Güncellemeler
+1 yıl
Günaydın bayanlar baylar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Peki soruna ben de bir soru eklemek istiyorum, eger hoslandigin bir erkegin sana cok hoslantisi yoksa ya da sadece cinsellik olarak hoslantisi varsa onunla beraber olarak yatarak bir sure sonra ona kendine karsi duygusal olarak bir seyler hissettirmeyi basarabilir misin sence ne dusunuyorsun?
Ya kadın erkeğe güzel davranırsa yatakta Mutfakta yemekte Bence o erkek o kadına kendi eşi gibi kendi kadını gibi davranır ve o kadına bağlanır
Ama kadina hoşlantisi çok azsa ya da sadece cinsellik olarak yatmayi dusunuyorsa, bunlari yasadiktan sonra bir hoslanti duygu vs olusabilir mi ki
Diyorum ya oluşabilir Burada yine kalın kadınlığını kullanıp onu kendine bağlayabilir yani erkekler bu konuda çok hassas çok kırılgan dayanıksız Ben kendimden biliyorum yani
Benim. hoslandigim biri var da sanirim o benim ondan hoslandigim gibi hoslanmiyor ama ne için hoslaniyor onu da bilmiyorum onu bulusunca anlayabilirim o yuzden sormak istedim.
Acaba ileride bir seyler yasansa benden gercek anlamdan hoslanir mi diye
Yani şöyle söyleyeyim Jennifer ilişki seks ve sarı olursa ve adam aradığını sende bulursa gerçek anlamda sana bağlanabilir
Seks ve sari olursa ne demek
Bir insanin iliskide aradigi ne olabilir ki ben bunlarda acemiyim de
Ya seks vesaire
Bir Erkek ilişkiye ne alır biliyor musun Sadakat Güven Arar onu mutlu edecek bir kadın onu dinleyecek ama ona gerçekten değer verecek erkekliğini hissettirecek Bir Kadın ister
Bilmem anlatabildim mi
Bu duygusal bir sey seks degil ki
Ama bazi erkeklerde isi bitirir gibi yapip kadinin zevk almasini saglamiyor
O zaman da biz kadinlar ona istedigini veremeyiz
Aslinda veriyoruz da zevk alamayan ve istedigini alamayan biz oluyoruz
Yani bazen de bencil davranıyoruz sadece kendini düşünüyor o tür adamlardan kesinlikle uzak dur seni hayattan soğutur başka bir şey yapmaz
Hoslandigim da boyle cikarsa , kezban olup kimseyle konusmayacagim aq.
Soguttu ya zaten. Şu an cinsellige oyle sogudum ki cunku hicbirinden zevk almadim
Sogudum Şu an yani🫥
Kezban olmaya gerek yok Yalnız seçim deyip yoluna devam edeceksin
Eger bu hoslandigim da boyle cikarsa , cinsel iliskide kendini dusunup beni mutlu etmezse sence konusmayi kesmeli miyim
Ben de derhal kesmelisin hiç onun işini bitirmesine bile fırsat vermeden kalkıp çekip gitmelisin
Yani ona o seyi yasarken soyle yap boyle yap demeden basip gitmelimiyim
Yani burada açık açık anlatamıyorum şimdi engel atar yönetim
Kesinlikle baktın ki sadece kendini düşünüyor hiç bir şey demeden direkt kalkıp üstüne giyip gitmelisin bir daha da onunla görüşmemelisin
Takip etsene beni anlatayım sana detaylı yine
Ay ne bilim burada baska birisi de , onu elinle yonlendir eger hala yapmiyor ve igrenip al sen yap diyorsa o zaman senden gercekten hoslanmiyordur ve o zaman koonus konusma istedigini yap diyorlar ama bilemedimm.
Selam Jenny,
Seks yaptığın için bı erkek senden hoşlanmaz, ya da sana bağlanmaz..
Seni zaten seviyor olması lazım ki biseyler degişmesin ya da azalmasın..
Senin bahsettiğin gibi cinsellik için ilgisi varsa ve o şekilde baslarsanız (iki tarafta cinsellik için yaklaşıyorsa) belki çok etkili bı sevişme ve seks arzuyu tetikleyip bı duyguya zemin hazırlayabilir..
Ama senin bı duygun var, onun bı çimdik tuz kadar
Bı beklentiye girmemen sonucunda üzülmemeni sağlar..
Umarım her şey iyiye gider :))
yani benim duygum varsa onun bana karsi az bir hoslantisi varsa, ya da cinsellik olarak varsa , beraber olsak da onun bana karsi duygulari olmaz ama eğer ikimizin niyeti cinsellik olursa duyguya zemin hazirlayabilir mi yani
Sen o azıcık duyguyla yetinemezsin, sana bişey hissetmeyi ve ama sevişmek isteyince ise kırılırsın..
İki taraf da bişey hissetmese daha kolay ama olasılık gibi..
Olur ya da olmaz şeklinde. En azından canını sıkacak durum olmaz..
Bu gerçekten tuhaf yani iki taraf hicbir sey hissetmeyince cinsellik yasaninca duygu bir ihtimal olusma ihtimali varken , karsi taraftan diyelim tek birinin hissi varken bu neden olmuyor ya da zor? Yani ne fark var ki aralarinda
Evlilikte şart ama sevgililikte değil bence
Bence ikisine de şart bence
Farklı fikirler olabilir saygı duyarım
Ben sevgililikte düşünmüyorum açıkçası
Eyvallah Ben de saygı duyuyorum kesinlikle kişinin kendisini bileceği bir iş
Yani öyle
Ama bence cinsellik ve seks her şeyi ayakta tutan tek güçtür
Sanmıyorum
Güven ve saygı bence ilişkiyi ayakta tutan
Birde sevgi
Evlilikte biraz tutabilir bu kadar
Ya Zaten güven sevgi olmazsa ilişki denen bir şey olmaz onlardan sonra ayak tutacak olan seks ve cinselliktir
Ciddi düşünen için sevgiliikte
Sevgi ve güvende yeterli bence
İllaha cinselliğe gerek yok
Ama erkek sevdigi kadinda bunu yasamazsa , disarida baska kadinda ariyor. Maalesef erkekler bizim gibi bu konuda degiller
Boyle degiller*
Çok haklısın bak Çok haklısın sana %100 hak veriyorum o ondan sonra ilişkide soğukluk başlıyor kadın vermezse
Kadin vermezse denmez ona, birliktelik yasanmazsa demek daha iyi olur
Affedersin kabalığımdan dolayı uyku sersem yine çıktı ağzından Tabii ilişki olmazsa mutluluk olmaz
@Jenny_jocn düzgün ve ciddi düşünen erkekte bunun olacağını sanmıyorum bacım
Bakir , evliliği bekleyen erkeklerde vardır
Sart..
Dayı ilk bı erkeği azdırmayı biliyim
Daha yapmadın mı sen teyze
Yaptım ama azmiyor 🥺
O zaman onları sorun var demek Nasıl Azmi
Taktik verirmisin sanalız ve ben sadece mesajla tahrik etmek istiyorum
Hmmmm
Mesela ona resim at resim atınca bayağı bir tahrik olur
He hmmmm
🤣🤣🤣🤣🤣
Gülme ya
Ne atıyım götümü mü
Yok memelerini aç
Bana ait olmayan bir meme fotoğrafi gerekiyor
😅😅
Olmaz kendininkine atacaksın o zaman tahrik edemezsin
Nah atarim
O zaman o adamın hayatta tahrip olmaz çünkü bilir O başkasının memelerini attığını ya Ne haber