Cinsel Yaşam Erkekler, düz vajinamı daha seksidir yoksa belirgin mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkekler, düz vajinamı daha seksidir yoksa belirgin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl düzler daha estetik geliyor gözüme. bir de içi pembeyse off 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Benim dışa doğru pembe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam daha iyi. dışı beyazdır diye düşünmüştüm genelde dışı pembe çok az. o yüzden şanslısın dışa doğru pembeyse :D içi kırmızıdır heralde dimi. Yorumla Soran +1 yıl Hayır içide pembe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanslısın valla. büyük penis isteyen kızların hakkı bile yok büyük penis istemeye kapkara vajinalarıyla :D Sen isteyebilirsin ama :D Yorumla Soran +1 yıl İnsanları aşağılayarak biryeremi geleceğini zannediyorsun sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen büyük penis istiyo musun Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim adam her şekilde kabulüm benim için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 cm çıksa da mı Yorumla Soran +1 yıl 10 cm çok nadir ki zaten kadın vajinası öyle 20,25 cm leri alamıyor 16,17 ideal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım. tr ortalaması 12-13 cm bu arada. 16-17 herkeste olan değil. çogunluk hep 12-13 cmbu arada kimseyi aşağılamadım. bazı kadınlar kendine bakmadan herşeyin en iyisini istiyorlar ondan öyle yazdım Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok azda olsa belirgin küçük dudaklı ve birde çok ıslak olmasını arzularım 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Erkeklerin seçim yapacağını hiç düşünmüyorum knk onlara genelde fark etmiyor bile 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yani görmeden birsey diyemem 0 0 Yorumla
Azginboğaburclu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Omi bulduk da belirgin mi sececez, o olsun yeter 0 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle belirgin arasında sürerken suçlu olmali 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Belirgin vajina daha çekici ama sevdikten sonra vajina seklinin ne önemi var ki ☺️ 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. görmeden bir şey denemez 0 0 Yorumla
cnoz54 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiç fsrketmez ıkısını de yalamsyı cok severım 0 0 Yorumla
MertKaya987 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Düz ne demek ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yani düz Yorumla MertKaya987 +1 yıl Kapıt gibi mi Yorumla Soran +1 yıl Hee dümdüz Yorumla MertKaya987 +1 yıl Heee 😅 Yorumla Soran +1 yıl Heeee Yorumla MertKaya987 +1 yıl Heemiii öyle miymiş Yorumla
gizelibilge Takip Et Xper 5 Yaş: 89 +1 yıl Etli dudaklı dolgun vajina 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimki öyle Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. duz cızgı gıbı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Belirgin şişkin 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Belirgin 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Düz. 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belirgin iyidir 0 0 Yorumla
Bulamadım42 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hafif belirgen 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
düzler daha estetik geliyor gözüme. bir de içi pembeyse off
Benim dışa doğru pembe
tamam daha iyi. dışı beyazdır diye düşünmüştüm genelde dışı pembe çok az. o yüzden şanslısın dışa doğru pembeyse :D içi kırmızıdır heralde dimi.
Hayır içide pembe
Şanslısın valla. büyük penis isteyen kızların hakkı bile yok büyük penis istemeye kapkara vajinalarıyla :D Sen isteyebilirsin ama :D
İnsanları aşağılayarak biryeremi geleceğini zannediyorsun sen?
sen büyük penis istiyo musun
Sevdiğim adam her şekilde kabulüm benim için
10 cm çıksa da mı
10 cm çok nadir ki zaten kadın vajinası öyle 20,25 cm leri alamıyor 16,17 ideal
anladım. tr ortalaması 12-13 cm bu arada. 16-17 herkeste olan değil. çogunluk hep 12-13 cm
bu arada kimseyi aşağılamadım. bazı kadınlar kendine bakmadan herşeyin en iyisini istiyorlar ondan öyle yazdım
Anladım
Çok azda olsa belirgin küçük dudaklı ve birde çok ıslak olmasını arzularım
Erkeklerin seçim yapacağını hiç düşünmüyorum knk onlara genelde fark etmiyor bile
O kadar fark ediyor mu ki
Yani görmeden birsey diyemem
Omi bulduk da belirgin mi sececez, o olsun yeter
Kesinlikle belirgin arasında sürerken suçlu olmali
Belirgin vajina daha çekici ama sevdikten sonra vajina seklinin ne önemi var ki ☺️
görmeden bir şey denemez
Vajina değil vajinanın sahibi seksidir
Hiç fsrketmez ıkısını de yalamsyı cok severım
Biraz etli olursa daha lezzetli oluyor
Düz me belirgin ne
killi vajina severim ben temiz ve killi
Balık etli olsun da önemli değil
Pek önemi yok libidosu yüksek olsun yeter
Düz ne demek ya
Yani düz
Kapıt gibi mi
Hee dümdüz