Cidden nasıl bir duygu daha önce hiç yaşamadım, çevremdeki arkadaşlarım çok güzel bir duygu olduğunu diyorlar ve yaşamadan söylemenin bir anlamı olmadığını diyorlar. Lütfen biri bana bunu açıklasın🙁😒

Cidden nasıl bir duygu daha önce hiç yaşamadım, çevremdeki arkadaşlarım çok güzel bir duygu olduğunu diyorlar ve yaşamadan söylemenin bir anlamı olmadığını diyorlar. Lütfen biri bana bunu açıklasın🙁😒

Oral, vajinal veya anal seks sözcüklerle anlatılabilecek bir şey değildir. Sadece şöyle bir tarif yapabilirim. Mastürbasyon yapmak 250 km hızla uçan bir akrobasi uçağını izlemek gibidir. Reel cinsellik yaşamak o uçağın içinde olmak gibidir.
Seksüel aktiviteler, kişisel tercihlere, cinsiyete, cinsel yönelime, duygusal duruma, fiziksel rahatlığa ve diğer faktörlere bağlı olarak hissedilen deneyimlerde farklılıklar gösterir. Her bireyin cinsel deneyimi kendine özgüdür ve diğer insanlarla aynı olması beklenmemelidir.
Ancak, kadınların çoğu için oral seksin cinsel haz ve zevk verici olduğu söylenebilir. Aynı zamanda, bu aktivitenin rahatlatıcı ve stres azaltıcı olduğu da düşünülebilir. Cinsel hazda ağız ve dilin kullanımı, klitorisin ve vajinanın uygun şekilde uyarılması yoluyla sağlanabilir. Ancak, her kadın farklı olduğu için, hangi uyarımın en çok zevk verdiği değişebilir.
Oral seks sırasında dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar da vardır. Öncelikle, hijyenik olmak ve korunmak önemlidir. Ayrıca, partnerlerin rahat olması ve rızaları olması gerekmektedir. Sağlıklı bir cinsel yaşam için, her iki partnerin de zevk aldığı ve keyifli bir şekilde deneyimlediği cinsel aktiviteler tercih edilmelidir.
Teşekkürler :))
saplantılı bir oral hastası olarak.. harika bir zevktir bayılırım.. gün boyu yapmaktan sıkılmam asla.. zevkli keyifli ve eğlencelidir.. bulutların üstüne çıkartan tutkulu ve lezzetli bir haz
Abi bella ne alaka ya ajajaa😂😂
Cevap
44Cevap
Ben şoyle görüyorum. Seks esnasinda ki oegazmlari ortalama 15 sn sürüyor ve orgazm olurken de içerde kalabiliyorum. Ama oral sekste 30 sn kitleniyorlar sanki. Bacaklarını sıkıp boğmaya tesebbis edenler oldu :D o yüzden daha uzun süreli bir orgazm olarak gözlemledim ben.
Mutluluk göz yaşları gibi.. Hem alırım hem ağlarım..
Biri kınayı getir aneeyy demiştir..
Resimdekini sen sanmışlar. Bella Hadid arkadaşlar😅
Bu kadar cahil olamaz
Fotoğraf ile soru arasında bir bağlantı kuramadım
oral yapınca gözler yaşarır
@kalender2344 AOALWMNEIDJRNWJSKDNJEKDM
İki partner içinde doyulmaz keyiftir yapanda yaptıranda o keyfi doyasıya yaşar onun hastası olur bence olmazsa olmazlardandır
Fotodaki sen misin, alakayı çözemedim de :)
Makbulenin kocasına sormak lazım şikolata sürdüğüne göre demekki zevkli 😅
Hiç yapmadım ama harika olmalı sizleri o an öyle görmek
Gırtlak yapabilen bi kadınsa benim için güzel bir duygu oluyor.
Tecrübeli biriyle yaşarsan seksten daha çok zevk alirsin
Fotoğraftaki abla niye ağlıyor ne alaka ya sjsjs
Ooo yaşamadığın kadarinin fazlasını yaşatmak isterler şimdi
Dil darbeleri çok zevk almanı sağlar. Dili kullanan da önemli ama.
Birinin dudağınla değilde a.. mınla seviştiğini düşün. Sıcak sıcak
Erkek yeterli klitoris uyarısı yaparsa çok iyi.(Doktorum)
Kesinlikle yaşamalısın
Yaşatayım sana o mutluluğu gör
Istemem dayim yasindasin
Daha iyi ya tecrübe önemli çatı çutur iyi gider 😃
Ne bu hal tecavüze uğramış gibi
Foto ile soruyu bağdaştiramadimm.
Anlatmakla olmaz denemen lazim bebeğim
Gırtlağa zorlamak mükemmel evetf
Sevmeyen yok gibi tadını alan bilir
Tmmda resimle alakasi ne
dilimi hissetikce resmen kendinden geçiyor
Neden ağlamışsin bırak şu oral seksi
Islak süngerle okşa hafifçe anlarsın biraz
Orgazm olmayan kadın görmedim.
Mikilmekten bile zevkli bulan var
Ne söylesem yalan olur
İyi yapan bir partnerin olursa zevkten uçarsın
Bu yüzden mi ağlıyorsun
Yaşamak ister misin
ylmak ve ylatmak dehşet bi his. özellikle 69.
Zaten sorunda da dediğin gibi anlatılmaz yaşanır
İyide neden ağladın
Guzeldir
Güzeldir
Yaşamadım bende
resımdekı yapmıs gıbı deep oral ı ama
Alışırsın bir dene
Resim anlamadim
Mastirbasyonu 100 le carp
Zamanla olur
Guzel
Foto ne alaka