Seks sırasında aynadan kendisini ya da partnerini İzleyen insanlar seksten daha mı fazla zevk alıyor?

Seks sırasında aynadan kendisini ya da partnerini İzleyen insanlar seksten daha mı fazla zevk alıyor?

Ayna karşısında seksin daha tutkulu olup olmadığı, kişiden kişiye değişen bir durumdur. Bazı insanlar için ayna karşısında seks, cinsel deneyimi daha yoğun ve heyecanlı hale getirebilirken, bazıları içinse rahatsız edici veya yapay bir deneyim olabilir. Ayna Karşısında Seks Deneyimini Etkileyen Faktörler: Kişisel Tercihler: Herkesin cinsel zevkleri ve tercihleri farklıdır. Bazı insanlar, kendi bedenlerini ve partnerleriyle olan etkileşimlerini görsel olarak izlemekten hoşlanabilirken, bazıları için bu durum rahatsız edici olabilir. Özgüven: Ayna karşısında seks, kişinin kendi bedeniyle barışık olmasını ve özgüvenli olmasını gerektirebilir. Kendini beğenmeyen veya bedeniyle ilgili kaygıları olan kişiler için bu deneyim rahatsız edici olabilir.
Partnerle İletişim: Ayna karşısında seksin keyifli olması için partnerler arasında açık iletişim ve karşılıklı rıza önemlidir. Her iki tarafın da bu deneyime istekli olması ve rahat hissetmesi gerekir. Fanteziler ve Keşif: Ayna karşısında seks, çiftlerin fantezilerini keşfetmeleri ve cinsel deneyimlerini zenginleştirmeleri için bir fırsat olabilir. Farklı pozisyonları ve etkileşimleri aynada izlemek, yeni keşiflere yol açabilir
Benim için tutkuyu belirleyen şey ayna değil, tamamen hisler ve o anki bağ. Ayna bazen ekstra bir görsellik katıp farklı bir heyecan yaşayabilirim ama bu, her seferinde tutkuyu artırdığı anlamına gelmez. Bazen odak dağılabiliyor ya da anın doğal akışı içinde gereksiz kalabiliyor. Yani, deneyim olarak ilginç olabilir ama esas önemli olan hislerin derinliği ve o anki enerji. Kısacası, tek başına bir ayna her şeyi değiştirmez.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim
Özellikle doggy pozisyonunda kadının da kendini izleyebilmesi ve erkeğin bu durumu izleyip daha da çok zevk alabilmesi için idealize bir seks yapma biçimidir😀
Gereksiz ve tuhaf bir şey. Karşılıklı olarak birbirlerine aşk, güven ve tutku uyumunu yakalamış bir çift birbirlerinin yüzüne ve gözlerine bakarlar sadece..
Cevap
40Cevap
fantezi meselesi de bu gece de sorulacak soru mu
Tum duvarlari aynalarla kapli bir oda cok daha etkileyicidir 😍 hatta birde tavan aynasi ekledik ki tmmdir 👌
Aynen , sonra da üç harflilerle grup yaparsınız, çünkü aynaları kapı olarak kullanirlar
Evet zevk alışımızı izlemek çok hoş
Evet her açıyı mimikleri farkediyorsun güzel oluyor
Bakış açınızı değiştireyim aynayı tavanda düşünün pozisyonları hayal edin...
İnsan kendi performansini gormek ister tabiki...
Tavan duvarlar her yerde olsun zevkli olur farklılık iyidir
Aynen ama kadın Seksi ve güzel ise yoksa fizik kötüyse bı ise yaramiyor
Kesinlikle daha tutkulu ve daha tahrik edicidir. Ve daha çok zevk verir bana göre.
Yıllar önce burada bi kız bana; Evlenince odamın özellikle tavanına ayna yaptırmak istiyorum demişti. Demek ki güzel bir şey.
kendini görmek nasıl göründüğüne ister istemez dikkat etmene yol açar bu sebeple dikkat dağıtıcıdır. kendini görmemek her zaman daha rahat bir iliski sağlayacaktır
Evet bir kere bende yaşadım partnerim ustumdeyken nasıl soktuğumu gorebiliyordum çok güzel farklıydı
Hiiiç denemedim ama o sırada o anı izlemekten dolayı güzel olabilir.
Partnerimin çok hoşuna gitmişti. Ben pek etkilenmesem de..
Olur herhalde, denemedim bilmiyorum. Zevk verir diye düşünüyorum.
Tavanda olursa iyidir
Tavan ne alaka
istersen dene?
Şu an diil
Ayna degl de şömine olabilr
@birsuskuncicek bir taraf şömine diğer taraf ayna
Anlatilmaz yaşanır🥰
Tahrik orani yuksek severim
Bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası
Denemek lazım bilemicem böyle
Açıkçası hiç denemedim😀
Baya etkili oluyor diyolar