Eşimle ilişkiye girdikten sonra uyuyor zaman sabah akşam fark etmez uyuyor neden 6 aylık evliyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer eşinizin davranışları sizi endişelendiriyorsa, bunu açıkça ona iletmek önemlidir. İletişim kurarak, her iki tarafın da ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamaya çalışabilirsiniz. Cinsel yaşamda, rahatlık ve karşılıklı anlayış çok önemli olduğundan, birlikte bu durumu ele almanız sağlıklı bir çözüm getirebilir.
01 Yorumla
Soran1 yılYeni evli olduğumuz için uzun sürüyor biraz yoruluyormuş o yüzden ilişkiden sonra uyduğunu söylüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
1 yılÇalıp oynamasını mı bekliyorsun uyumalı işte jzmsjsnzj
11 Yorumla
Soran1 yılAma sabah da uyuyor yoruluyor galiba
Aslında orgazm olduktan sonra benim de uykum geliyor üstüme bir miskinlik çöküyor normal olabilir yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer tam orgazm yaşatabiliyorsan seks bittikten sonra yorgun düşebilir
03 Yorumla
Soran1 yılYeni evliyiz biraz uzun sürüyor ilişki o yüzden yorgun olduğunu söylüyor
Cevap sahibi1 yılOlabilir ard niyet aramamak lazım dediğim gibi tek seferde değilde üst üste yapılıyorsa yorabilir kadın sadece yatmıyorsa yorulabiliyor normal şeyler bunlar
Soran1 yılBen zaten art niyet aramam eşimde sadece ilişkiden sonra uyumak istiyor hatta benimde onunla uymamı istiyor sabah akşam fark etmez yorulması normal bence de
Gizli Üye(18-24)1 yılsorsana kendisine knk ne derdi var belki de yoruluyor iliskiden sonra yorgun dusebilir yani normal bunlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜstüne yorgunluk çöküyor parmağını kaldıramıyor insan sanırım hormonlarla ilgili normal
00 YorumlaYoruluyordur ve rahatlama etkisiyle uyuyordur
34 Yorumla
Soran1 yılYeni evli olduğumuz için uzun sürüyor biraz yorulduğunu söylüyor banada
- 1 yıl
O. e
maalesef bende aynı durumdan muzdaribim ve hatta ben ortada kalıyorum öyle olunca ☹️
00 Yorumla
1 yılNormal kank. Boşalınca halimiz kalmıyor uykumuz geliyor
00 YorumlaÇok mu yoruyorsun kaç dk seks yapıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılUyuyan biriyle evlenmişsin insan zevk te alamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDemekki canını çıkarıyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım