Kenetlenen gözler, her ayrıntının yeniden keşfedilmesi, akışa bırakış.. Keyifli geceler.. 🥂
https://m.youtube.com/watch?v=7bnW68xHtfA
#heartoffire
https://m.youtube.com/watch?v=7bnW68xHtfA
#heartoffire

denemek isteyeceğim şeylerden merak ediyorum yalan yok tek endişem kendimi git gel yaparken görürsem gülermiyim diye hani böyle göbek atar gibi gözükmüyo mu?
Zaten toplum olarak bu tarz şeyleri izlemeyi seviyoruz. İzlediğimiz kendimiz olunca Kat be kat arttırıyor
Son derece evet
Cevap
52Cevap
Aynadan kendimizi izleyerek seks yapmaktan büyük zevk alırım
Evet arttırır seks yaparken birbirini izlemek nasıl yaptığını görmek haz verir. Yatak odasında tavanda ayna olması gerek bence.
Ben ayna karşısında seks yapılmasını çok seviyorum eşimin kendimin hareketlerini izliyorum orada bana çok zevk veriyor.
Güzel bir soru. Yüzleşme , içinde bulunduğun durumu görme , birleşmenin şeffaflaşmış hali. Bence kesinlikle arttırır.
Aynali odada yatamam bile ki boyle bisey zevk verecegini düşünmüyorum
Daha neler 😂
Ya tek taraflida değil aslında karşımdaki insani o şekilde aynada görmeye dayanamam hoslanmam soguyabilirim degisik evet ama zevkler renkler
Tabiki tartışmaya kapalı zevkler. Fikrin değişir bence ileride
Sanmam aynalara karsi fobim var
Aaa ilginç baya
Ya sorma hazirlanirken bile o kadsr hizli hazirlaniyorjm ki evde tek kucuk bi ayna var onuda isim bitince beze sarıp kaldiriyorum
Sanırım bişe yaşadın aynayla ilgili
Travmalarla dolu hayatim çaktırma😅🥴
:)) tamam ses etmiyorum
Selfy çekerken sorun var mı;))
Knk telefonun kamerasinda etkilenmiyorum ki
Tamam o zaman sorun çözüldü knk😂
Bazen belirli kalıplardan sıradanlaşmış cinsel aktiviteler den çıkmak farklılık yaratır ve tabiki bu alınan hazzı heycanı yükseltebilir ,
değişik fanteziler cinsellige renk katar... buenas noches 🥂
Sert olmadığı sürece aynadan partnerimi izlemek aldığım hazzı üst seviyelere taşıyabilir.
Evet genelde kadınlar kendini zevk alırken ya da acı çekerken o an kendini aynada görmesi onlar için bambaşka bir zevk 🥰
Bırkac kere ayna karşısında yaptım dağınık saçlar akmış makyaj açıdan kızarmış gözler falan ama tabi daha zevkli oluyor
Ben merak ettigim bir konu yasamadigim ama merakbl rttiğim bir fantezi
insanın doğasında var ayna ya da videoda kendini izlemek
Aynalar sakıncalı diğer dünyayla bağlantı görevi de görüyor çokta fantezi yapmamak lazım
Oww hemde nasıl tavan ve boy aynaları her yatak odasında bulunmalı bence
Arttirir ben partnerimi ayna karsina gecirip keyifli bir cinsellik yasamayi severim hazzi en az 2 kat attiriyor 😊
Şu görsel tam da beni tarif ediyor ya.
Aynayı böyle kullanmayı çok seviyorum. Hem partnerimi hem de o birleşme anını izlemenin verdiği zevk tarif edilemez.
Normal de kolay kolay boşalmam yani kontrol edebilirim bu olayı ama aynanın karşisinda ne oluyorsa volkan gibi attırıyorum
Kesinlikle
Özellikle doggy pozisyonuna getireceksiniz kızı.
Kızın kafası aynaya yaslayacaksınız
Kız pozisyondayken gözünü kapatıp kendinden geçerken kızın saçından tutup kafasını aynaya çarpacaksınız. 😂
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu bir kadını
Aynanın önünde domaltip tokatlamak...
Pek değerli bak
Ciddi oranda artırır özellik tavanda olması efsane olabilir
Arttirir kesinlikle ayna onunde domaltp becerirken izlemek yuz ifadesini gormek cok azdirici
Bu fotoyu gördükten sonra vereceğinden eminim. Farklı açılarda 4 5 ayna iyi olur diye düşünüyorum.
P. o. r. n.. o film kafasindaysan belki.. gercek hayatta neden artırsın? Sağlıklı bir insan için saçma
Artırıyordur bilemeyeceğim😐
Seni niye gerdi
Bende öyle düşünmüştüm
Aynen🤝
Yok gunes baya sicak zaten
Ben yapmiyorum ki cinsellige gectin sen
Hemde nasıl veriyor varya yaşamak lazım. Ben yaşıyorum zaten yatak odamda bunun için özel dizayn ettirdim ne kızları götürdüm bunun sayesinde
Aynalar cinsellikte alınan hazzı bir kaç kat artırıyor
Evet kesinlikle
Ayna karşısında çok iyi oluyor ben denedim
Nerden aklınıza geldi bu şimdi haydee 🤣
takılmam oyle seylere
Ayna candır aynaya dayamak başka bi zevkli dir
Tavanda ayna baya iyi
Oraya bakmak aklımıza bile gelmez o ateş esnasında
Fazlasıyla :D
Denemedim bakacaz denemek gerek
Video ve fotoğrafın kaliteyi artırdığı doğru
Evet artırdığına inananlardanım
Giris cikislari izledikce hard seks e donusur
olabilir denemek gerek
Evet artirir
Bende arttiro
Cinsellik yaşarken aynadan izlemek zevkli oluyor.
evet hem de nasıl
Bence arttırır
Evet etkili
Sanmam ya
mazosistlige gerek yok la ama cok iyi detaylar
Denemedim.
Belki
Bence arttır
Kesinlikle
Camı kırarsın bile
Evettt ben seviyorum
Kesinlikle evet