Ayna gibi detaylar seks sırasında çok ama çok etkili oluyor. Seks sırasında kendinizi izlemek hazzı daha da yükseltiğini düşünen biriyim. Ayna da kendinizi izlemek ister miydiniz?
Selam Ay evet tabii ki arttırır düşünsene sen biriyle seks yapıyorsun bu mükemmel bir şey yani ben kendi adıma konuşuyorum çünkü ben bir cinsel ilişkiye giriyorsam karşıdaki kişi kesinlikle benim sevdiğim hayranlık duyduğum insandır ve odada bir de ayna var ister tavanda ister duvarlarda aslında ayna var ya cidden çok büyük bir etkiye sahip çünkü hem o işi yapıyorsun hem de yaptığın işi bir de aynadan seyrediyorsun kendi filmini kendin çekermiş gibi düşün. #perso
Yani aynanın karşısında erkeğin eli kadının saçlarına dolanmışken, tüm bedeninde hakimiyeti sonuna kadar hissediyorken, kendisini ve partnerinin bedenini tüm detaylarıyla izleyebiliyorken bundan daha üst seviye bir haz olamaz diye düşünüyorum.. Keyifli günler..
Elbette. Ve oldukça keyiflidir. Olmaz olmaz değildir. Ama renk katar. Bir de bedenine, dikkat eden insanlar ise, estetik anlam da da hoş kareler oluşur... Her şeyin birbirine karıştığı o an lar. Bir an lık ta olsa, evet, ayna, izleme, göz göze gelme, o ifadeler ile, oldukça karşılıklı yükselmeyi sağlayacak bir etken...
. . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '' .
İş için gitmiştik. Şirket sağolsun odaları tutmuş ama biz farklı odalardayız malum bilinmiyor. Gece hop odaya daldım. E aynalı dolap iki kişilik yatak videosunu çekmişti. Güzel günlerdi özlendi
Düşüncesi çok güzel geliyor şu an için hayallerde sadece ama o an seks esnasında partnerini her yönden görebilmek harika bir his uyandırır buna eminim.
Şu cinsellik kategorisinde yorum yazdığımız zaman yazılan yorumlara bakıp da ısrarla takip atmak neyin kafası merak ediyorum açıkçası... ciddi ciddi bu embesiller yazdığımız şeyleri bunlarla yasayacagimizi falan mı zannediyorlar acaba çok merak ediyorum Bu derece zavallilar saka gibi ama gerçek... yazık ya
Soran
+1 yıl
Ne yazık ki kızların görüşlerinin altına yazılan saçma sapan yorumları silmekten de gına geldi. İnan çalışıyorum işi bırakıp rahatsızlık yaratan yorumları siliyorum.
Bana sıkıntı yok çünkü yorumu kapali tutuyorum sadece soran kişi yorum yapabiliyor bu konuda rahatsızlık duyacak olan yorumu kapatmalı diye düşünüyorum... Sen uğraşma.. Kendileri de kaldirabilirler yorumlari Çoğu bilmiyordur o ayrı.. Bu yorum faydalı olacaktır umarım diye düşünüyorum... o kadar rezil zavallı insan var ki malesef , engellediklerim takipcilerimden daha fazla cidden acınacak haldeler ya