Hizmetçi, polis ve hemşire gibi bir sürü cinsel amaçlı kostüm var, biliyorsunuz😀

Kadınının bunları giydiğini gören erkek ekstra hararet yapar mı 😂😂 fsjdkdk
Hizmetçi, polis ve hemşire gibi bir sürü cinsel amaçlı kostüm var, biliyorsunuz😀

Kadınının bunları giydiğini gören erkek ekstra hararet yapar mı 😂😂 fsjdkdk
Eğer bunlara ayrıca bir ilgisi varsa mutlaka yapacaktır çünkü onun istediği şey olmuş oluyor.
Yoksa, bu onda oek etki yaratmayacaktır. Yani en azından ayrıca bir etkisi olmayacaktır heyecan anlamında çünkü farklı bir şey giyse de giymese de zaten ilgisi belirli bir seviyede olacak.
Cinsellikte partnerin kostüm giymesi, birçok erkeği heyecanlandırabilir. Ancak, kişisel tercihler, uyum ve iletişim gibi faktörler de önemlidir. Partnerler arasında açık iletişim kurarak, kostüm giyme konusundaki beklentileri ve sınırları belirlemek, keyifli ve unutulmaz bir deneyim yaşanmasını sağlayabilir
Benim midemi bulandırıyor fantaz kıyafeti kostüm falan küçük bi bez parçasıyla bakımlı libidolu olmuyor onu giyerek beni kandırabilecek kadar lavk degilim aşırı cringe
Cevap
33Cevap
Ya bunu bende merak ediyorum eşime yapmak istiyorum. Sürpriz olacak 🤭 umarım beğenir
Gay değilse beğenir😂
Kostüm olayı acayip saçma giyiyon noluyo sanki aq skis dedigin cibildak yapılır öyle antini guntini şeylere gerek yok
Ne heyecanı aq kalp krizi geçirir geberirim öyle bir şey olursa kölesi olurum Femdom seks yaparız aq iti köpeği olurum
Ben Hizmetçi, Hemşire ve Polis kostümü hariç hepsinde extra heyecanlanırım ama onlar çok klas geliyor
Bu tarz kostümler giymek cinselliğe renk katar tekdüzelikten çıkarır. Benim hoşuma gidiyor açıkçası ve evet beni heyecanlandırır.
Kostüm kiminde çekici kiminde komik görünüyor…
bana cringe geliyo hayirlisi sevgilim istemez umarım böyle sacma polis kıyafet falan sjhsj
kostümden ziyade aklımdaki elbiseleri giymesi heyecanlandırır
fantezi giyim heyecanlandırır
özellikle hizmetçi kostümüne düşerim ben
O tarzlar eskidi artik bence yeni şeyler keşfet
Hiç cinsel ilişki yaşamadım ancak fanteziler her zaman haz vereceğinin kanaatindeyim
erkeğin giymesi de kadını heyecanlandırıyor
Erkek ne giyebilir?
Tanga giydiğinde ön çok şekilli duruyor 🙈🤣
Hiç yaşamadım tam bi öküz almışım eve 🤣
Belki de öküzü coşturmasını bilmiyorsun😀
Yok coşuyor ama pozisyon sevmiyor
Fotodaki kız gibi olacaksak neden olmasın 😂
Anime kostümü giyebilrm haha
Çok hoşlarına gidiyor
Yazık kayıp bir nesil
Oo yapmazmı alev alırız
Evet seviyorum iç çamaşırı detaylar falan