Cinsel Yaşam Oral seks nasıl hissettiriyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Hiç yapmadım da Oral seks nasıl hissettiriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sana yapıldığında aldığın hazzı daha önce başka bir yerde almamış olacaksın. Keşke daha önce yaptırsaydim dersin 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Harika olmalı bende hiç yaşamadım. eşin çok şanslı olcak sanki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Board-Tennis 1 yıl İlkler daha değerli ve özel oluyor çünkü ve ilki olacaksın belli ki Yorumla Soran 1 yıl 😊🙃 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Merak ettiklerimi sorma şansım var mı Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerde yaşlandıkça emildikce git gel yaptirdikca büyük zevk ve heyecan yaratiyor 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sana yapılmasından zevk alırsın boşalırsınsen erkeğine yaparsan o zevk alır ve boşalır 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yapınca anlarsın bazı şeylerin net tarifi olmaz 0 0 Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok güzel hissettiriyor benimkine oral yapabilirsin 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şöyle 😂😂 0 0 Yorumla
DreamChaser Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl seksten daha zevkli saatlerce yalamak yalanmak istiyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ben de hiç yapmadım :/ 0 4 Yorumla Soran 1 yıl E ne güzel Yorumla sedomania2 1 yıl oral yapmak daha güzeldir bence Yorumla Soran 1 yıl Güzeldir ama eşle Yorumla sedomania2 1 yıl evett Yorumla
Kivircikpol Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yapmak mı yapılmak mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Kivircikpol 1 yıl Ne sorduğunu anlamadım ki bilmem diyorsun bir de Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Gayet iyi hissettiriyor bize 😂 0 0 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Muazzam 5 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaptın mı çok gençsin Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Daha çok yapmaya bayılırım koku tad. Enfes 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Zevk 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yap dene gör 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. gururlu 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. cok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sana yapıldığında aldığın hazzı daha önce başka bir yerde almamış olacaksın. Keşke daha önce yaptırsaydim dersin
Harika olmalı bende hiç yaşamadım. eşin çok şanslı olcak sanki
Ne alaka
İlkler daha değerli ve özel oluyor çünkü ve ilki olacaksın belli ki
😊🙃
Merak ettiklerimi sorma şansım var mı
Erkeklerde yaşlandıkça emildikce git gel yaptirdikca büyük zevk ve heyecan yaratiyor
sana yapılmasından zevk alırsın boşalırsın
sen erkeğine yaparsan o zevk alır ve boşalır
yapınca anlarsın bazı şeylerin net tarifi olmaz
Çok güzel hissettiriyor benimkine oral yapabilirsin
şöyle 😂😂
Muhteşem bir haz diye tahmin ediyorum hem yapmak hem yaptırmak
En özel en mükemmel zevktir özellikle yapmayı çok seven biriyim
seksten daha zevkli saatlerce yalamak yalanmak istiyorum
ben de hiç yapmadım :/
E ne güzel
oral yapmak daha güzeldir bence
Güzeldir ama eşle