Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliyim hep görüyorum kocamın büyük sanırdım piknikte birini gördüm çiş yaparken 30 cm vardı birde sertlestigini düşünmek bile istemedim. herhalde bana göstermek istedi bu kişi bizimkiler denize gitmişti o sırada
116 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya etkilendin mi hayal ettiniz mi hiç
Cevap sahibi+1 yılEtkilenmedim korktum yalnızım o sırada. adam zayıf kel kısa boyluydu. cikardi işedi. beni görmüyor gibi yaptı.
Soran+1 yılYuh ya yaşınız kaçtı o zaman şerefsiz
Cevap sahibi+1 yıl23 o zaman yaşım gerçekten doğru bu söylediklerim penisi dizine geliyordu
Soran+1 yılO kadar yoktur bence de büyüklüğü üstünüzde ne vardı bişey görüp azmış arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim dizindeydi penis başı. 7-8 metreydi mesafe. aşırı da kalındı ben iki elimle anca tutarım. yanılmadım açıkça gördüm
Soran+1 yılBaya büyükmüş be kadın nasıl alsın onun içine uzakdan sizi izlemiş bişeyler tahrik etmiş onu kalkmış demekki
Cevap sahibi+1 yıl30 cm dedim ama fazlaydı ondan bile. baş kısmı 10 cm vardı rahat
Cevap sahibi+1 yılKalkık değildi inikti işiyor o sirada
Soran+1 yılİniği 30 cm mi siz erkek misiniz beni mi işletiyorsunuz iniği 30 kalkığı kaç mk
Cevap sahibi+1 yılBen gördüğümü söyledim yemin ettim gördüğüme niye kandirayim sizi etkisinden çıkamadım daha rüyama bile giriyor. anlatmak istedim eşimede söylemedim daha bunu iseyince çekti gitti ama gösterdi bana penisini
Cevap sahibi+1 yılAnlamayacakmiyim kalkmış penisi 1 yıldır evliyim
Soran+1 yılEşin ne dedi by olaya onun ki böyle büyük mü kaç cm rüyanda nasıl görünüyorsun anlatır mısın
Cevap sahibi+1 yılBana tecavüz eder diye düşündüm ondan korktum. Kimse yoktu bende salata hazırlıyordum. iğrendim görünce asla beğenmedim. hayvan gibi birsey imkansız bir kadinla ilişkiye giremez o. esime söylemedim silahı var olayı büyütür dururdu. Al başına belayı sonra.
Soran+1 yılAnladım geçmiş olsun
Soran+1 yılBişey sorabilir miyim
Kızlar Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yıl2,3 kere yaşadım ve benden tahrik olması gerçekten hoşuma gitmişti
01 Yorumla
Soran+1 yılKim di bu kişi nerde oldu olay
Benden dolayı ise evet.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çekici bence
25 Yorumla
Soran+1 yılNe gördünüz
Cevap sahibi+1 yılKabarması
Soran+1 yılBaya gördün galiba istedin öi öule görünce dokunmak
Cevap sahibi+1 yılHayır çok görmedim sadece fikrimi söyledim
Soran+1 yılHun yaşınız kaç