Sekse çok düşkün biriyim sınırlarım yoktur herşeye açığım "anal dışında".. Eşimse benim tam tersim çok kapalı biridir bu konuda. Oral yapmaz kadın dilinden anlamaz ve aşırı erken boşalır dolayısıyla pozisyon seçeneğimiz de yok. Ama ben hep oral seksin verdiği hissi merak etmişimdir sanırım yaşayamadan ölüp gidicem.. Bu kadına ne hissettirir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOral sekste klitorisin uyarılması ve aynı zamanda elin fiziki kullanılması çok önemli. Kadına yeterli ıslaklığı ve uyarıyı verebilirse erkek, içine girmesine bile gerek kalmadan defalarca boşaltabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılHmmm öyleli yani
- 1 yıl
Hastalarımın en sık sorduğu soru.. "Hocam oral sekste boşalamıyorum neden? "
Cevabım şu, erkeğiniz kemanı çalmayı bilmiyor 👍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılİstediğin kadar temiz ol erkek yalamıyorsa yalamaz. Cok anlamsiz geliyor bana bu durum nato mermer nato kafa adamlar. Evlenmeden once bir iki ufak test yapsanız keşke. Evlenmeden yapmam diyenler sonra bu hale geliyor. Kendinize yazik ediyorsunuz. Yalamak en zevklisi..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılErkekler kutu gibidir çıkılıyorasa cikartmazsin en azından sen? Başka biriyle denese yapar ama sana yapmaz çok zor yapsa bile zevk için değil sen istiyorsun diye yapar oda sana zevk vermez
18 Yorumla
Soran1 yılPeki neden bana yapmasın? Temizlik olarak ondan çok daha iyiyim çok bakımlıyım çocuk doğurmama rağmen dışardan görenler hala evli olduğuma bile inanmaz, dikkat çekici güzel biriyim kendi de bunun farkında. Hatta soyunduğum zaman aklı gidiyor seni sadece izlemek bile bana yeter deyip hayran hayran izliyor. Bütün bunlar olurken yapmamasına engel ne olabilir? Erkek gözünden yorumlanmasını istiyorum çünkü benim aklım bir türlü almıyor!!!
- 1 yıl
Öyle bir anlatin ki merak ettim valla seni 🔥😃😃ya bir felsefem var benim karını dost gibi sev düşman gibi s. k diye ama bizimkiler ne yazık ki bunu yapmıyorlar sonra karilarinin gözleri dışarı çıkıyor
Soran1 yılMerak et diye anlatmadım şimdi ben oral yapılmadığını söyleyince kafada beliren düşünceleri az çok tahmin edebiliyorum kadın pistir kokuyordur bakımsızdır vs vs.. bunların aksine fazlasıyla bakımlı biri olduğumu, yani engelin aslında bunlar olmadığını belirtmek için anlattım.
- 1 yıl
Tamam canım öyle bir anlattin ki bnde merak ettim dedim samimi cvp ver böyle giderse koçanı aldatirmisn?
Soran1 yılYani aldatmaya meyilli biri değilim ama bu merakın ve açlığın bana neler yaptırabileceğini bilemem. O yüzden büyük konuşmak istemiyorum
- 1 yıl
Özel bir sorum olabilir mi?
Soran1 yılTabi?
- 1 yıl
Burdan sormasamm?
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlar çok zevk alıyor ya oral yaparken madem erken geliyor bari oral yapsın sen bu şekilde nasıl tatmin olacaksın kafası basmıyor mu? Ona beni tatmin edemiyorsun de mutlaka
02 Yorumla
Soran1 yılBeni tatmin edemiyorsun mu? 😅 Neler söylediğimi duysan şok olursun ama umurunda değil
Cevap sahibi1 yılÖyle koca mı olur ya. Sende onu tatmin etme oral yapıyorsan yapma. Sonra ne olacak bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence kudurtup kudurtup tam verecekken kaç kudursun iyice saldırsın o zaman nasıl evirip çevirir bak 😀
08 Yorumla
Soran1 yılYokk bee evirip çevirse nolur 15. Sn de geliyo
Soran1 yılGüldüm buna 😅
Soran1 yılKesinlikle..
Soran1 yılZannetmiyorum bana yetemeyen dışarıyı hiç doyuramaz.. Aldatmıyordur
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yazık sana ya ne talihsiz bir seçim 😏
Senin gibi kadın isteyen kaç erkek var ni bilsen
İyi ve serverek yapan nir erkek seni uçurur emin ol00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Oralsiz sks olur mu yaaa.. nasıl kocalar var anlamıyorum. Kac yıllık evlisin?
010 Yorumla
Soran1 yıl10 yıllık evliyim, erken evlendim maalesef
Soran1 yılHayır hiç
Soran1 yılBir kere söyledim yapmadı daha da söylemem. Benim zorumla olan bişeyden zevk almam zaten. Kendisinin yapması lazım
Soran1 yılEvet yapıyorum
Soran1 yılEvet görücü usulü 19 yaşında evlendim
1 yılsana gore birini bul ve sana cok sey sormak isteridm ya
01 Yorumla
Soran1 yılBirini mi bulayım? Evliyim...
1 yılOral yaptığımda kadının gözlerinin kayması falan baya etkileyici
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEşimi yatır yatağa çık otur yüzüne yalasın seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınını yalamayan erkek eksiktir.
sen bu derece meraklı ve istekliysen, bunu da karşılamıyorsa fırsat bulduğunda yapan birini bulursan hayır diyemezsin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O an uçuruyorsun diyebilirim. Hele hele benim yüzüme oturup kontrolü ona vermem hem beni hem de partnerimi çıldırtır düşüncesindeyim
00 YorumlaÇok çok zevkli oral yapılırken defalarca boşalırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ouww.. cidden sıkıntı. Bu hissi yasamadan gitmemelisin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek yapmasını bilirse kadın zevkten uçar, ben çok severim emmeyi yalamayı kadın haz aldıkça bende kudururum o inledikçe boşaltasıya yalar yutarım içine girmeden onu tatmin etme duygusuyla boşalırım bile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlış anlamayın ama bir erkeğin oral yapmama ihtimali bana hiç gerçekçi gelmiyor aklını yitirmiş olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel bir duygu bence eşini ikna etmelisin o zevki yaşamalısın
00 Yorumla
1 yılBu cinselsizlikle iyi bu kadar süre evli kalmışsin
00 YorumlaNeden yaşayamadan öleceksin? Kocan yapmıyorsa yapacak birini bulucaksın
01 Yorumla
1 yılBunu anlatmak isterim çok seviyorum kadına oral yapmayi
01 Yorumla- 1 yıl
Uzun uzun dilimi etrafında gezdirerek sonra yavaş yavaş içine doğru
Herşeyi yaşamalı bir insan o nasıl eştir oral eşittir seks demek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşte sendekide şans es bakimindan
Sonra bu karinlar neden aldatıyor aldatır tabi mutlu olamiyorki edemiyor kocası02 Yorumla
Soran1 yılAldatmaya meyilli biri değilim ama bu merak ve açlık bana neler yaptırır bilmiyorum..
Cevap sahibi1 yılSonunda doymak için farklı şeylere yoneleceksin merak etme ama sende hata yok kocan olacak insanda suc
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmasını teklif ettin mii
İkinciyi neden yapmıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılValla iki zııt kişi nasıl anlaşıyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılHiç anlaşamıyoruz her gün kavga valla
- 1 yıl
Peki tek sorun yatak performansımı
Soran1 yılTek sorun o değil ama sorunların temeli o. Ben yatakta memnun olamadıkça ona olan saygım azaldı, dolayısıyla sevgim de bitti.. Yatakta iyi olmayan birine güçlü erkek gözüyle bakamam ben ve gözümde tüm karizması yerle bir olur. Hal böyle olunca onu yok saymaya başladım ve aldığı nefes bile gözüme batmaya başladı. Yan yana durunca 2. Dakikadan sonrası kavga
- 1 yıl
Sorun gerçekten büyük yatak çok önemli yatakda mutlu olmayan kadın veya erkek her zaman sorun ile karşılaşır, sizin adınıza çok üzüldüm böyle hayat geçmez benzer şeyler yaşamıştım yıllar önce sizi anlıyorum
kendinden geçen çoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılUçurur kanatlandırır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKimleeer kimlerle beraber. Kadere bak ah ah
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Daya ağzına kız o senin kocan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBulutların üstünde yaşıyor hissi verir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSen ona yapıyorsan yapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılCooooook zevk alırsın 🥰
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılCok severim yapmayii
01 Yorumla- 1 yıl
Gercekten hic yasiyamiycakmisin
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmak mı yaptırmayi mi soruyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılYaptırmayı
Cevap sahibi1 yılZevkli tabi ki. Ama ben yapmayı daha çok seviyorum
Gizli Üye(36-45)1 yıloral ah oral süper bişi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOturur ağlarım demeeee
00 YorumlaSor yapsın
04 Yorumla
Soran1 yılBir kere teklif ettim yapamam ki ben dedi. Muhafazakar bi tip hayatı boyunca dergahlarda medreselerde büyümüş bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Benim zorumla değil kendi isteğiyle yapsın istiyorum
Soran1 yılKaç yaşında adam seksi de ben öğreteceksem ohooo
Oralsız seks seks değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılDelirtir
00 Yorumla
1 yılUçurur.
00 YorumlaDelirirsin. Elin hangi pozisyonu seçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç ne zamandır evlisinizzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşaman lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı