Aynalarla kaplı odada seks neden daha tahrik edici olur?

Aynalarla kaplı odada seks neden daha tahrik edici olur?

Buna benzer sormuştum cevaplar güzeldi.
Neden daha güzel olur demek için denemek gerek?
Kendini ve eşini izlemek o anki sıcaklığı artırabilir. İzliyen kendin bile olsan daha seksi hareketler yapılabilir
Olay budur
Çünkü insanoğlu her zaman için görsel olan şeyleri zevkine daha çok tercih eder mesela örnek veriyorum ayna dolu olan bir odada cinsel ilişkiye girerseniz cinsel ilişki içerisinde olduğunuz kadın yüz mimiklerini rahat bir şekilde hissettiğiniz zaman onun aldığı zevki de hissetmeniz ile beraber zevkiniz daha fazla katlanır.
Kendini, partnerini, jest ve mimiklerin tamamını, normalde görünmeyen her şeyi gösterir bize aynalar.. Bu da görsel zenginlik katar ki oldukça etkileyici bir durumdur..
Teşekkür ederim..
O an partnerimi izlemekten daha tahrik edici bir şey varsa o da kendimi izlemektir. Aynı bana hem partnerimi izleme imkanı hem de kendimi izleme imkanı sunuyor. Bu sebeple de ekstra bir tahrik unsuru.
Cevap
3Cevap
Benim için olmaz
Yaptığımız her pozisyonda, her harekette kendimizi izlemek daha şehvetlendirici çünkü.
Yaşanan şeyleri tüm çıplaklığıyla izliyorsun çünkü, aynı zamanda üstünde altında hisettigin gücün farkına aynadan varma şansını buluyorsun.
Üçüncü bir gözle seks izlemek gibidir. Dışarıdan hangi hâle geldiğini görmek nasıl tahrik edici olmasın?
Bak çok büyğk hak verdim şimdi
@Besthee_ 👏👏👏👏
Karşımdakinin hareketlerini görmek tamamen daha tahrik edici
Yaşadığım her şey ortada çünkü
Bazı şeyleri göre bildigin için
Öyle miymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?