Cinsel Yaşam Erkekler düz vajina mı sarkık mı daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Erkekler düz vajina mı sarkık mı daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aslında en mükemmeli özelliği kolaylıkla ve çabucak ıslanıyor olmasıyken buda en çok genç kızlarda vardır ve genç bir kıza oral sarkık bile olsa ağıza alıp emerek sürdürerek oral yapmak mükemmel bir zevktir 1 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Düz sevmiyorum sarkık dudakları belirgin istiyorum öyle olunca saatlerce emesim geliyor 1 0 Yorumla
TunaGokdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Etli dudaklı olan benim için daha iyi. Onu yalaması ayrı zevkli oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şekilciligi bırakın artık düz isteyen kendi şeyine baksın önce. Önemsiz detaylar belirgin sarkık daha zevkli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Düz daha iyi tabi ama sarkık olanlar daha tutkulu i (deneyimledim) 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Eee seçme hakkın olsa hangisini seçerdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sarkık Yorumla Soran 1 yıl Düz varken mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düz olup isteksiz olmasından iyidir Yorumla Soran 1 yıl Öğk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki düz belli oldu😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden öğk o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Temiz olsun yeter, şekil önemli değil kızlar şunu bilin ya 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten öyle mi Cevap sahibi 1 yıl Of ne sandın, eski sevgilim takıntılıydı bu konuda gitti ameliyat oldu mesela, gerek var mıydı hayır tabi, kaç gün zorluk yaşadı boş yere yani Soran 1 yıl Eeee Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok yani diyorum ya ameliyata ne eee tövbe hshsh
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. içi pembe olan :) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok o yaa Yorumla H-b_a 1 yıl sarkık olsa dişlenmesi daha zevkli olur emilmesi de. :)) Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Düz tek çizgi pürüzsüz hafif etli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eşin sarkıksa napcann Yorumla softhayat33 1 yıl İsteğim bu olmazsa olmaz diye bir şey yok temiz olsun yeter Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Düz sarkık önemli değil temiz koksun yeter 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dudakları hafif çıkıntılı 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düz cok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Düz vajina nasıl oluyor 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani etsiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çizgi gibi yani Yorumla
Trossard07 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl hangisi daha ıslaksa :D 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sence hangisi ıslak Yorumla Trossard07 1 yıl bence düz olan :D Yorumla Trossard07 1 yıl sence Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sarkık 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Engin28 1 yıl Emilir ne güzel saatlerce Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. düz sıkı 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İkiside aynı şey 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Düz bence 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Düz… 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düz. 1 0 Yorumla
sihirbazbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Düzz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki düz Yorumla sihirbazbiri 1 yıl Yalaması daha zevklii Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Dar vajina 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aslında en mükemmeli özelliği kolaylıkla ve çabucak ıslanıyor olmasıyken buda en çok genç kızlarda vardır ve genç bir kıza oral sarkık bile olsa ağıza alıp emerek sürdürerek oral yapmak mükemmel bir zevktir
Düz sevmiyorum sarkık dudakları belirgin istiyorum öyle olunca saatlerce emesim geliyor
Etli dudaklı olan benim için daha iyi. Onu yalaması ayrı zevkli oluyor.
Şekilciligi bırakın artık düz isteyen kendi şeyine baksın önce. Önemsiz detaylar belirgin sarkık daha zevkli
Düz daha iyi tabi ama sarkık olanlar daha tutkulu i (deneyimledim)
Eee seçme hakkın olsa hangisini seçerdin
Sarkık
Düz varken mi
Düz olup isteksiz olmasından iyidir
Öğk
Seninki düz belli oldu😂
Yok değil
Neden öğk o zaman
Temiz olsun yeter, şekil önemli değil kızlar şunu bilin ya
Gerçekten öyle mi
Of ne sandın, eski sevgilim takıntılıydı bu konuda gitti ameliyat oldu mesela, gerek var mıydı hayır tabi, kaç gün zorluk yaşadı boş yere yani
Eeee
Gerek yok yani diyorum ya ameliyata ne eee tövbe hshsh
içi pembe olan :)
Yok o yaa
sarkık olsa dişlenmesi daha zevkli olur emilmesi de. :))
Düz tek çizgi pürüzsüz hafif etli
Eşin sarkıksa napcann
İsteğim bu olmazsa olmaz diye bir şey yok temiz olsun yeter
Görmeden bir şey denmez
Düz sarkık önemli değil temiz koksun yeter
Hazırda hangisi varsa 🤣
Düz tabiii ki sarkık pek hoş durmuyor
Dudakları hafif çıkıntılı
Düz cok güzel oluyor
Düz vajina nasıl oluyor 😂
Yani etsiz
Çizgi gibi yani