Cinsel Yaşam Evlenince de cinsel yönden istekli olunur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben şu an bakireyim ve cinsel yönde çok istekliyim evlenice degisirmi ya da aynı şekilde devamedermi Evlenince de cinsel yönden istekli olunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende aynı durumdayım. Bakirim. Evlenecek biri de yok hayatımda olsa evlenmek isterdim yaza valla. Hangi şehirde yaşıyosun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Abicim git yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derken. Soruna baksana bi Yorumla Soran +1 yıl Kocamı arıyorum dedim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karım ol mu dedim ben? Allahın kezbanı tribe girdi Yorumla Soran +1 yıl Allah'ın kurosu yaza evlenmek istiyorum nerde yasiyosun diyen sen degilmisin mall Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana evlenme mi teklif ettim mı na ko du mun az gın o ro s bu su Yorumla Soran +1 yıl Doğru konuş sal_ak kondomsuz bebe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes sesini sanki kendi iyi konuşuyor si k ti min sa la gı Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Devam eder anı yaşayınca zevki alınca daha da çok istersin 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani pek değişmez ama bu partnerine de bağlı seni nasıl eğilimleyecek 0 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. o birazda ortamınıza vede partnerine bağlı arkadaşım inan bana bunu evli birisi olarak söylüyorum. 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. İlk zamanlar devam eder, bir süre sonra monotonlaşır. 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Evlendikten bir süre sonra azalıyor eskisi gibi olmuyor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlk aylar istekli oluyon sonra azalıyor bildiğimden değil öyle tahmin ediyorum cjdjd bende bakirim 0 0 Yorumla
ssanalss Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl eşine bağlı ya seni daha çok coşturur ya da aklına bile gelmez 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Deneyimine bağlı olur 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tadına bakınca daha cok istersin azalmaz 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Eş insani vezir de eder rezil de eder 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Benim şansım yok rezil olurum Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Rezil olacak bir durum yok. Ama aklındaki çoğu fantezini gerceklestiremeyebilirsjn Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisin ksksksk Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Komik olan ne? Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar kötü oldugunu bilmiyodum Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Esinle dost olmadıktan sonra herseyini konuşmadıktan sonra gerisi güç Yorumla Soran +1 yıl Haklısın bencede öyle olması gerekiyo ama cinsellikte bence önemli kadının ya da erkeğin isteksiz olduğunda görmediği ilgiyi başkasında arayabilir Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Bu iste saygısızlıktır. Yanlıştır. Esinin yetersiz olacağını mi düşünüyorsun senin istekli halin karşısında , yoksa farklı düşüncelerin mi var? Yorumla Soran +1 yıl Farklı negibi düşüncelerim olabilirki sadecf ben misal çok istekliyim onunda tam tersi olmasından korkuyorum seks esnasında çok bencil olmasindan Yorumla Dubaiprensi +1 yıl He evet bu bir muamma olacak. Atıyorum adam cok istekli konuşuyor evlenince soyle olacak böyle olacak bilmem ne ama is icraata gelince fiss çıkabiliyor Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklısın şans yaa valla Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Cok uçarı hayallerin var mi evlilikle alakalı Yorumla Soran +1 yıl Yani öyle çok eşlilik 3lu falan değil bizimde kendimize göre fantezilerimiz var yani Yorumla Dubaiprensi +1 yıl İste onları merak etmiştim. Genç bir kız ne ister nasıl hayal eder merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Love filmini izledinmi fantezi algimi değiştirdi diyeyim Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Aa cok film izledim. Film tavsiyeleri ve film hakkında konuşmayı cok isterim. Fantezi algın neydi filmden sonra nereye kaydı? Yorumla Soran +1 yıl İzlemeden önce sexle ilgili çok şey bilmiyodum daha tutkulu sevişiyorlar onu sevdim Yorumla Soran +1 yıl Filmde Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Sana bir kaç film tavsiyesi vermek isterim. Hem düşüncelerini hemde yorumlarını almak üzerine icin:) Yorumla Soran +1 yıl Olur soyleyebilirsin Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Bu film özel benim icin. Burdan yazmasam senin icin mahsuru olur mu? Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Bi kere tadını aldın mı daha da devam eder 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Zamanla douarsın 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bende aynı durumdayım. Bakirim. Evlenecek biri de yok hayatımda olsa evlenmek isterdim yaza valla. Hangi şehirde yaşıyosun
Abicim git yaa
Derken. Soruna baksana bi
Kocamı arıyorum dedim ben
Karım ol mu dedim ben? Allahın kezbanı tribe girdi
Allah'ın kurosu yaza evlenmek istiyorum nerde yasiyosun diyen sen degilmisin mall
Sana evlenme mi teklif ettim mı na ko du mun az gın o ro s bu su
Doğru konuş sal_ak kondomsuz bebe
Kes sesini sanki kendi iyi konuşuyor si k ti min sa la gı
Devam eder anı yaşayınca zevki alınca daha da çok istersin
yani pek değişmez ama bu partnerine de bağlı seni nasıl eğilimleyecek
o birazda ortamınıza vede partnerine bağlı arkadaşım inan bana bunu evli birisi olarak söylüyorum.
İlk zamanlar devam eder, bir süre sonra monotonlaşır.
Evlendikten bir süre sonra azalıyor eskisi gibi olmuyor..
İlk aylar istekli oluyon sonra azalıyor bildiğimden değil öyle tahmin ediyorum cjdjd bende bakirim
eşine bağlı ya seni daha çok coşturur ya da aklına bile gelmez
Deneyimine bağlı olur
tadına bakınca daha cok istersin azalmaz
Eşin çok şanslı olcak
Eş insani vezir de eder rezil de eder
Benim şansım yok rezil olurum
Rezil olacak bir durum yok. Ama aklındaki çoğu fantezini gerceklestiremeyebilirsjn
Ciddimisin ksksksk
Komik olan ne?
Bu kadar kötü oldugunu bilmiyodum
Esinle dost olmadıktan sonra herseyini konuşmadıktan sonra gerisi güç
Haklısın bencede öyle olması gerekiyo ama cinsellikte bence önemli kadının ya da erkeğin isteksiz olduğunda görmediği ilgiyi başkasında arayabilir
Bu iste saygısızlıktır. Yanlıştır. Esinin yetersiz olacağını mi düşünüyorsun senin istekli halin karşısında , yoksa farklı düşüncelerin mi var?
Farklı negibi düşüncelerim olabilirki sadecf ben misal çok istekliyim onunda tam tersi olmasından korkuyorum seks esnasında çok bencil olmasindan
He evet bu bir muamma olacak. Atıyorum adam cok istekli konuşuyor evlenince soyle olacak böyle olacak bilmem ne ama is icraata gelince fiss çıkabiliyor
Aynen haklısın şans yaa valla
Cok uçarı hayallerin var mi evlilikle alakalı
Yani öyle çok eşlilik 3lu falan değil bizimde kendimize göre fantezilerimiz var yani
İste onları merak etmiştim. Genç bir kız ne ister nasıl hayal eder merak ettim
Love filmini izledinmi fantezi algimi değiştirdi diyeyim
Aa cok film izledim. Film tavsiyeleri ve film hakkında konuşmayı cok isterim. Fantezi algın neydi filmden sonra nereye kaydı?
İzlemeden önce sexle ilgili çok şey bilmiyodum daha tutkulu sevişiyorlar onu sevdim
Filmde
Sana bir kaç film tavsiyesi vermek isterim. Hem düşüncelerini hemde yorumlarını almak üzerine icin:)
Olur soyleyebilirsin
Bu film özel benim icin. Burdan yazmasam senin icin mahsuru olur mu?
Bi kere tadını aldın mı daha da devam eder
Fantezi bulmazsan söner ilerde
Zamanla douarsın
Evet
Emin ol değişmez
İnş devam eder
Dahada kötü olursun
Eşine bağlı