Bir erkek gay değilse bunları giymez diye düşünüyorum. Bu görüntünün kadınlara da hoş geleceğini düşünmüyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Bir erkek gay değilse bunları giymez diye düşünüyorum. Bu görüntünün kadınlara da hoş geleceğini düşünmüyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Takım elbise, gomlek, yaptigi meslege göre kıyafetler (pilot, doktor, polis vs) daha cekici ve fantezi unsuru bence.(bu meslekler yapilmasa bile mesleklere ait kiyafetler giyilip fantezi yapilabilir. Bir gun doktor olursun igne yaparsin/tedavi edersin, bir gun polis olur kelepceyi takarsin, bir gun pilot olur kadini havalarda ucurursun. Bu tarz seyler daha seksi bence ve fantezi olarak kullanilmaya cok musait ve bu fotodakilere gore kat be kat daha iyi)
Bu kostümü giyen erkek straponla aşk yaşar.
Teşekkür ederim. 🍀
Cevap
17Cevap
Kadınlar için her gün çok güzel şeyler çıkıyor bazen gidiyorum bakıyorum hatta deniyorum ama erkekler için üretilenler gerçekten çok kötü ve komik.
İğrenç bu ne herşeyin bir yakışıgi var.
İtici geliyor
Ben böyle görsem gulerim ne yalan söyleyim.. Erotik falan değil bunlar düpedüz komik.
Hem itici hemde komik geliyor gereksiz bir giyim şekli bence erkek erkek gibi giyinmeli ve adam gibi olmalı başka birşeye devgerek yok bence
Bence hiç hoş değil. İtici geliyor. Bir bayan olarak partnerimin vücudunu en ince ayrıntısına kadar görmek isterim.
Bunları giymesin tabiki de ama başka rol kostümü giyebilir. Tamirci tulumu, itfaiye, doktor gibi 😍😄
İtici ve zevksizlik hem böyle kostümler gerek yok çıplak gelseler de azarız😄😄
Her erkek değil tabi özel olanlar
ne gerek var böyle şeylere ya çıplak olmaları yeter.
bana 1 gece giy 100 bin para vereceğiz seni 1 kişi görecek deseler yinede giymem
vallaha giymem 100 bin paramı be mevzu para mevzusuda değil baksana tipe ıyyy
bunu bi kız bile giyse çekici olmaz bence gülmekten insanın libidosunu düşürür.😄
Çok komikler şahsen kalkan şeyi indirirler. Benim için kıyafet denince takım elbise geliyor ilk. Takım elbise giyinikken hiç soyunmasın öyle bile alırım içime aşırı tahrik edici.
Resimlere çok güldüm. Maymuna dönüştürmüşler adamı. Charlie gibi olmus
Bence hic bi kadın bu şekilde giyinen erkekle beraber olmaz bu ne böyle
Libido bırakmaz insanda bu ne. Dar hatlarını belli eden bir boxer ı tercih ederim
çıplak olsun bundan iyi ya jdjd
Görüntü kirliliği . dd
Cdden çok itici yaaa 😂😂😂
Allahımmm rezalet 🤣🤣
Bune ya çok komik ama güldürmeyenden
Rezillin
İtici ve komik görünüyor
O ne öyle çok komik 😂
Bunu görsem b en gülerim ldmdmdd
Saçma ve komik görünüyor 😅
Erkek olan böyle şeyler giymez
Baya kötü şeyler var ve asiri komik geliyor bana