Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. Evet ciddiyim bu konuda çok.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Değildir.
Öyle olsa neden sevgili olsun veya evlensin ki? Hele artık bu devirde hiç gerrk yok. Gerekirse ücretli hizmet alır, gerekirse sadece cinsellik üzerine iliski kurar fb olur bir şekilde halleder.
Bunun haricinde arzulanan kadın olmak her zaman iyidir ve güzel hissettirir o başka konu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki de onlarda sevgiye ihtiyaç duyuyor ama cinsellikte var
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbenim amacım aşk sadece
10 Yorumla Aslında kendinden yola çıkarak anlayabilirsin. Her ne kadar kadınlar duygusaldır cart curt dense de yaklaşım hemen hemen aynı. Mesela daha az seks yapan ya da hiç yapmayan bir kadını erkek biraz tolare edebilir. Ama erkek bir defa bile kadının o anki isteğine karşılık vermezse büyük sorun çıkar.
20 YorumlaAmaç olarak değilde bu bir çekim bence karşı cinse karşı olağan bi çekim
10 Yorumla
1 yılCinsellik olmadan çoxuk sevgisinden başka bir şey olmaz. Kadın ile erkeği bir araya getiren şey de tutku ve cinselliktir. cinsellşk olmadan ask evlilik olmaz
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHep amacım cinsellik değil ama cinselliği yoğun düşünen birisiyim. Bunu sevgilimi eşimi rahatsız edecek kadsr yoğun belli etmem. Kimi kadın yoğun cinsellik talep eder, ona her azdığımda belli ederim. Kimisi daha dengelidir. Ona öyle yaklaşırım
10 Yorumla
1 yılHayır tabiki. Cinsellik olmadanda sevgililik veya flörtlük yaşanır. Evlilikte bedava seks değildir. Fedakarlık sevgi ve saygı gibi değerler içerir. Kavrayabilene.
10 Yorumlabu zamana kadar hep arzulandım hiç gerçek sevgiye rastlamadım bunun acısını anca benim gibi arzulanan kadınlar anlar çok kötü bişey aslında
20 Yorumla
1 yılMuhtemelen öyledir.
Kimisi ciddiye alırda arzular, kimisi ardını düşünmez sadece tahrik ve arzu gütmekten alıkoyamaz kendisini.
Ayırmak lazım ikiside farklı lakin aynı kapıya çıkar evet.00 Yorumla
1 yılCinsellik bunun bir parçası sadece bu da bir duygu ritmi belirleyen ama burada cinselliteki en önemli şey Fanteziler Üzerine örtülen özel duygular gizlenen baskılanan şeyler
00 YorumlaCinsellik kadın içinde önemlidir dolayısıyla evlilikte sevgililikte bizler içinde önemli oluyor, cinsellik yoksa her şey bir yere kadar..
10 YorumlaBasit düşünmek bukadar basit aslında. İnsana verilen duygular meşru alanlarda olduğu müddetçe neden bastırılsınki dimi ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. evlilik zaten seks demek izin alıyorsun manasında... kadın geleceği için kaliteli erkek seçmek zorunda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Amaç hep cinsellik değil elbette daha önemli şeyler de var ama cinsellik olmalı tabikide O olmadan diğerlerinin de bi önemi kalmıyor
00 YorumlaEvlenmeden olmaz diyen erkek görmedim, tamamı hemcinslerindi. Belli ki kadınlar için evlilik seksten ibaret Nerimancım, bakış açını değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEmin misin? Keçi ve damacana * erkeklerin olduğu bi ülkede yaşıyoruz burada pembe profil açan trans bireyler hatta lez taklidi yapan erkekler var ve onlara bile yazan mesaj atan skstng yapmaya çalışan erkekler var. Bir daha düşün.
00 Yorumla
1 yılBak knk adam olan erkek sürekli bunu konuşmaz ahlaklı olan agirbaslidir nerde ne konuşacağını bilir önemli olan öyle birini bulmak sürekli yazı gibi insana yalananlardan uzak dur
42 Yorumla- 1 yıl
Bu harun abiler de bi bitmedi mk
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAynen ya sırf sevişmek için evlenip ömrümüzü birine bağlıyoruz
00 Yorumla
1 yılHep degil ama onemli yeri var çiftlerin birbirine bağlanması açısından.
00 YorumlaEvlilikte keşke öyle olsa diyecek birçok evli kadın var inan bana,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki ana arzu o sonra geleceğini çocukla garantiye alma
00 Yorumla
1 yıl%90 cinsellik olucak canım
Sence sana göre. 🤔00 Yorumla
1 yılHer kadın böyle düşünse mutsuzluk diye bir şey olmaz
00 Yorumla
1 yılEli s2nde gezen bir erkek için evet amaç hep cinselliktir bunun dışında bir erkek için huzurdur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYani temel amacı bu değil tabi ama evliliğin önemli yapı taşlarından biri tabi cinsellik.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılArzulayan kişi her kadını arzulamayan bir amsalaak değilse harikadır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Amaç o değildir ama cinsellik ilişki için iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılE ne yapacak adam senle kuaföre mi gelecek batak mı oynayacak. Cinsellik harika bişey
20 Yorumla
1 yılHayır ben cinsellik değil beni kocası yapıcak kadar çok sever, kölesi yapıcak kadar acımasız bir kadın istiyorum
00 Yorumla
1 yılTabiki her daim değil ama cinsellik önemli kriter aralarında
00 Yorumla
1 yılEvet hele ki kadınlığını biliyorsan mükemmel olur her şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ama bazen canın çıkıyor.
41 Yorumla
1 yılevet öyle cinsellik
00 Yorumla
1 yılBen sevgi istiyorum valla
00 Yorumla
1 yılYok ben gey erkegimi özlarim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin %80 i birliktelik. Bu da gayet normal.
00 Yorumla
1 yılHayır aile hersey dir
00 Yorumla
1 yılCinsellik önemli ve ihtiyaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılilk zamanlar için olabilir ama sonrası için değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAmaç değil, mutlu ve tatmin olmanın aracı...
00 Yorumla Yürüyen pipi muamelesi yapmayın bize lütfen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılArzulanmak hoşuna gidiyor o zaman
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arzulaniyor musun peki sence
00 Yorumla
1 yılÖyle dikkat et konu hep oraya gelir😀
00 Yorumla
1 yılÖmür verilir. Akrep misin
00 YorumlaArzulanan birisi misin
00 Yorumla
1 yılFutbolun amacı gol atmak mıdır?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılevet hep amucuk sekmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArzulanıyor musun peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSüper fiziğe sahip olmak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılOnunda bir sonu var aynı insanla sıkılıyoruz
00 Yorumla Yani arzu uzerine dönüyor bizim. çarklar
00 YorumlaHerzaman degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılelbette
00 Yorumla
1 yılHayır değil tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet güzel
00 Yorumla
1 yılDehaaa
00 YorumlaEvlilikte cinsellik değildir
00 YorumlaEvlilikte tek dert cinsellik miymiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGenelde
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar