Saat 10 olmuş, yataktan çıkmadan önce eşime yaklaşıyorum, ben bir şeyler yapması için çabalarken o uyumaya devam ediyor. Sinir oldum. 37 gündür beraber olmuyoruz zaten (doğum yaptığımdan dolayı). İnsan hiç mi yaklaşmaz? Ben sinirlenmekte haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşiniz hakkında bilmediğiniz bir şey olabilir mi abla istersen karşılıklı oturup bu durumu konuş bilmediğim bir şeyler var mı diye ima et sonra bu durumdan rahatsız olduğunu söylemelisin haklısın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra neden aldatmalar oluyor diyolar.. insan eşine ilgi sevgi vermese kadınında ilgi sevgi istemesi hakı eşi vermiyorsa baskasında arıyolar haklı olarak... Kimse Linçlemesin Özelikle soru sahibi beni yanlış anlama sende git aldat demiyorum demek istediğim en büyük hakın eşinden bunu istemen 👍🙏
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olabilir. Doğumdan sonra erkeklerde genel olarak böyle psikolojik problemler oluyor uzak kaliyorlarmis. Babalık duygusundan öte artık kadını anne olarak görüp yüksek şefkat besleyince cinsel çekim yaratamiyorlarmis. Biraz daha bekle daha her şey yeni. Zamanla bu duygudan çıkması gerek, eğer çıkamaz bu böyle devam ederse sıkıntı tabi tedavi olması gerekebilir psikologa. Evli olarak söylüyorum ki şu söz aklimdan çıkmaz, erkekler şefkat besledigi kadına şehvet duyma konusunda iyi değildirler. Genel olarak bu böyle. Üzme kendini, gerekirse sinirlenmek yerine hayatım ben bunu istiyorum seni özledim gibi şeylerle ufak ufak yanaş ve zamana bırak
10 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Evlilik sekse en uzak şeydir ve sen bunu bilerek evlendin. Simdi neden bu U dönüş? Biraz omurgalı olun be.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de iyice saçmaladın ak. Sensin omurgasız.
- +1 yıl
Kimin omurgasız oldugu ortada 👍
+1 yılbeğenmiyor olabilir ya da kadının kırkı çıkıncaya kadar seks yapması uygun değil dir lohusa döneminden dolayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın seni öpecek sevecek ora yasak olsa bila bir şekilde seni bosaltmasi gerekir. Bir aydan sonra giriş yapabilir
00 YorumlaO başkasıyla oluyor demektir 37 gün ne demek ve onunla keyifli cinselliği varsa sende hevesi kalmamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum yapalım Ne kadar oldu ve doğumdan sonra sana uzak mı duruyor seni artık karısı kadın değil de çocuğun annesi olarak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar her türlü desteği veriyor hanımefendi evliliğin yürümesi için ama ah şu erkekler odun gibiler
00 Yorumla
+1 yıldogumdan dolayi olabilir cocuk uykusuz birakiyosa ondan olabilir ozelden yazarsan konusuruz bir. de. kac senelik. evlisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bende anlamam böyle istekli eşi olan erkekleri
00 Yorumla
+1 yılBiz deki de şans. Ben 40 gün geçsin diye dört gözle beklemiştim.
00 YorumlaHaklısın yani sonuna kadar. İnsan eşine ilgili olmalı
00 Yorumla
+1 yılHaklısın adam da hiç mi şehvet olmaz hiç mi tahrik olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. çocuk olunca eskisi gibi heycan kalmaz evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de tam terisin yaşıyorum ben uğraşmasam hiç aklına gelmiyor birlikte olmak. Bazı insanlar sanırım libidosuz doğuyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl- Eşim den bende soğudum doğumdan sonra bunu nasıl aşarım bilmiyorum her türlü çözüme razıyım kırıyor üzüyorum onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de cok asiri ilgiliyim kadina karsi ama benim degerimi bilen yok sabaha kadar yapardim
00 YorumlaEşiniz ya soğumuş ya da başka biri var
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman s olup gidebilir. Zorla tutan yok.
+1 yılHaklisin esin senden sogumus.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğuduysa s gitsin.
- +1 yıl
Gitmez oyle yasamaya devam eder. Cocukta var arda cok zor yani.
Değilsin valla hakkın yani
10 Yorumlaeşin çöp herifin teki
00 Yorumla
+1 yılOndan sonra Eşim beni niye aldat oluyor
00 YorumlaDüzelir zamanla. Kilo falan aldın mı
00 Yorumla
+1 yılDasaklarini sık bak nasil canlaniyor 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın bence bu yaptığı yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLohusalik bitti mi ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Haklısın
10 Yorumla
+1 yılBu adalar niye evleniyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaksizsin
00 Yorumla
+1 yılBoşamalısın
00 Yorumla
+1 yıldoğumdan sonra seni beğenmiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlgisizmi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası ile dene diycem pişman olsun
00 YorumlaAsıl förmülü uygula
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşime yaklaşıyorum, çabalıyorum ama o uyumaya devam ediyor. Sinirlenmekte haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat