Bana göre evliliğin cinsellikten daha önemli bir amacı olmalı, insanlar duygusal sevgi ve aşk için evlenmeli. Tabi böyle düşündüğüm için çoğu kişi linçleyebilir ama önemli değil.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre evliliğin cinsellikten daha önemli bir amacı olmalı, insanlar duygusal sevgi ve aşk için evlenmeli. Tabi böyle düşündüğüm için çoğu kişi linçleyebilir ama önemli değil.

Tek amacı cinsellik değil ama en önemli amacından biri cinsellik çünkü temelini oluşturan unsurlardan biri cinsellik kötü ise zamanla her şey kötüye gitmeye başlıyor ve kaçınılmaz son aldatıp aldatılıp boşanıyor çoğu insan bazıları da zaten eşleri umurlarında değil konfor alanını terk etmiyor
Evliliğin tek amacı cinsellik değil. Bence evlilik, iki insanın hayatı birlikte paylaştığı, duygusal bağ kurduğu bir şey. Cinsellik, evliliğin önemli bir parçası olabilir ama bence asıl olan güven, saygı, anlayış ve birlikte büyümek. Evlilik, sadece fiziksel bir ilişki değil, zor zamanlarda birbirine destek olma, birlikte hedefler koyma ve hayata ortak bakış açısıyla yaklaşma süreci. Yani evliliği sadece cinsellikle sınırlamak, bence evliliğin gerçek anlamını küçümsemek olur.
Hayır öyle olsa her yere onunla giderdi insan içinde😂😂😂😂
Haklısın Dilberim 😂😂😂
Cinsellikte olucak ama maddi manevi destek güven sadakat gibi şeyler de olmalı ha hayyy yine linç yiyecem 😂😂😂😂😂😂🥰🥰🥰
Seninle aynı fikirdeyim seni kimse linçleyemez merak etme 🥰🥰🥰🥰😂😂😂
Geçenki gibi ne benim kşrlıgım kalır senin güzel kardeşim ligin😂😂😂😂😂
o tür karaktersizleri takmayalım ablam boş konuşuyorlar onlar 🥰🥰🥰🙏
Takmıyorum çok gülüyorum aklıma geldikçe 😂 ben sana bakarım gerisi boş 💫🥰
cansın teşekkür ederim 😂🤗🥰🥰
Rica ederim yavru kuşum 🥰😂
Oy oy 😂🤗🥰
🤗🥰😘
Teşekkürler canım 🙏🥰
Rica ederim ablam ben teşekkür ederim güzel yorumun için 🥰🙏
Aaa ne demek zevkti benim için 😂😂😂😂😂🙏🙏🙏🙏
😂😂😂😂🤗🤗🤗
💫🥰🤗☺
Hayır
Cevap
14Cevap
bu sitedeki çoğu kişiye göre cinsellik olsa da
bence sevgi en önemlisi
yaş 60 olunca zaten istek çok daha azalacak
duygusal bağ olmalı maddi çıkarlardansa
ondan dolayı kayınpeder zenginmiş
kız makineymiş felan umursamamak lazım (kız sonradan görme olmaması şartıyla)
ulan ne yazdım yazar mı olsam acaba gerçi @Princessax benden daha iyi onu geçemem :D
😃 Öncelikle yazar değilim. Burada hepimiz emek veriyoruz hepimiz çok güzel yazılar yazıp özen gösteriyoruz fenomenler olarak ama çok teşekkür ederim yeniden. 😊 Yazdıklarımı beğendiysen ne mutlu bana.
@Princessax rica ederim :D asıl yazdıklarını okuyunca ne mutlu bana :)
Evlilik bir imzadan ibarettir aslolan hayatındaki eksik parçayı bulup son ana kadar birlikte olmak o kişiye hayatını adamak bıkmadan dinlemek konuşmadan duymak bakmadan görmek dokunmadan hissetmek gerçek sevgi budur bunların olmadığı bir yerde evlilik hiçbir anlam taşımaz çoğu insan sadece üremek için evlenir saçma bir durum.
Evlilik sadece cinsellikten ibaret olsaydı, kısa sürede anlamını yitirirdi. Bence evliliğin temeli; sevgi, saygı, güven ve paylaşım. Zor zamanlarda omuz omuza durmak, iyi günleri birlikte kutlamaktır. Cinsellik elbette önemli, ama tek başına bir bağı sürdüremez. Gerçekten güçlü bir evlilik, kalpten kurulan dostluk ve birlikte yaşanan anılarla büyür. Asıl değer, birlikte yaşlanan iki ruh olmaktır.
hayır değil tabikide. insanlar birbirlerini sevdikleri için evleniyor. zaten cinsellik için evlenmeye gerek yok ki. yani zaten evlenince insanlar çocuk için zaten bunu yaşıyor. sırf bunun için evlenicekse evlenmeden yapabilirler. evlenipte kimsenin hayatına sebep olmasın kimse
Asıl amaç birlikte ömür boyu her anlamda güzel bir hayat arkadaşlığı yaşayabilmek özetle Barışkocum. Sevgiyi ve birbirine karşı bağlı olan çift ruhun ömür boyu bir olup birbirlerini ömürlerinin sonuna kadar kucaklamaları..
Evet çoğu kişi cinsellik amacı bakıyor, detayda dediğin gibi katılıyorum benim için önemli olan sevgi aşk duygularını önemli görülür.
Evlilik bir insanın kendisine yapacağı en büyük kötülüktür
Ben kendi adıma 10 yaşında karar vermiştim sadece âşık olursam aşk için evleneceğim günün birinde diye, o kadar. Linçleri paylaşalım kendine ayırma 😃
Teşekkürler destek için :D 🌹
Tabi ki 😃🌹
Tek amacı cinsellik olmamalı ama toplum tabusu çoğunlukla bundan ibaret."Rahat cinsellik" amacına dönüşüyor sevgi adı altında. Sonraki yıllar ise sadece takvimlerden yaprak eksiltme ve günleri geçirme..
Hayir sirf bebek ya da bunun icin evlenmek sacma geliyor bana
İlk ve en önemli konudur ve diğerleri evlilik müessesinin sunduğu ikramlarıdır
Hayır diyen olsada, gerçekten cinselliktir.
Çünkü evlendiği gün hemen cinsel ilişkiye giriliyor, niye acele ediyorlar, demekki evlliiğin ilk şartı cinsellik olduğu için.
Tek amaç cinsellik değil. Sevgi , dayanışma, birlikte bir şeyler yapabilme.
Cinsellikte önemli tabi ama tek amaç cinsellik değil
Yalnızlıktan kurtulma düzen ve huzur mutluluk toplum duzeninde aynı evde kalabilmektir
Tabii ki tek amaç cinsellik değil öyle olsaydı şahsen ben çoktan cinsellik yaşadım
Cinselligin yanında karşılıklı sevgi saygı içerisinde geleceği cocuklarınla güven altına alma duygusudur
Hayır hayat arkadaşlığıda her şeyi beraber yapmak üstesinden gelmekde evliliğin amacı ve güzel yanı
Çoğu insan için öyle gibi burada gözlemlediğim doğrultuda..
İki ev arkadaşı gibi olmamı.
Hayır değil ama cinsellik evliliğin direği bence
Yuva, Sevgi, saygı en önemlisi
Tek değil ama en büyük amacı bu bence
Sevgi hissi benimsemek olmazsa olmazımdır.
Tabiki değil olmamalıda
Şekerleme diyorsun jdndnd
Tek olgu üzerinden ilerlenmez evlilikte
Cinsellik ve bakım.
Günaydın.
Benim için öncelikle cinsellik.
Yasal cinsel beraberlik
Aşk için
Sevgi olmalı
Hayır değil tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?