soru basit arkadaşlar cinsel ilişki dar bir süreye sıkıştırılabilir mi oldu bittiye getirilebilir mi.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer soru basit arkadaşlar cinsel ilişki dar bir süreye sıkıştırılabilir mi oldu bittiye getirilebilir mi.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşırı derecede bir tutku varsa şöyle 10 dakika gibi bir süre varsa sıkıştırılabilir
oldu bittiye gelmez bence. bunun için zaman ayırmak gerekiyor.
kesinlikle
Hayır sadece bazen daha heyecanlı olabilir o zaman olur
diğerlerine göre farklı bir bakış açısı o zamanlar nasıl zamanlar olabilir örnek verme şansın var mı?
Erkeklerin 2 dk bile sürmüyor zaten. Kadınların cinselliği sıkıştırılamaz.
erken boşalma sorunu olan erkekler konusunda doğru söylüyorsun ve kadın zihinsel haz almadan orgazma ulşamaz
Evet canim cok doğru
Sana öyleleri denk gelmiş
Haz dediğin pastanın üstündeki süsten ibaret. Erkekler fıtrat gereği daha basit yapıdadır. Kadın isterse sadece düşünerek dilerse sürtünerek bile işini halledebilir. Kadın isterse altına aldığı yastıkla bile erkekten daha iyi iş çıkarır. Dediğim gibi kadın aceleye getirmez. Erkekte bu yok
Şişme bebek yeter erkeklere
E tabi zaten işleri kısa sürüyor hshshs
Yatakta sizden iyi olurlar gibi istediği pozisyona çevir istediğin gibi beceriler hkkvllnww
Sonra bez bebek becerdiğini millete karı kız diye anlatıp kendini yatakta iyi beller ahahahshshs
Hiç yapmadım onu sadece örnek verdim sen laf ettiğin için erkeklere dün yaşadım partnerimle şişme bebek tercihim değildir
Yapmadıydan boş boş sallamican o zaman bez bebek bükücü seni hahahshs
Demek istediğimi anlamak istemiyon sanırım diyorum ki sen erkekleri begenmiyon sanki siz çok iyisiniz yatakta
İstediğin kadar ötebilirsin sadece konuyu kıvırıyorsun. İsterse havada takla falan atsın alev çıkarsın hshshs sonuç 2 dk. Kadın ve erkeklerin boşalma süresi farklı, hissettikleri haz farklı ne anlatıyon be adam? Erkeğin boşalması sperm fıştırtmaktan ibaret ahahshdhjs
Tabi canım dün partnerime yalvardım resmen oral yapıyom yok yaptırmam sebebini bile demedi sırt üstü yatın sade
Kız sana niye oral yapsın öğğğk
O yaptı bana yaptırmadı
Hshsh sevmiyordur yatakta ne derse onu yapıcan ortamı bozarsan hazzı kaçar bi daha gelmez sana he de geç
Yo yine gelecek rahat ol
Ok.
Olmayacak yerde yapılırsa zamanda kısıtlıysa sıkıştırılır
Olabilir niye olmasın vakit yoksa mecbur ama tabi vakit olunca yapılması daha iyi oldu bittiyse gelince zevki az oluyor
Hayır zevk vermez ki yavas olmalı gerçi bilmiyorum ben yaşamadım
Nasıl yani sende benim gibi mısın hiç seks yapmadın mi
Hayır onu sadece escler yapar
Yok canim yavas sakin ve uzun olmali
En az 45 dk olmalı.
Girdi çıktı ücreti almıyorlarmış doğru mu
Oldu bittiye getiririlirse zevk vermez ki
Uzun sürmesini istiyorum
Zorla olmaz anlamı yok
Hayir
Getirilmemeli