUff o kadar çok istiyorum ki şu an
Cevap sahibi1 yıl😋
Soran1 yılÇok iyi anlatıyosunuz ama aşırı istiyorum şu an
Gizli Üye(36-45)1 yılTecrübeli olgun birini ister misin bunu yapması için
10 Yorumla
1 yılŞöyle etli sarkık dudaklı bitane olsa da nefessiz yalasam ama yok hepsi yaprak gibi dümdüz 😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Sen yapmak isteyince yapacak birini kolay bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılKadına çok özel olduğunu göstermenin en kolay yolu olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılVala ben seviyorum daha da iştahlandırıyoo
12 Yorumla
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Hıhımmm
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Beyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmadi, ama eririm sanirimm ahhh
1312 Yorumla
Soran1 yılBenimde olmadı çok istiyorum yaa
- 1 yıl
Titrersin yalatırken
Cevap sahibi1 yıl@Ay_ışığındasaklıdır ahh
- 1 yıl
Alev gibi yanıyorsun sen
Cevap sahibi1 yılGencler susun offf🥺
- 1 yıl
İnlerdin şu an yatağında bacaklarını ayırarak emildiğinde
- 1 yıl
evet kendınden gecıo kadın
- 1 yıl
huuuuuuuuuuuuu
- 1 yıl
Gel suratima otur ağzima ver saatlerce emer yalarim
- 1 yıl
Agzima ver saatlerce bakarım seni yaalar yutarim zevk suyunu
Gizli Üye(30-35)1 yılYaptıracak yüzlerce erkeğin oldu, beni sayma ağzımızın tadı kaçmasın
015 Yorumla
Soran1 yılYok işte güvenilir
Cevap sahibi1 yılburada bulman da zor gibi görünüyor 🥲
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılReelde tanıdığın biri lazım sana
Soran1 yılEvet ama yok
Cevap sahibi1 yılTanışıyor musun yeni birileriyle
Soran1 yılHyr :(
Cevap sahibi1 yılO zaman nasıl olacak, ıslak ıslak kalır hep oralar, birini bulman lazım ki adını unuttursun sana
Soran1 yılEvet sürekli ıslanıyorum o kadar çok istiyorum ki
Cevap sahibi1 yılO istemeyi biliyorum, içinde birinin dili dolaşsın, rahatlayana kadar masaj yapsın diliyle istiyorsun dimi
Soran1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılBen de o tadı özledim, ben yalarken bile ananas suyu içsin içtikçe tatlansın da ağzımdan eksik olmasın istiyorum
Soran1 yılHmm
Cevap sahibi1 yıl🫠
Cevap sahibi1 yılPişt
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılher kadının kokusu farklı olduğu gibi vajına tadıda farklıdır hijyen cok öenmlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZevkten gözlerin kayar benim yaptığım kızlarda hep böyle oldu kaç yaşındasın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZevkten kanatsiz uçarsin dusunursen eger yardimci olabilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılYaptirirsan sürekli istersin canım
61 Yorumla Erkekler yalamak ile yetinmiyor sanirim. Kadinlar icin haz verici bir seydir oral seks. Umarim bulursun birini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılOoo seninki öyle tatlı olurki tadından yenmez
10 Yorumla Aldığı hazzı izlemek bile bambaşka bir keyif
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBenim hoşuma gitmediği için yaptırmıyorum
42 Yorumla- 1 yıl
sevmiyon sanirim
- 1 yıl
Sevmem
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok zevk alırsın
10 Yorumla
1 yılÇok mu istiyorsun gizliii.,?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Gizlisin ama bana ulaş gizli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAlışırsan hep istersin
06 Yorumla
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Çok mu istiyosun yalanmak
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Anlatayım mı sana
Soran1 yılAnlat
- 1 yıl
Gll
Gizli Üye(30-35)1 yılEmmek istiyorum🌸🌹💐❤️
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBana güvene bilirsin bende iktidarsızlık var sadece oral yaparız
Oral seks en harikası bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Profesyonel bir partner ise iyi haz verir
00 YorumlaHangi ilde oturuyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılYapmadığım için bilemiyorum
00 Yorumla Yaparken de yaptırırken de muhteşem bir zevk
00 Yorumla
1 yılBurdda yapacak hayirseveler mevcut
00 YorumlaYazıktır umutlandırma insanları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılZevkten uçarsın bebek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. inledikce daha hızlı dil atarm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir gün bulursun
14 Yorumla
Soran1 yılİnş
Cevap sahibi1 yılYüksel din mi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılKelimeler sana yeter mi
Gizli Üye(18-24)1 yılÇevrende de kimse yok mu
03 Yorumla
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılNerelisin sorabilir miyim
Cevap sahibi1 yılAktif misin
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz sakinleşir misin 😂😂
04 Yorumla
Soran1 yılSakinleşemmeem
Cevap sahibi1 yılAaa neden
Soran1 yılYükseldim
Cevap sahibi1 yılHmm bak o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDondurmayla severim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Süper
10 Yorumla
1 yılZevk hisettirir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapmasını bilenle müthiş bişi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl21 cm olunca keyif veriyor cidden
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKarşılıklı sadece oral bile olur
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!