Evet çok seviyorum sadece onunla birlikte oldum ama bu aralar sanki isteğim azaldı gibi ona karşı..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişik şeyler de yapmak istediğin fantezilerin varsa onları uygula
214 Yorumla
Soran1 yılDeğişikten kastın ne anlamadım ama güzel bir seks hayatımız var aslında tek onla oldum ben ama bu aralar böyleyim
Cevap sahibi1 yılKonuş bence eşinle
Soran1 yılAslında konuşacak bişey de yok galiba vakit bulamaz olduk gibi
Cevap sahibi1 yılO zaman vakit yarat
Cevap sahibi1 yılKadın neyle uğraşıyorsa yükünü azalt senle ilgilenmeye vakti olsun
Soran1 yılAzaltıyorum zaten bende işten sonra hep yardımcı oluyorum zaten seviyorum o konuda sıkıntım yok evde herşeye yardım ederim ama sanki bazen bana söylediklerine alınıyorum galiba bundan olabilir
Cevap sahibi1 yılNe güzel işte tamam biz sinirlenince ne dediğimizi duymuyoruz bazen takılma
Soran1 yılTakılmam genelde zaten de işte bazen bende kötü oluyorum
Cevap sahibi1 yılTahrik et onu öyle bir hale sok ki o sana gelsin 😂
Soran1 yılNasıl tahrik edeyim mesela 😂😂
Soran1 yılO geliyor zaten bende gidiyorum bu aralar böyle oldu sadece
Soran1 yılBenim libidomda yüksek genel zaten haftada 4 kere birlikte olsak üstüne yine mastürbasyon yaptığım oluyor yani
Cevap sahibi1 yılEşini sen tanıyorsun onu sen bulacaksın 😂
Soran1 yılEvet ben tanıyorum zaten biliyorum sende bi kadın olarak belki bilmediğim bişey söylersin diye dedim 😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsevmediğin içindir
10 Yorumla
1 yılBu günlük hayattan gelen bir şey ayrıca bizde monotonluk olur çünkü göreve dönüşür bu iş
15 Yorumla- 1 yıl
Bunu anlatabilirim
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Bak bi evliliği sarsar
Soran1 yılSıkıntı olmaz ya büyük ihtimalle çocuk filan oldu fazla yapamadık ondan böyle düşünmeye başladım
- 1 yıl
Bak görev olmuş bu. Eşini birey olarak düşün. Mesela adi Ayşe ise sen onu eşin ya da çocuğunun annesi olarak görüyorsun ama cinsel istek bireysel
Gizli Üye(18-24)1 yılBu çok normal gercekten öyle oluyor iliskilerde cok sogukluk oluyor bitince
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık başkası dikkatini çekiyordur.
25 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama ona karşı ne sevgim azaldı ne de aşkım
Cevap sahibi1 yılSeni irite edecek bişeymi yaptı (yatakta yani)
Soran1 yılYooo sadece ikinci çocuğumuz oldu ve son 1 ayda anca bir kere birlikte olduk ve benim libidom yüksek o arada kaç kez mastürbasyon yaptım hatırlamıyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman orada dur derim, o hormon dengesizliğinin ne manyak ettiğini bilseydiniz bir kere daha erkek olduğunuz için şükredersiniz, çocuklamı ilgilensin senle mi, kafası doludur yorgundur kendini veremiyordur. Biraz anlayış ve sabır. mastürbasyon yapacak ele ve kola sahip olduğun için şükretmelisin😉
Soran1 yılYa anlıyorum zaten o konuda yardımcı oluyorum ona evde herşeyde yardım ederim ona ama işte birlikte olamıyınca da ben agresif oluyorum mastürbasyonu bırakmak istiyorum yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden yani
11 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ki instada ya da dışarda gördüğüm kadınlar daha çok arzu uyandırmaya başladı bende
1 yılNeden
13 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum çocuklarımız var belki azaldığı için böyle düşünüyor olabilir
- 1 yıl
Hmm
Soran1 yılVe benim libidom aşırı yüksek
1 yılheyecanlandırın evliliğinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden başka birimi var aklında
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne oldu ki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi