Sizce? Ben 1-2 aylık ilişkide hemen yapılıyorsa öyle düşünürüm ama uzun soluklu güven dolu bir ilişki için böyle düşünmem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin düşüncen zaten belli ise neden bu soruyu bize soruyorsun ki? Cinsellik, alma-verme üzerine kurulu özel bir paylaşımdır. Kız durana kadar ya da işler sarpa sarana kadar almaya devam et der kendine. Cinsellik çift taraflı yaşanmaz. Anahtar kadının elindedir, erkek her ne kadar istekli görünse de. Bu anahtarı açması için erkeğe verdiğin anda senin ilişkideki denge ve ağırlık erkeğe doğru kayar. Tabi adam istediğini aldıktan sonra seni bırakmaması için elinde yazılı senet yok. Biz erkekler olarak biraz fırsatçıyız. Bunları değerlendiririz. Doğanın kanunu bu. Kadınlar değerlerini kaybetmek istemiyorlarsa, iki paralık kadın muamelesi görmek istemiyorlarsa tek yapmaları gereken cinselliği evliliğe kadar sunmamak. Aslında yapmanız gereken şey çok basit.
01 Yorumla- +1 yıl
Geldi hacccı man.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn garantisi evlendikten sonra yaşamak. Ne kadar sevse de düzenli cinsellik evlilik getirmiyor çünkü erkek neden evleneyim ki diyor. He ben evlenmem cinsellik önemli benim için dersen başka ama evlenmeden yaşanılan cinsellikte evlenme amacı yok fb arıyor kendine
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgiyken çok cinsellige girip evlenmeden terk edilen gördüm. Hem de bunu 30 yaşındaki adam yapıyor düşün yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYorumuna katılıyorum. Seven adam ilişkinin başında kıyamıyor gerçekten ama ilişki ilerlediyse ve özellikle ciddi bir yola girildiyse normaldir, zaten bir şeyler yaşamak istemiyorsa arzulamıyor demektir ki bu kişiyle evlenilmez
34 Yorumla
Soran+1 yılTek aklı başında ve yobaz olmayan yorum.. 🩷
- +1 yıl
Teşekkür ederim, gerçekleri görebilen soruları severiz🌸
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven sevdiğiyle istediğini yaşasın ya 2 günlük dünya birdsha mi gelicen bu yaşa içinden geleni yap gitsin hersey olacağına varır
715 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum tamam 3-5 günlğk aylık ilişkide olmamalı ama uzun soluklu ilişkide olması gerekir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBende sevdim 1 ay sonra birlikte oldum şu an çok mutluyuz
Soran+1 yılNe kadar süredir hayatında
Cevap sahibi+1 yıl7. Ayımız ailelerimiz tanışacak bazen kurala göre yaşamamak gerekiyor evdeki hesap çarşıya uymuyor
Soran+1 yılYa bencede. Sevmediği kadınla mı yaşasın yani seks? Bu insanlar neden böyle yobazca düşünüyor?
Cevap sahibi+1 yılSana ne hissettirdigi önemli yorumlara baktım da herkes kötü yorum yapmış sanki kendileri o sekilde yasiyor. sevişmek en güzel şey birde sevdiğin insanla muazzam bir duygu. Yaşanası
Soran+1 yılKatılıyorum bana değer veriyorsa gerisi önemsiz.
Cevap sahibi+1 yılO yazan insanların hiçbiri düşündüğü şeyi yaşamıyor emin ol buna
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. Direkt kullanıyordur demek çok net. Cinsellik olmadan evlilik de ilişki de yürümez.
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi hayat senin beden senin.. önemli olan senin ne istediğin kimseyi kafana takma herkes akıl hocası oluyor
Soran+1 yılCinsellik tabu halkımızda. Bu soruyu yabancıların oldugu bi platformda sorsam ne alaka derlerdi 😂
Cevap sahibi+1 yılSimdi erkeklerde gecmisin beni alakadar etmez modunda zaten takılma dediğim gibi seven insan her şekilde kabul eder erkeklerin kime girip çıktığı belli değil zaten nerde eşitlik
Soran+1 yılBakir erkek yok çevremde şsöskdlsöxl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 haftalık ilişkide cinsellik yaşadık ve 3 senedir beraberiz.. hayat ne getirecek belli olmuyor herkes aynı değil..
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKullanmak tek amacı.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun soluklu iliskiyse?
+1 yılUzun süreli ilişkide adam işini güvendiği bir kızla istediği zaman görüyor zaten neden evllilik gibi bir sorumluluğa girsin.. neden bulduğu kızı biraksin ki.. buradan hiç ilişkiye girmemiş kızlara bir kamu spotu olsun şu yazdıklarım.. Hayatın ne getireceğini asla bilemezsiniz.. Bırakın sevdiğiniz adama güveni güvenmemeyi.. Hayata nasıl guvenirsiniz.. yarın bir gün ne olacağının garantisi var mı.. ha erotizm yaşamak benim için hiç sorun değil.. yarın herhengi bir olumsuz durumda.. ben bunu kaldırabilirim.. hüsrana uğramam diyorsanız amenna.. buna kimsenin diyecek bir lafı olmaz.. Ama yok ben hayal kırıklığı yaşarsam ya da yarın bir gün herhengi bir şey olur da bu adam hayatında olmazsa ben hüsrana uğrarim , hayatım kayar , aileme çevreme ne derim, buralara gelir soru açar ağlayıp sizlarim diyeceksiniz.. hayatınızdaki adamla o işin başına da hiç geçmeyin o halde.. kalın sağlıcakla
10 YorumlaSadece cinsellik için seninle olduğunu anlamanın en basit yolu eğer ilişkide cinsellik varsa bir süre cinsellik yaşamadan veya cinsellik yaşamak istemediğini söyleyerek sana karşı tavrından ve ilgisinde değişiklik göstergesi olup olmadığında anlayabilirsin.. eğer cinsellik olmayan bir bir birlikteliğe saygı duyup aynı şekilde seninle olmaya devam ediyorsa amacı cinsel anlamda kullanmak değil seni sevdiği için seninle olmasıdır..
40 Yorumla
+1 yılNe alaka cinsellik yaşayıp evlenenler de var bu onların bir birlerini kullanmak mi oluyor ne saçma düşünce?
Cinsellik önemli husus dur önceden bilinmelidir zevkler ve passiv mi aktiv mi diye her ikisi için de geçerli beceriksiz işe yaramaz kadın da var erkek de30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBunu genellikle kullanmak olarak algılarlar ki her zaman söylüyorum aşk ile cinsellik arasında bir kırmızı çizgi olmak zorunda cinsellik sadece bedenen alınan bir zevk iken aşk her iki tarafın da karşılıklı hissettiği Duygu Aşksız seks Bence her zaman için Meyvesiz bir ağaç gibidir Onun için insan önceliği her zaman aşk olmak zorunda yani Sevgi sevecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen senin düşüncene katılıyorum. Şimdi evlilik, kolay bir şey değildir. Zira en az 1 milyon TL masraf yapıyorsun ve boşanma süreci de kolay değil. Bu yüzden tüm evlilik şartlarımı taşıyan kadının, cinsel performansını beğenmezsem evlenmem. Zaten seven kadın bakire değilse ( benim gibi Atatürkçü kadınların bakire olduğunu görmedim zaten) seks yapar muhakkak. Bakire olmamasına rağmen yapmıyorsa, sevmiyordur. Kaldı ki nice bakireler , zencilere atladı Karabükte. Bu yüzden bakireyim diyen kıza da inanmam
Yani cinsel uyum çok önemli. Zira aldatıp yakalanırsan, boşanma davasında erkek çok büyük zararla çıkar. Bu yüzden her zaman şöyle bir söz vardır, evlilik erkekler için uçurtmadan aşağı atlamak gibidir. Eğer uçurtma sağlamsa, hayatta kalırsın. Aksi halde, sen bittin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir. Evlilik öncesinde ikisi bekaret değillerse birbirini gerçekten seviyorsa birbirini değer veriyorsa ve birbirini sevgi gördüğü için cinsellik yaşarlar Kimisi her iki tarafı bekaretini saklar nikah öncesi uygun görmeyen birbirini gerçekten seven insan değer veren kişiler evlilik sonrası yaşarlar. Her ikisi sevgi görüşü farklıdır.
10 YorumlaŞöyle söylim açıkcası normal şartlarda bence eğer sürekli dile getirip yaşamak istiyorsa cinsellik bence sevmiyordur. Alacağını aldıktan sonra senden sıkıl8p usanma % desi çok yüksek! O yüzden en makulu evlenip birliktelik yasanmas8 gerektiği kanaatindeyim. Erkekten bir şey eksilmiyor nede olsa kadın kötü oluyor bu ilişkide
10 Yorumla
+1 yılTek cinsellik üstünden sevip sevememeye bakarsan işin var baya. Tanıdığım onca erkek var sevgilileriyle ciddi düşünüyorlar ama orada burada eskort sever. Ciddi düşündükleriyle yaşasa veya yaşamasa bunu yapanlar var. Uzak mesafede özellikle. Her şey bence karakterde bitiyor. Ve iki kişi arasından ki o uyumda. Alıp verme dengesini kurabilirse o insanlar sağlıklı bir şekilde her türlü gider o ilişki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Sevmeyen erkek evlendikten sonrasında da sevmeyebiliyor cinsellik yaşayinca. Bu karşındaki insanın karakterine, kadına insana verdiği değere baglidir. Ama ilk günden tutturuyorsa, dayatiyorsa cinselliği bu tehlikeli kadının rızası önemlidir. İstemezse de saygı duyulmalidir..
00 YorumlaEvliliğe özel yaşayacağınız şeyler kalsın zaten bütün sonunun kötü Bir şekilde ayrılıkla sonuçlandığı belki ki yasamayanlar bile şahit olmuştur burada tüm yorumları okuyorlar bile kötü Bir şekilde sonuçlandığına şahit olduklar
Ve erkek şöyle düşünür zaten evli gibi düzenli sekside yapıldıktan sonra neden evliliğe ihtiyaç duydum ki neden
Zaten bu şekilde kendisini evlenmeden önce teslim eden birisiyle de düşünmez zaten00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenen de evlenmeyen de, evlenip boşanacak olan da evli kalacak olan da... hepsi cinsellik için bu yola girer/bu yoldan çıkar. Herkes çıkarı için evlenir. Çıkarı gerçek olmadığında o yoldan çıkabilen de çıkar. Çıkamayan da aldatır. Bu soru hala nasıl sorulabiliyor anlamıyorum. Çoktan herkesin anlamış olması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir. Bazı erkeğin amacı sadece cinsellik iken bazısının da amacı sevdiği kadın ile birlikte olmak. Zaman kötü olduğu için güven sorunu yaşıyoruz maalesef.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside olabilir hayır diyenlere bakma sen bunu en iyi sen bilir anlarsın
14 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Özellikle kızlar hemen hayır kullanıyo yazıyolar nerden biliyolar sizin ilşkinizin içindelermi merak ediyorum insanı sevdiginden ayırır bunlar sen kendin bileceksin bunu
Soran+1 yılBence de cunku yaşayıp evlenen cok var
- +1 yıl
Yaşamayan yokki o sana hayır yazanlar bile yaşıyor aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüzde evlilik için büyük masraf yapmak gerekiyor o masrafı göze alamıyoruz çünkü değmiyor genelde 👍 o masraf yapılan miktarı borsada potansiyeli olan hisselere yatırsak geliri ile en güzel eskortlara değişik değişik bineriz. Yani olay sadece cinsellik yaşamak bir erkek gerçekten seninle evlilik düşünüyorsa onun kıymetini bil.
