sevgilimin daha önce cinsel birlikteliği olmuş benim hiç olmadı hatta öpüştüğüm ilk kişi. benimle birlikte olmak istiyor ama seninle ciddi düşünüyorum da diyor. ne düşünüyorsun seninle olup seni bırakacağımı mı falan diyor. kesin bi dille istemediğimi defalarca söyledim. dün arabada öpüşürken kucağına aldı beni öyle öpüştük belli şeyler yaşanabilir ama cinselliği kesinlikle istemiyorum ne yapmalıyım sizce ayrılmam gerekir mi? zorla bi şey yapacak değilim istemiyorsan tamam falan da diyor ama bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa ablam bi git yaa🤭😅😅. Evlenmeden olmaz diyorsun ama 3 haftada tanıştığın adamın kucağına oturup onu vakumlamayı iyi biliyorsun. Nasıl oluyor bu iş ben anlamadım 🤣🤣🤣 Senin gibilerin bu evlenmeden olmaz duyarlılığı sadece lafta ne yazık ki. Bence tam tipini beğenmemişsindir yoksa çoktan o iş olmuştu
03 Yorumla- +1 yıl
Bir de yazmışsın orada "inancımdan dolayı". Yarrıııldım orada 🤣🤣🤣🤣 la senin inancın olsa bir adamın arabasına binip üstüne çıkmazdın. Kıyafetleydim diyorsun, yok bir de çıplak olsaydın 🤪🤪🤪. Sen bu akılla çok yaşamazsın sana söylim
Soran+1 yılevlenmeden olmaz demiyorum olaya böyle bakmıyorum. çok yaşamak da istemiyorum açıkçası teşekkür ediyorum yorumun için 😅
- +1 yıl
Ne demek canım benim, senin gibileri aydınlatmak benim işim
En İyi Cevaplar
+1 yılMadem öyle yılıdırım nikahı kıysın yoksa şutla gitsin belliki duramıyor öyle ciddiyim demekle ciddi olunmuyor, i craat lazım yani😄hadi istesin babandan seni. Bak cinsellik yaşarsan bırakır seni
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşamayacağım onu birkaç şeyle deneyeceğim ondan sonra ilişkiyi ya bitireceğim ya da devam ettireceğim
- +1 yıl
Ya bazende erkeklerde şu var 30 yaşına kadar nekadar çok kızla cinsellik yaşarsam iyidir yarın evlenince yapamam düşüncesi var bence direk bırak sürünsün aklı başına gelir belki😄hep derim kızlar kendinizden 10 yaş büyükle evlenin erkekler ergenlikteki gibi geç olgunlaşır
Soran+1 yılöyle zaten. hayat karşıma hep anormal kişileri çıkarıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olan kişi cinsellik yaşamaz öpüşüyorsa yine devam eder arabada cinsellik yaşayıp hamile kalan çok kız var kendini bilmeyen senin gibiler aynı istemem yan cebime koy hesabı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girersen bırakıp gidecek. Ciddi düşündüğü filan büyük oranda yalandır. Bu sitede arat bakalım da kaç kız böyle kandırılarak bekaret vermiş görürsün.
03 Yorumla
Soran+1 yılben öyle yapmıcam
- +1 yıl
Yapmaman senin için iyi olandır. Seni bırakmam sözüne güvenme zira bu çok klasik bir erkek yalanıdır. Hem o sizi bırakmasa bile sizin onu bırakmanızı sağlayabilir. İlişkiye girersiniz, birkaç ay sizi kullanır, sonrasında ise size bilerek kötü davranır ve güya siz onu bırakmış olursunuz. Erkeklere güvenmeyin.
Soran+1 yılbiliyorum derdim beni bırakması falan değil zaten onun için yapmıyor değilim huzursuz edici bi şey bu yüzden yapmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişerek birbirinizi tatmin edebilirsiniz. İlerisine gerek yok. Sakın yapma. Çünkü her halinden belli buna hazır olmadığın. Ben yaşadım sevgilimle asla pişman değilim ama o bana teklif etmedi yapalım diye, ben zaten istiyordum. Çünkü kendim hazırdım ve istiyordum. Sen kendin buna hazır olmadığın için, ne kadar iyi davranırsa davransın illaki pişmanlık çekersin. Hele bide ayrılırsanız hayatın zindan olur başına.
21 Yorumla
Soran+1 yılyok istemiyorum kesinlikle zaten zorla bi şey yapmazsa da yapmamın imkanı yok
+1 yılerkek icin cinsellik olmazsa olmaz kizlarin artik bilmeleri gerekir nedeni erkek olmasi yaradilisi geregi cinsiyeti geregi bu boyle detaylara girmem burada sakincali olabilir anladin sen
04 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalık 🙃
- +1 yıl
sacmalik degil doga kanunu bu boyle anlamak istemiyorsan senin sorunun erkegin de kadinin da ne icin yaratildigi belli illa detaylara girmeye gerek yok senin bunlari bilmen gerekir okula gittin sanirim
- +1 yıl
erkek ve kadin cok farkli cinsiyetler kabaca erkek alici kadin vericidir doga kanunu boyle yaradilis boyle begen begenme gercek bu yoksa insanlik nasil cogalacak bir mantiga dayali erkegin ve kadinin yaradilis tarzi ve cinsiyeti
Soran+1 yılaynen hepsini biliyorum okula da gittim ancak irade diye bi şey var hani 🙃🙃
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok Sürmez Tatlım Bu İlişki Ben Sana Söyleyeyim Vermiyor Diye De Kendisi Bırakabilir Zaten :) Bırakırsa da Çok Önemli Değil Seni Seven Kalbini Sevsin Yüreğini Sevsin Acelesi Yok Cinselliğin Demi :)
111 Yorumla
Soran+1 yılçok istiyorsan ayrılalım ben istemiyorum dedim hayır istemiyorum ayrılmak dedi ki biterse de bitsin çok önemli değil
Cevap sahibi+1 yılSalla gitsin o zaman tatlım dedim ya sevmek sadece onunla ölçülmez
Soran+1 yılbiliyorum
- +1 yıl
Aynen hemcinslerim abartıyor seksi bazende farkında değiller çünkü sevgi nasıl olur bilmiyorlarki yokluk korkusu var ya bazen ondan bazende aç gözlülükten kaybediyorlar işte
Soran+1 yıl@Hakan32-34 hiç umrumda değil ya biterse bitsin kafasındayım soğudum ondan
- +1 yıl
Ayrılmakta haklısın ders alabilir aklı olmayan yaşayarak öğrenir doğruu😄
Soran+1 yıl@Hakan32-34 her şeyden sıkıldım bunaldım
- +1 yıl
Yormuş seni baya haklısın, dinlen nefes al biraz. Burcun ney peki?
Soran+1 yıl@Hakan32-34 ikizler
- +1 yıl
İkizler fazla serbest bırakır yanlış yani eğer òyleysen ve kıskanmalı yeri geldiğinde
Soran+1 yıl@Hakan32-34 kıskanç biriyim ama gerçekten hoşlandığım kişiye karşı onun dışında onu bunaltmam onu uzaklaştırır gerçi o da önemli değil ben zaten umursayamıyorum
Cinsellik şart ve seninle kesinlikle evlenir dediğimizde gidip yapacaksan, evet şart ve inanıyorum ben seninle evlenir.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlense ben evlenmem 😂 soru sormak için sordum çok şey yapmayın yeter 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldaha önce yattıgı kızlar gibi yapar senide. saf el değmemişsin senin gibi saflar kanar işte. sonra gelip yatmış erkek bakire kız istemeyez diye çekirirsiniz. hep ciddi düşünüyorum masalları bu masallara ancak senin gibiler kanar
012 Yorumla
Soran+1 yılkanmış gibi halim olsa imkanım varken yatardım onunla :))
- +1 yıl
Kucağına almakla başlamış zaten
Soran+1 yılfazlasının olmayacağını ben biliyorum 🙃
- +1 yıl
Seviyorum diye kabul ediyorsunuz. Kucağına alan biri zaten gerisini bekler
Soran+1 yılyo sevmiyorum şdpdlldğdsşdö kendi isteklerime göre hareket ediyorum onun istedikleri umrumda değil
- +1 yıl
arkadaşım ateşle barut yanyana gelmez. birgün kıvama gelipde yaparsan şaşırmam. kucagına oturup sevişmekle hiç bir şey yapmamış mı oluyorsun? bi içine girmediği kalmış zaten :D
Soran+1 yılilgisi bile yok bu sevişmek mi hiçbir yerimi görmedi kıyafetle oturdum kucağına anormal yanı ne?
- +1 yıl
peki sen neyi sorguluyorsun ne dememizi bekliyorsun? soruyu soruyorsun ama şöyle değil böyle değil falan filan diyorsun. o tip erkekler ne düşünür biliyormusun? bu kucagıma geldiğine göre zamanla altımada gelir diye düşünür. ne kadardır sevgilin?
Soran+1 yılonun ne düşündüğü umrumda değil işte çünkü öyle bi şey olmayacağını ben biliyorum. 3 haftadır
- +1 yıl
hahah 3 haftada sevgilin oldugun adamın kucagına oturmuşsun adamın derdi belli zaten yapmam diyen kızın 3 haftada kucagına oturması zaten normal değil. sevişeyim edeyim herşeyi yapayım ama bakire kalayım kendinle çelişiyorsun
Soran+1 yılbakirelik değil derdim ☺️
- +1 yıl
O halde direk seks yap o zaman o kadar kucağına oturmussun :)
+1 yılKeskin ve net dille istemediğini soyle ciddiyse aile ile tanistirir söz nişan yapılır belki
01 Yorumla
Soran+1 yılamaaan ben onunla evlenmem soğudum 😂
+1 yılCiddi düşünse teklif dahi etmezdi onu değilde evlilik teklifini nerede yapacağını araştırırdı
019 Yorumla
Soran+1 yılboş konuşuyor zaten 😂
- +1 yıl
Bunun bilincinde olman güzel
Soran+1 yılher şeyin farkındayım da salağa yatıyorum o da anlamıyorum sanıyor 😅
- +1 yıl
Kızlardan korkulur
Soran+1 yılkendini zeki sanması yeterince korkunç bence 😂
- +1 yıl
Çocuğu bu kadar iyi tanıyıp neden devam ediyorsun
Soran+1 yılhoşuma gidiyor
- +1 yıl
Kıvransın köpek diyorsun yani
Soran+1 yılkullandığını sanırken kullanılıyordur belki 🙃
- +1 yıl
Allah senin gibi birinin eline düşürmesin
Soran+1 yılherkes hak ettiğini yaşar bu hayatta. ne arkasından bi iş çeviriyorum ne aldatıyorum ne başka bi şey. bana söylediklerini ben biliyorum o da beni kullandığını sanıyor bence allah onun gibisine düşürmesin kimseyi
- +1 yıl
Amin tabiki allah doğru insanlarla karşılaştırsın seni
Soran+1 yılhepimizi 🙏🏻 doğru biri olduğunu düşünsem böyle konuşmam emin ol. dün adamın birini dolandırdı gözümün önünde. geçmişinden bahsetti az çok iyi ayak değil, saygısız, bana karşı eli kolu düzgün durmuyor yani vuruyor ya da vurmaya çalışıyor ki bunu şakasına değil ciddi bi şey konuşurken yapıyor
- +1 yıl
Hadi ya tam karaktersiz yani bendn sana tavsiye zaman kaybı yaşama belki düzgün birini bulursun
Soran+1 yıldüzgün birisi bana hiç denk gelmedi daha. demek ki böyle olmam gerekiyor bilmiyorum. onu düşündüğümde kalp atışım değişmiyor, heyecanlanmıyorum hiçbir şey yok. çünkü ona güvenmiyorum güvenin olmadığı yerde sevgi de olmuyormuş demek ki
- +1 yıl
Emin ol vardır çocuk karaktersiz ve şiddet meyilli ondan dedim ama genede karar senin tabi
Soran+1 yılyüzüne birkaç şey söyleyip ayrılmak istiyorum daha değil
- +1 yıl
Hakkındır tabiki
Soran+1 yılöyle işte ☺️
Amacı ciddi falan değil
kullanıp bırakacak
yaz buraya !04 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım ben de ona aşık falan değilim çok önemli değil 😂
- +1 yıl
işte sen verirsin belki diye
sabır gösteriyor :))
Soran+1 yılimkansızzz
- +1 yıl
ama sürttürmek istiyorsun
sen de az orsp değilsin :))
+1 yılAynen çok ciddi düşünüyor yatağa atcak sonra ayrılcak kızlar gerçekten çok safsınız ya
01 Yorumla
Soran+1 yılsaf olsam tamam hadi yapalım der devam ederdim dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bırakıp gidecek. İlişki olmadan yapmak istediklerini yap ama ilişkiye girme. Kucakta öpüştükten sonra diğerleri de olsun ama ilişkiyi yapma bence.
017 Yorumla
Soran+1 yılbenim için en üst düzey kucakta öpüşmek fazlası yok olmayacak da
Cevap sahibi+1 yılE kucakta öpüşürken okşama da olmuştur kimse bunları yapmadan kucakta öpüşmez ki
Soran+1 yılkalçaya dokunma, boyun yalamak gibi şeyler dışında bi şey olmadı. onun istemesine rağmen izin vermedim yani
Cevap sahibi+1 yılE tamam kalçayı okşamış boynu yalamış daha ne. Boynu yalanan bir kadın fazlasıyla tahrik olur diye düşünüyorum. Yalnız kucaktayken göğüsleri okşamaması enteresan geldi nasıl tuttu acaba kendini
Soran+1 yıltutmadı ben durdurdum :))
Cevap sahibi+1 yıl:))) Çocuğun kasıkları ağrımıştır niye öyle yaptın:))
Soran+1 yılçok umrumda 😂
Cevap sahibi+1 yılYahu insanın umrunda olmaz mı sevgilisi :D :D Hem kucak yap hem yarıda bırak:))
Soran+1 yılhiç de umursamadım defalarca söylemesine rağmen 😅 neden umursayım ki
Cevap sahibi+1 yılE sevgilin değil mi sonuçta:) Sen öpüşürken iyi de göğse elleyince mi kötü:))
Soran+1 yılsevgilim olması ona her şeyi yapabilir şansını vermiyor
Cevap sahibi+1 yılAma ilişki değil ki göğüs bu:)
Soran+1 yılfark etmez
Cevap sahibi+1 yılNiye gizlisin kii
Cevap sahibi+1 yılhuu
Cevap sahibi+1 yılyaaaaa
Cevap sahibi+1 yılöfff iyi yaa:(
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yaaa bırak buna inanan kaldımı yok bırakmam filan alcak senden istediğini sonra şutlayacak sakın verme
05 Yorumla
Soran+1 yılşutlayıp şutlamamasından bağımsız istemiyorum korkum ayrılacak olmamız değil yani
Soran+1 yılistemeyi var da bize denk gelmiyor
Soran+1 yılpeki 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin sana ilgi duyması için belki şefkat göstermesi için gereken tek ve değişmez şart.
212 Yorumla
Soran+1 yılyanlış kişide o zaman 🙃
Soran+1 yıl@Burayhn sizi cevaplamadım. hanımefendinin şefkat ilgi vs için cinsellik şart demesine ‘sevgilim yanlış kişiyle öyleyse’ dedim
Soran+1 yıl@Burayhn aynen öyle
Soran+1 yıl@Burayhn üzülecek bi şey yok başkasını bulmak kolay onun için
Soran+1 yıl@Burayhn neden zor olsun
Cevap sahibi+1 yılŞiiiiiiiii hadi uzayın yorumumdan yoksa kafanızı şak şaklarım 💢 Allahın südü bozukları 💁♀️
Yani biryerde alttan alttan zorluyor gibi istemiyorsan yapmıcaksın tabi iki tarafın isteğiyle olacak birsey bu insanlar birbirine zaman vermeli birde hadi yapalım felanla ilgisi yok bunun zmaanı gelince kendiliğinden olan birsey
05 Yorumla
Soran+1 yılanlatabilsem
Soran+1 yılbiliyorum buna devam ederse bitiricem zaten
Soran+1 yılöyle 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılİleri ki zaman da ilişkiye girmeyi ister sevgilin büyük ihtimalle
09 Yorumla
Soran+1 yılşimdiden istiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılHer fırsatta ilişkiye girelim diyecektir sana vajinal olmasa bile anal olsun diyebilir
Soran+1 yılo zaman yol vereceğim ben de 🙃
Cevap sahibi+1 yılEvlilik sonrasında mı düşünüyorsun ilişkiye girmeyi
Soran+1 yılelbette
Cevap sahibi+1 yılDoğru bir karar bence
Soran+1 yıltabii ki öyle ancak bunu bakirelikten falan değil inancımdan dolayı, içim rahat olsun istediğim için yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBencede olması gereken de öyle değil mi
Soran+1 yılaynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkucağına oturmuşsun hissetmişsin knka ne kalmış sanki :D
04 Yorumla
Soran+1 yılaynı şey mi
- +1 yıl
Aynı tabi
Soran+1 yılbenim için değil
- +1 yıl
Daha ne olması gerekiyor içine mi girmesi lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞart tabiki tek kendisi3icin değil sende yaşayacaksın adam senle değil kimle yapacak
02 Yorumla
Soran+1 yılkimseyle
- +1 yıl
Sen vereceksin ona bırak senden zevkini alsin
+1 yıldikkat edin pişman olacağınız şeyler yapmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yapmayacağım
+1 yılDikkat et bu işin sonu farklı yerlere gider kimseyede güvenme
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkmak…
- +1 yıl
Kork bence
Zorluyor belli ki şart değil cok sürmez o ilişki
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de uzun sürmeyecek zaten normal biri de değil ne işim var bilmiyorum böyle biriyle
+1 yılöyle biriyle sevgili olma bence
07 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha zamanla karar vericem buna
- +1 yıl
benden tavsiye bakire isen dengini bul zoruna gitmicek mi önceden farklı kızları yalamış öpmüş
Soran+1 yılyapmayan var mı 😂
- +1 yıl
benim elime kız eli degmedi
- +1 yıl
var azda olsa
Soran+1 yılbize denk gelmiyor demekki
- +1 yıl
bişi demicem neyse
Kullan at kızı soru soruyor
00 Yorumlaİstemiyorsan yapma yolda kalabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiresini gitme ihtimali yakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanıp atacak, ayrıl ondan hemen.
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce cinsel ilişki düşünmemen çok güzel, bu zamanda senin gibi düşünen çok az kişi kaldı.
Soran+1 yılmaalesef hele ki erkekler. biz daha üç haftadır sevgiliyiz bu kadar hızlı biriyle birlikteyim üstelik bana neden güvenmiyorsun diye soruyor bir de 😂
Cevap sahibi+1 yıl3 haftadır tanığım birine niye güveneyim ki dimi 😂 Erkeklerin çoğu öyle olabilir ama içlerinde hâlâ temiz düşünenler kaldı.(Çok az da olsa) Maalesef erkekler demişsin ama ben de kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum. İnşallah karşıma senin gibi düşünen birisi çıkar.
Soran+1 yılinşallah herkes istediğini yaşar
Şart değil
00 YorumlaSart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucakta öpüşmek zevkklimi
09 Yorumla
Soran+1 yılfazlasıyla
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılKucak cidden cokmu tahrik ediyo
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılArabada zor olmaduni
Soran+1 yılaraba büyük kfnmvflş
Cevap sahibi+1 yılOpusmede burun deyiyomu
Soran+1 yılöpüşmedin mi hiç
Cevap sahibi+1 yılEvet yeni opuscex
+1 yılOlmazsa olmaz
016 Yorumla
Soran+1 yılayrılalım illa olsun istiyorsan dedim hayır diyor 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Açıklama kısmını şimdi okudum. Sadece başlığa göre görüş belirttim. Eğer öyle bir durum varsa sakın yapma.
Soran+1 yılyapmak istemiyorum zaten
- +1 yıl
Bencede bi zahmet kullanıp atarsa olan sana olur
Soran+1 yılderdim kullanıp atması değil huzursuz edici bi şey neden yapayım ki
- +1 yıl
Kendince haklısın ama kullanıp atması da kötü bir şey bunu da bir dusun derim. Şahsen ben bakire biri olmadan kesinlikle o kişiyle evlenmem
Soran+1 yılniye sen daha önce ilişkiye girmedin mi
- +1 yıl
Ben kendimi evleneceğim kadına saklıyorum. Buradaki yorumlarıma aldanma
Soran+1 yılne hoş öyleyse
- +1 yıl
Bakire biri istiyorsam bende bakir olmalıyım. Karşımdaki kişiye haksızlık yapamam. Bir çok kişi yap daha ne duruyorsun bu yasa geldin hala yapmadın mi diyor. Baskı olsa da reddediyorum
Soran+1 yılen güzeli bu
- +1 yıl
Aynen sen bakire misin
Soran+1 yılbakire değilim ama ilişkiye girmedim hiç
- +1 yıl
O nasıl oluyor ya 😂
Soran+1 yılkarışık boş ver
- +1 yıl
Bir şey sokup patlattın mı doğruyu söyle 😂
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz