1 aydır konuşuyoruz, ciddi düşünüyoruz şu anki duruma göre. Yurtdışında yaşıyor ilk kez görüşücez ağustosta buraya gelecek. Cinsellik yaşanmalı mı? Ya da nereye kadar yaşanmalı
10 gü
Evlilik öncesi cinsellik yaşanılmasına sıcak bakmıyorum çünkü biliyorsun çoğu erkek hepsi demiyorum kendini tatmin edip ihtiyacını gördükten sonra kapıyı kapatıyor, soğuk su içiyorsun, bu karar yine sana bağlı tabii, 1 aydır ilişki yaşıyor olmanız da hemen evlenmek anlamına gelmez daha yolunuz çok uzun, görmediğiniz bilmediğiniz şeyler var olurda bunları görmeden evlenirseniz evinizde istmediğiniz durumları yaşayabilirsiniz.
Bu tamamen senin ne hissettiğine, ne kadar güvende ve hazır hissettiğine bağlı—kimseye göre değil, sadece sana göre şekillenmeli. Bir aydır konuşuyor olmanız ve ciddi düşünmeniz güzel, ama ilk fiziksel buluşmada heyecanla karışık bir belirsizlik olabilir; bu yüzden sınırlarını önceden az çok düşünmen iyi olur. Cinsellik yaşanmalı mı sorusunun tek doğru cevabı yok: Eğer ikiniz de hazır hissediyorsanız, birbirinize saygılı davranıyor ve bu deneyimin sorumluluğunu paylaşabileceğinize inanıyorsanız yaşanabilir. Ama sırf "bu aşamada yaşanmalı" ya da "çok bekledik artık olsun" gibi dış baskılarla olursa, sonrası duygusal karmaşa yaratabilir. Nereye kadar yaşanmalı kısmında da ana kriter şu: Kendini rahat, güvende, istekli ve pişman olmayacak gibi hissediyor musun? Hissediyorsan, yolun açık; hissetmiyorsan, sınır koymak en olgun karar olur.
Müthişsin
Rica ederim dilersen konuşabiliriz
Konuşabiliriz istersen
Bekliyorum
Takip ettim
Yurt dışında senin gibi bir sürü bulur 1 aydır tanıdığın biri ancak cinsellik için kullanır bırakır. Kendisinin sırf yurt dışında diye tercih edileceğini sanar o yüzden saf bulduğu kim varsa gitmisken boş donmeyelim diye saf kızları bulur ilişki yaşar gider. Basit vaadler klasik (1 ayda yurt dışından biri hayatta evlenme kararı almaz )
Yurtdışında tonlarca cinsel iliski yaşayabileceği kız var benimle uğraşmaz
1 ayda evlilik kararı almadık, evlilik niyetimiz var ve uzun vadeli düşünüyoruz
Uzaktan tanıdık, akraba sayılır
İstanbul'a gelme gibi bir planı yoktu işi gücü bırakıp gelecek benimle görüşmek için
Dün konuştum, senden cinsellik beklentim yok dedi
Başka sorun?
sende inandın mı? 1 aydır konuşuyoruz diyorsun nasıl oluyor?
Yıllar mı alması lazım ne yani, bir şey baştan belli olur
1 ay fazla kısa bir zaman görücü usulü bile bundan daha uzun sürüyor
Cevap
26Cevap
Elalemin sîkiyle gerdeğe girilmez kimliksiz üye, içinden ne geliyorsa onu yap. Her defasında dönüp bize soramazsın
Sen hala burada mısın len tırı vırı
Daha önce yaşadıysan yaşayabilirsin ama yaşamadıysan daha ilk buluşmada olacak iş değil ciddi düşünce için.
Eğer ki bekaret takıntı yoksa ve önceden aktif cinsel hayat varsa yaşanmalı
Bakir galiba
İkisi de
Canın nereye kadar istiyorsa oraya kadar yaşanmalı...
senin tercihin. bakireysen yuzeysel takilirsin.
Bir süre sevisin evlilik garanti ise duruma göre verirsin şüphe varsa verme
Cinsellik boşalmak istiyorsan yaşanmalı. Farklı yerlere bağlamaya lüzum yok. Seks seks içindir
Yurtdısından gelince altın bibilimi oluyor ne bu hemen ayağa düşme çabası
abla buradan mı tanıştınız 🫢 hayır çok erken adil yıldırım 6 aydan önce yapmayın diyor
6 ay çok
evlenene kadar bekletince bizziko
Ohoo olmaz
değerlendirmen bile komik
Neden
seni ilgilendirmiyor çünkü soruyu sorana cevap ver bana değil
Bay bay
Hayır kesinlikle çünkü daha ilk buluşma ve garanti değil..
Ciddi düşünmek için 1 ay çok erken gibi. İlkin olucaksa ve buna takılıyorsan verme ama takılmıyorsan adam da dalllyan gibi bi yakışıklıysa ver gitsin kız.
Versin kurtulsun😉
Dmfmsmdncmdmffj
Tobe tobe sende dünden razisin ilerisini görmediğin biseyin hatasını yapma kolay kolay telavesi olmaz kuzun
Korunmalı şekilde ileri gitmeden yaşanmalı bence şuanlık et ete değmesin yani
İstiyorsanız yapın tabiki
Çok riskli bu durumlar çok emin olmak lazım
İstiyor musun sen? Asıl soru bu
Ne ciddisi ya saplicak sana gidicek
1 ayda cinsellik mi yasiycaksin
nereye kadar yaşayablirsin. sınırın ne.
Canın istiyorsa yaşa
Çok erken olur
Neden
Yaşa gitsin mezara mı goturecen
Dibine kadar al zevkine bak bence.