00 Yorumla
+1 yılSeni istedigi zaman birakir. Sen de kullanilmis olursun. Eger evlendigin kisi buna dert eden birisyse ayikla pirincin tasini. Ayrica dert etmeyen biri olsa bile her bakimdan kullanilmis oluyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. %50 ihtimal tam kesinliği yok. Seviyorda olabilir amaç uğruna seviyormuş gibi de yapabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu tarifi zamanı belli değildir,(stratejik hareket yoksa) doğal dinamikler neyi gerektiriyorsa o yaşanır. Adını koymak bir zaman sonra muhtemel olandır.
00 Yorumla Bu soru artik cok sacma cinsellik su icmek yemek yemek gibi gerekli evlenene kadar bekleyen erkegin ya cuku yok ya da beyni sever mi sevmez mi cinsellik sart
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenel bi şey söylemek doğru olmaz ama bana göre evlenmeden olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden erkek kullanmış oluyor bazen sizinle aynı havayı soluduğum için çok üzülüyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni denemek istemiştir bakalım nasıl iyi mi kötü mü diye Bence bu tür işlere girmeyin kendinizi riske atmayın çünkü çok kötü vicdanlı insanlar var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılUzun ilişkiler de olabilir ama kısa iki üç buluşmada yatan adamın da kadının da ciddi düşündüğü düşünülemez 😇
00 Yorumla Bu düşünceye bende katılıyorum. İllaki istisnai durumlar olabilir tam tersi durumlar çıkabilir ama
İstisnalar kaideyi bozmaz00 YorumlaAdamın niyetine göre değişir. Sevende vardır. Kullanmak içinde yapanda vardır. Bunu bilmek kolay değil.
03 Yorumla- +1 yıl
İki sebebin de temel sebebi ihtiyaç dürüst olup bırakmamak önemli
- +1 yıl
Aynen fıtrata verilmiş Bi düzen bu insanın aslında olan doğasında olan ve imtihan edildiği
Evlenmeden cinsellik yaşayıp terk edilen cok kişi var ben kızların yerinde olsam o riski göze almam.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama evlenmeden yapip evlenen de var orada da erkek seviyor demektir
+1 yılöpüşmek falan okey de fazlasına gerek yok aga iyy yani
10 YorumlaVermeyince soğuk yapıyor mu buna bakılmalı.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek gercekten seviyosa ozelini evlendikten sonra acar yani kadinina el surmez
10 Yorumla
+1 yılDenede gör kullanmak mı seviyor mu djdj sonra yandım anam dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kısa zamanda ilişkilerde hemen böyle talepler olması iyi değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunu bilemeyiz ama evlenmeden önce yapılmalı diye düşünüyorum çünkü pişman olabilir erkek veya kadın sonra boşanırlar o yüzden önceden yapılmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kullanmadan nasıl karar verelim. Önce muhakkak test sürüşü 🤣😈
00 Yorumla
+1 yılilişkinin başlarında cinsellik düşünmüyorsa evet. seven insan ilk etapta seks aklına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ilişkimin olmadığı kimseyle evlenmeyi katiyen düşünmüyorumdur. Evlenmekden yaşanmalı mutlaka yaşanmalı... Sonra şölee de bölle de uğraşılmaması için yaşanması şart.
00 YorumlaYoo ben sevgilim de olsa yaşarım sevgiyle alakası yok aslında insan sevdiğini arzular
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin düşüncene katılmıyorum çok seven uzun süre ilişkiler gördüm ilişkiye girdiği an erkeklerde bir rahatlık oluyor gidersen git kafasında oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Cinsellik her zaman yaşanılması lazım evli bekar fark etmez
00 YorumlaUzun soluklu ilişkiye de çok güvenme evlenmeden kimseyle özel şeyler yaşama kullanıp atarlar köşeye
00 Yorumla
+1 yılTürk toplumunda, hristiyanlığın ve müslümanlığın yoğun olduğu ülkelerde durum böyledir.
00 Yorumla
+1 yılYani karşılıklı istenirse kendileri bilir ama ilkler önemli tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenemeden yapılıyorsa tek kullanımlık kullan at traş bıçağı misali hevesi kaçınca kaldırır atar
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de evlenmeden cinsellik yaşayıp evlenen birsğrğ insan bar
Cevap sahibi+1 yılİstisna onlar yüzde 10 luk bir dilim düşük ihtimal
Soran+1 yılİlişki uzun solukluysa da kullnılıyor mu denir
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyordur net seven erkek sevdiğine kıyamaz istediğini yaptıramaz zorlayamaz sabreder çabalar anlar kadınları anlayan erkek bulmak okadar zorki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1/2 aylık ilişkide yaşanıp yıllarca devam eden ilişki de var yıllardır sevgili olup yapınca terk eden de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yaşamayan erkek sevemez. Lisede belki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden sıkıntı uzak durun
22 Yorumla
Soran+1 yılAilemle tanışmak istiyor valla sevmese ileri gitmez ki
Cevap sahibi+1 yılKlasiktir bu madem ciddi beklesin biraz daha dikkat et bence
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir deniyeyim hoşuma gitmezse bırakırım derdindedir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Kullanan da olur sevende bu böyle anlaşılmaz ilk ilişkini yaşa ilişki sonunda ki tavırlarına bak sen
00 YorumlaHiç belli olmaz bazen cinsellik yaşadıktan sonra daha da bağlanır insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazilari sever bazilari kullanir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence kullanıyordur bariz zaten ilişkilerin sonu o değil mi hep
00 Yorumla
+1 yılTek cevabı yok, değişir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevebilir de. Kişiyi tanımadan bilemeyiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde seks yapmak doğru değil ama içten seven de seks isteyebilir kişinin nelerde saygı duyduğuna bağlı kullanıp kullanmadığını anlamak için…
00 Yorumla
+1 yılTek amaç kullanmaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırakmak gerek şu zaman bu zaman diye bir şey yok bence anı yaşamak gerek bunlar normal şeyler artık
00 Yorumla
+1 yılHayır tek amacı cinselliktir.
07 Yorumla
Soran+1 yılUzun soluklu ilişkide?
- +1 yıl
Emin ol bu onun daha da işine gelir aylarca hatta yıllarca sizin tabirinizle "kullanır" artık
Soran+1 yılİyi ama evlenen cok var?
- +1 yıl
Onun sonunun evlilik olacağına inanıyor musun 🙄 erkekler genelde cinsellik yaşadığı kadınla evlenmezler dua et seninki de onlardan olmasın 😒🤢
Soran+1 yılYa ben bakireyim ama bişeyler yaşadık tabi
- +1 yıl
Sen bilirsin bilmiyorum.
- +1 yıl
Biseyler yaşadıktan kastın oral yaptınız galiba?
Bak bacım bakirelik gittikten sonra o kişi seninle evlenecek sanma tabi bu karaktere bağlıdır ama ben burada okadar çok soru cevap yaşanmışlık gördüm ki 19 yaşındaki kız 34 yaşındaki erkek 1 yıldır birliktelermis ilişkiye girmişler kız orta da kalmış ve güncelleme soru olarak bakirelik nasıl diktirilir diye sormuştu yani sonu pişmanlık
Evlenin ondan sonra ister7/24 yapın👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsizinle aynı fikirdeyim
10 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden cinsellik yaşayan erkek seviyor mudur yoksa tek amaç kullanmak mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler