Eşim surekli uyuyor?

2 yillik evliyim , evliligimin 1 yılı kayinvalidemle ayni evde gecti o bir yili evli gibi gecirmedik zaten surekli kaynanam ve kayinbabamlar oluyodu yanimizda ne baş başa yemek yiyebildik ne de baş başa bir aktivite yapabildik hep birileri vardi yanimizda sonra oglumuz dogdu tabi biz aile olduk kendi evimize gectik tam evliligimizi rahatca yasiycaz derken telefonunda erkek isimli kadin numaralari yakaladim ben tabi suphelendim ve tartismalar basladi surekli bir erkek isimli kadin numarasi yakaliyodum surekli beni aldatiyomus gibi supheli hareketlerini filan yakaladm guvensizlik olustu neyse simdi duzeldik ama artik mutlu bir an yasayamiyorz ne bilim birlikte tv izleyemiyoruz artik bana sarılıp uyumuyo benle birlikte uyuyan adam gitti simdi bensiz erkenden uyuyan bir adam geldi ya bir insan hergun saat 7 de 8 de nasil uyuyabilir niye benle ilgilenmiyo son zaman larda giyiniyorm mini etekler filan o gelmeden onu tahrik edecek seyler giyiyorm ama o yemegi yedikten sonra ben oglumuzu uyutana kadar uyuyo ve artik cidden bu durum moralimi bozuyo esime soyluyorm yoruluyorm ondan erken uyuyorm diyo hep mi yoruluyo ya pazar gunu ise gitmiyo yine erken uyuyo pazar gunude mi yoruluyo o zaman 😕😔
Eşim surekli uyuyor?