ne zaman istesem hep uykusu var bir kere bile doyasıya yatakta vakit geçirmedik 3 yıllık evliyiz nişanlıyken hergün oral yapardık evlendik adam degişti dün yaptık ama ben dünden birşey anlamadım bugün yapalım dedim şöle yapalım böleyapalım dedim çok şey istiyorsun dedi yemekten sonra yaparız dedi ama yemegi yer yemez uyudu yerine yat dedim bagırdı illa gel gitmi yapacaz yapmazsak kavgamı etcez dedi bende tamam açmıyorum azımı dedim banyoya girdim çocugada bak dedim çıktım çocuguda uyutmuş yatakta yatıyorlar yatırayım yerine dedim bornozlayım bu arada kalktı bana tip tip bakıyo ben çocukla yatacam dedi ben bu adama ne yapayım şimdi üzerine gideyimmi yoksa 1 ay iyice burnu sürtsünmü
Cevabın nedir?
+1 yılsımdı sen bnu soyledın dıye bır suru abaza bana gel bacım ben doy6ururum senı fılan dıye üşüşecek başına.. benim sana tavsıyemı soylıyım. caktrmadan kahvesıne cınsel gucu arttıran tozlar var sut tozu gıbı ondan atabılırsn bol bol tarcın fılan yedır kruyemıs fılan yedırebılırsın. buyuk ıhtımal ıs yogunlugundan dolayı stres ve psıkolojık nedenlere baglı ısteksızlık vardır. onu surundureyım bı kac hafta fılan deme adam zaten canından bezmış işten... gozu dısarlara flan kayar o osinirle... ha bıde evde daha seksı kıyafetler ve bakımlıllıkta işe yarayablır bol şans :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGel gel gel güzelim
gel hiç acımıcak de bak nasıl geliyor.:D216 Yorumla
Soran+1 yıl:))) ben dedikçe o kaçıyo
- +1 yıl
Hacı saçları mi kestirdin
- +1 yıl
3 ay oldu . yeni yükledim foto
- +1 yıl
hayır yakalayacaksın sen :D
- +1 yıl
bencede Soran sen enişteyi aç bırak hahah :D yemek yapma git başının çaresine bak.
Yemek yoksa ekmek te yok :D hahahah :D
Soran+1 yılyakalanmıyorki uyuyo uyuyunca sinirleniyor şimdi gitsem yanına yalamaya çalışsam şeyini saklayacak biraz daha zorlasam bagıracak denedim çünnkü
- +1 yıl
Soran+1 yılbiri daha aynı linki vermiş :)
- +1 yıl
ben verdim o linki :D
Soran+1 yıl:))) bir üstesin bir burda yerinde dur :)
- +1 yıl
tamam:) bundan sonra aç bırakıyosun takla atmayana yem de yok
o evin içine sıçasın diyemi evlendin :D ? .D
takla atmayana yem de yok :d
Soran+1 yıltam önce takla atacak sonra yem ama 1 taklaylada olmaz :)
- +1 yıl
evet :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile terapistine gitme vakti gelmiş. 3 yıl boyunca tek bir gece bile dolu dolu yaşanmadıysa , bu işte sıkıntı var demektir.
Ben 23 yaşıma kadar dayandım sabrettim,evlendikten sonra da böyle giderse yani, çükünü keserim onun.Bu ne be?24 Yorumla
Soran+1 yılkesmek en iyisi ozmn ortada sorun falan kalmaz :)
Cevap sahibi+1 yıl:)))))
- +1 yıl
çok tehlikelisin sen kız. :))
- +1 yıl
aynen aile terapisti.
Cinsellik yüzünden boşananlar bile var. Evliliğin yüzde 50si sekstir. Sen haklısın valla buna bir çözüm bulmaya çalış olmadı uzmana görünün bir de uykusu olmadığı bir zamanda iste bakalım o zaman ne bahane bulacak.
05 Yorumla
Soran+1 yılakşam yaparız diyo
Soran+1 yılbu aralar çok fazla çalışmaya başladı dükkanı taşıdı müsteri gelirmi burası tutarmı diye bilmiyorum sonuçta eve girerken o düşünceler dışarda kalsın istiyorum
Soran+1 yılama gzmesindende kısıtlama yapmıyor beraber çıkıyoruz ama eli açık
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
34Cevap
+1 yılgenelde roller farklı olur erkek herturlu fantazıye acık olur ama sızde tam tersıne ıdeal bır kadınsın herseye var gıbısın tarzını bılemıyorum sexsapelmısın evde mesela yoksa sıradan ev hanımı modundamısın mesela makyaj yaparmısın veya geceye hazırlık için farklı sexı kostum gıyermısın bunlar cok etkılı epılasyon yaptıryormusun ıkı tarafada erkekler bunada bayılır ..bırde sen ısteklı olma sadece gorsel olarak sun o atlasın ustune yatakta bıle kacan kovalanır yatak noktasına vardıgında sen yonet herseyı yap .anal ılışkı yaparmısın bılmıyorum ama buda hep bız erkeklerın hayalı durumu buda gırerse hayatınıza bır hefes yaratabılır hayatınıza degısıklık guzeldır...:)))
20 YorumlaKolayı var boşan kocandan benimle evlen güzel ve sexiysen tabi yalan söylüyorsam terbiyesizim çünkü niçin boşanmış kadınla evleneceksin dersen ben olgun kadınlarda çok hoşlanıyorum. Eğer bunu yaparsan muradına erersin 21 yaş. bekarım. Ha yok ben kocamdan ayrılmam dersen oda olur ama gizlilik şartıyla.
06 Yorumla
Soran+1 yılbende 21 yaşındayım pekde olgun sayılmam ama
Soran+1 yılşimdi işim gücüm yok eşimden ayrılıp senle evlencem dalgamı geçiyon
- +1 yıl
Hayır eş seçiyom.
Şaka şaka evli misin değil misin onu öğrenmeye çalıştım çünkü ks de her evliyim diyen evli değil her bekarım diyen bekar değil. Mutluluklar dilerim bu arada umarım eşin beklentilerini karşılar. ,Nasıl azarladın beni ya bir az daha rol yapsam kocana filan derdin heralde.
Soran+1 yılçünkü eşimin bana yapmak istemedigini ben eşime yapmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten hem tuhaf hemde zor bir durum.Acaba eşinin bir sağlk problemi falanmı var?Bir diğer ihtimal, işini kendi başka şekldemi hallediyo acaba?Sen bilirsn bunu tabide, yani başka biryle bir ilşkisi olabilirmi?Üzerine fazla gitme, hayatnda başkası yoksa zaten bir iki güne sana yalvarmaya başlar.Azcıkta sen naz yap,sürtülsn biraz :) Umarım aranız düzelir,kib...
112 Yorumla
Soran+1 yılbaşka biri oldugunu sanmıyorum çok yogun çalışıyor kendide yapmıyor ama sabaha karşı hep kalkık duruyor dokundugumda tepki veriyo ama uykuya yenik düşüyo
Cevap sahibi+1 yılTepki veriyo derken?Yani yapmak istemiyomu?
Soran+1 yılistiyor ama uyuyor uyku arasında istiyo ne biliyim degişik biri işte
Cevap sahibi+1 yılHım, değişikmiş evt.İnsan böyle isteği olan bir eşini neden reddederki ya :S Çok tuhaf gerçekten.Yazık ama sanda, ihtiyacını gidermeden sende uyuyosun o zaman, öylemi?
Soran+1 yılhayal ederek uyuyorum yanımda yattıkça uyuyamıyorum birde çıplak yatar :(
Cevap sahibi+1 yılHm, ama bu yaptığıda hoş değil.Madem yapmıyosn seni düşünüp giyinp yatması lazım.İster istemez tahrik oluyosn sen.Yapmadan kalıyosn öylece.
Soran+1 yılbirde arkasını dönüyor sırtınıfalan öpüyorum öyle yatıyorum 30 dk falan sürüyo uykuya dalmam
Cevap sahibi+1 yılSenn gibi birine yapılacak şeymi ya, inan üzüldüm bu duruma.Belliki iyi dolmşsun,rahtlamak istiyosn.Hergünde böyle olmazki ama..
Soran+1 yılyatakta benle uğraşsın öpsün koklasın istiyorum ama yapsak bile hooop oldu iyigeceler ben yapsam bile bir 5 dk daha sevişmek isterim
Cevap sahibi+1 yılTabi haklısın, zaten olması gerekende o yanii.Onun bile bir şeyi var yani.Yapıp hemn yatmak için yapılmaz ki.Devam edip tadını çıkarmak lazım.Bişey dicem, eğer vaktn varsa ve sakncası yoksa özelden devam edebilirmyz konuşmaya?
Soran+1 yılvaktim yok uyucam cevap için teşekkürr
Cevap sahibi+1 yılBen teşkkr edrm, iyi gecler.
Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Bir şeyler yanlış yürüyor sizde, ne olduğueşif etmen lazım sanki. Bir şeyden sebep uzak duruyordur. Daha üç yıllık evlisiniz, bence Halen ilk günkü ateş sürmeliydi.
05 Yorumla
Soran+1 yılama sürmedi evlendim uyandım yanımdabaşka adam yatıyo biraz ilgide göstermiyo
Soran+1 yılyok evlendigimiz gece yani o gece gösterdi adam gerçek yüzünü
Soran+1 yılhiç yapmıyoruz degil ben isteyince yok diyo ama o istediginde oluyo haftada 1
+1 yılne tuhaf insanlar var seks yapmak isteyen eşi var seks yapmaz ya insan bu kadar duyarsız nasıl olur benden eşim istiyecek zaten istemesine fırsat vermem ben her gün yaparım eşim benden bıkar her gün seks ister sizde olay çok tuhaf ve senin açından çok üzücü
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim benden hergün istese sesim çıkmaz sabaha kadarda yapsa dur demem
- +1 yıl
yaa ne güzel böyle bir partner nereden bulacağız bende benim partnerler bıkar :) ben bunaltırım
hayret valla sevişmeyi reddeden bir erkek. işte falan çok mu yoruluyor acb
41 Yorumla- +1 yıl
hayret yani:D
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Yerinde olsam hiçbişey yok gibi davranırdım fakat asla yakınlaşmazdım. Sürekli bahane uydururdum. En az bir ay böyle devam et yılma.
00 Yorumladoğumdan sonra kendını saldın mı yanı herhangı bır bakımsızlık fılan ?
ama anlatıkalırına bakılırsak evlılığınızde heyecan kalmamış yoksa bu konulrda erkekelr dha ıstek olur hep.00 Yorumladaha degsk görün tarz yap güzel ol ve süründür kesnkle o isteynce yapma ama çok süründrme aldatr valla bak
02 Yorumla
+1 yıleniştenin ruhu geçmiş nasıl olur yav eşim sevgilim vs gel birlikte olalım dicek ben sabahlar olmasın derim be canıma minnet zevk alır aldırırımda sabaha kadar senin oğlan kaşınıyo perhizi hakediyo :D
00 Yorumla
+1 yılGenelde gecici bir süreçtir. Aşırı stres ya da depresyonla alakalı olması muhtemeldir. Eğer partner anlayiş göstermeyip denyoluk ederse, kalıcı hasarlara da yol açabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlendigimizden beri böle ama nişanlıyken hergün isterdi
- +1 yıl
Psikoloğa gitmeye ikna et.. Klostrofobik penis durumu da olabilir...
Gizli Üye(36-45)+1 yıllafa dökme bunları.ben olsam bıdaha lafını etmem.ama tam bir dişi gibi dolaşırım evde.onun benı ıstemesını sağlarım.benım onu degıl
18 Yorumla
Soran+1 yılöle yapacam artık ne zaman desem senki kötü birşey istiyormuşum gibi algılamaya başladım
Cevap sahibi+1 yıldeme artık sen.ama evde kendıne bak.o mutlaka ısteyecek ama ıstedıg anda beraber olma.sende bı bahane bul.anlasın nasıl oluyomuş.sonra gerısı gelır
Soran+1 yılaslında onuda denedim olmaz dedigimde tamam deyip yatıyo hiç uğraşmıyor
Cevap sahibi+1 yılalala nasıl bırıymış ya.valla anlamadım
Soran+1 yılanlamak zor ben hiç anlamadım
Cevap sahibi+1 yılvıagramı denesen acaba.)
Soran+1 yılbu seferde hiç kalmaz falan kalbine iner :)
- +1 yıl
dişiliğini hissettireceksin güzel fikir
+1 yılBunun tek nedeni var o neden ise,
Evlilik Öncesi Her Haltı Yediğiniz İçin Adam Sıkılmış Bu Yani.00 Yorumla
+1 yılbence senden sogumus ya da kafasini kurcalayan bisey var.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak burnu sürtsün canım. çok mu seyrek birlikte oluyorsunuz ?
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ve ön sevişme 5dk bile olmuyor
Cevap sahibi+1 yılyapacağın şey ceza vermek. isteme yaklaşma. o istedği zaman reddet bir müddet. sendeki soğukluğu gözlemlemesine fırsat ver
Yasadiginiz ilkleri gormesini sagla. İlk hediye, ilk fotograf, ilk yemek, ilk bakislar... Bi sekilde ilkler aklina gelsin
00 YorumlaBiraz sen uzak dur o siteidğinde sen istemem veyaa mesafe koy anlasın oda senin durumunu
02 Yorumla
Soran+1 yılo istediginde dayanamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanını sıkmak ıstemem veya aklına kötü dusuncelerde getırmek ıstemıyorum ama senı aldatıyor olabılır. Cep telefonunu bılgısayarını cuzdanını vs bı' karıstır.
11 Yorumla
Soran+1 yılaldattıgını sanmıyorum devamlı abimle birlikteler beraber çalışıyorlar öyle bişe olsa abim baştan söyler bana
+1 yılNe zamandir boylesiniz hep mi boyleydiniz cocuktan sonra vucudun cok mu degisti
08 Yorumla
Soran+1 yılaksine dahada zayıfladım hamileyken 5 kilo aldım dogumdan sonra 7 kilo verdim
- +1 yıl
Gecelik veya daha fantazi camasir giyormusun ne bileyim ne yapsan farkinda degil missin gibi firikik ver tahrik etmeye calis
Soran+1 yılgecelik giyorum ama sabah hiç uyandırmadan işe gidiyo evde kısa şeyler giyorum ama umrunda degil :(
- +1 yıl
Sen giyin kusan her zaman bakimli ol o isteyene kadar bir sey deme belki sana yetmedigini dusunuyordur veya boyle hisetmistir illiski sirasinda cok zevk aliyormus gibi davran inle ve iliski sonrasi onu gururlandiracak sozler soyle belki fark eder
Soran+1 yılbu gece giyinip yanına yatıcam ama sadece sarılcam sabah isterse yok uykum var benim dicem
- +1 yıl
Bakalim ne olacak sanki sen esinden daha azginsin veya tam rahatlayamadigin icin tekrar tekrar istiyorsun oyle hissettim
Soran+1 yıleşim böle yaptıkça ben istiyorum zoru başarmak için heralde bende bilmiyorum neoluyor bize
- +1 yıl
sorunun merkezine inmek lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik bir evlilik işte neden garip bir olaymış gibi anlatıyorsun ki ?
20 Yorumlayaşınız 20-25 arası ise bu boşanmaya kadar gider bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatio olabilir mi? Akliniza suphe sokmak istemem ama
10 YorumlaSağlık sorunu olupta sana söyleyemiyor olabilirmi (kalkmıyordur)
10 Yorumlabence bir danışmandan destek almalısınız..dilediğin zaman ekle farklı yöntemlerde var...
10 Yorumlasen bana gel ben sana bütün istediklerini veririm en hazlarından
10 Yorumlabu soruyu soran erkekmi diye kaç kez baktım gerçekten bayanmısınız şaşırdım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi adam neden sevişmeyi reddetsin ya? Abi bizi bulmaz böyle hatunlar, ne zamana kadar elizabeth yapcaz biz? yeter lan güldüğünüz. ben de asılıp yatayım bari.
10 Yorumla
+1 yılbence sürtsün burnu benim yöntemi kullan sende yada
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin yöntem ney
- +1 yıl
sanal alem desem yetyerli mi benimde 3 yıl oldu
sen boşver üzülme o istedmide sen yok dersin olur biter analar senin neler çektigini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacım erkekler okumasa yazayım da, buradan ne diyeyim şimdi?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbacım buralardaysan ses ver, özelden yazayım sana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk defa böyle erkek görüyorum derken, kocandan önce başkalarıda oldumu?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet erkek arkadaşlarım devamlıkonuyu inselige getirirdi başkalarıyla birlikte olmadım ama kimi tanıdıysam yapmamnın peşindeydi
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. ilginç nasıl istemez la :D
01 Yorumla
Soran+1 yılistemiyor işte ilk defa böle erkek görüyorum
o olay dışında aranız nasıl ve ne zamandır böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılevlendigimizden beri böle ilk gece bile yapmadı yoruldum dedi yattı
Garip acaba seni begenmiyo olabilir mi ki ?
04 Yorumla
Soran+1 yılbegenmedigini sanmıyorum çok seviyor
Soran+1 yıl21
Gizli Üye(36-45)+1 yılEee dün ne oldu şimdi ? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç birşey bugünde hiç birşye olmadı :))
Boşver be gülüm atla gel ! Ben bakarım sana :)
00 Yorumlao adam ölmüş ağlayanı yok :/
11 Yorumla
Soran+1 yılağlayanı benim
onu yoran demekki başka birileri war =)
10 Yorumlaüzüldüm senin yaşadıklarına.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. dışarı gidiyor belli.
02 Yorumla
Soran+1 yılişten kafasını kaşıyamıyor
Onu kendine yalvartabilirsin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılneymiş o
sen özele gel özele dostum
00 Yorumlasürtsün dokunma yüzde verme sıpaya
10 Yorumla
+1 yıl1 ay burnu sürtsün sen banyoda ihtiyacını gider
15 Yorumla
Soran+1 yılöle yaptım zaten ama o istediginde ben hayır diyemiyorum dünden razıymışım gibi atlıyorum üzerine
- +1 yıl
diyeceksin eğer sen böyle yaparsan o huyundan vazgeçmez
- +1 yıl
kaç yaşında evlendiniz?
Soran+1 yılkasımda 3 yıl olacak 18 yaşımda evlendim
- +1 yıl
daha gençsin ve güzelsin neden böyle yapıyor ki
+1 yılonu böyle davrandıran sebebi bul.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. enişte hayata küsmüş
05 Yorumla- +1 yıl
urfa ona küsmüş haberi yok :D:
Soran+1 yılkeyfinede düşkün ama eglencesi olsun içmesi olsun bana gelince bunalım takılıyo evde
- +1 yıl
yemek yoksa pasta yesin eşi asdasd :D
- +1 yıl
- +1 yıl
:D
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ne zaman istesem hep uykusu var. Eşim böyle yapmaya devam edecek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler