ՏҽӀɑʍՏ ❦
.. mesela orgazm olurken göz teması önemli mi¿

ՏҽӀɑʍՏ ❦
.. mesela orgazm olurken göz teması önemli mi¿

Sevişirken göz göze gelmek, çiftler arasındaki duygusal ve fiziksel bağın derinleşmesini sağlayabilir. Bunun birkaç farklı etkisi olabilir:
1. Bağ Güçlenmesi: Göz teması, oksitosin (bağlanma hormonu) salgısını artırarak partnerler arasındaki duygusal bağı kuvvetlendirebilir.
2. Güven ve Samimiyet: Birbirinin gözlerine bakmak, karşılıklı güveni ve samimiyeti pekiştirir. Partnerler kendilerini daha açık ve savunmasız hissedebilir, bu da ilişkinin derinleşmesine katkı sağlayabilir.
3. Tutku ve Arzunun Artması: Göz teması, anın yoğunluğunu artırabilir ve fiziksel yakınlığın daha tutkulu hissettirilmesine yardımcı olabilir.
4. Savunmasızlık ve Rahatsızlık: Bazı insanlar için göz teması, fazla yoğun ve savunmasız hissettiren bir deneyim olabilir. Bu durum kişisel sınırlar ve duygusal geçmişle ilgili olabilir.
5. Bilinçli Farkındalık (Mindfulness): O ana odaklanmayı ve hisleri daha derinden deneyimlemeyi teşvik edebilir.
Genel olarak, göz göze gelmek çiftler arasındaki bağa katkı sağlayabilir ancak herkesin bu deneyime karşı hisleri farklı olabilir. Eğer iki taraf da bunu doğal ve rahatlatıcı buluyorsa, ilişkinin duygusal ve fiziksel boyutunu güçlendiren önemli bir unsur olabilir.
İşte asıl etki orada bitiyor böyle göz göze geliyorsun o anda zevkin tam doruklarındasın böyle resmen parçala beni diyor yani anlatılmaz yaşanır O yüzden göz teması her zaman önemlidir normal insan ilişkilerinde de sohbet ederken sevişirken de
Göz teması aradaki hazzı tutkuyu ve isteği yükseltir oral yapılınca gözlere bakılıp mutluluğu izlemek ve görmek mutluluk verir ama gözleri kapatmak çok kötüdür ve o anı bozar
göz teması çok önemli, sevişirken gözlerini kapatmak belki anlık olarak geçiştirilebilecek bir nokta ama özellikle oral seks sırasında mutlaka gözlere bakılmalı
Katılıyorum
Cevap
45Cevap
O anda gözler şaşı önemi yok dudaklar konuşsun ver coşkuyu 😂🤭😂😂😂
Kop kop jsjd
Aynen öyle yarınlar yokmuşçasına😂😂😂😂
Kandırıyorlar yine :D
Bizde kandırırız öper gibi yapıp iş bitince napak🤭😂
Aldığın zevki gözlerinde göstermek ve verdiğin zevki görmek önemli.. arzuları daha da artırır
O an şşaı bakar tüm ortamın havasını değiştiririm kkdkdkd
O da hoşa gider :D
Şaşı o bu arada dkkdkdkd
Onu öyle okudu beyin aktif şu an sjdj
Kdkdkdkdk ben yazarken benim beynim aktif değildi sanırsam skskks
Klavyeye at suçu klavyeye 😂
Kdkdkdkdkd tamammm
Zaten o an güzelliğin etkisindeyimdir daha fazla bilet yolacağını zannetmiyorum.
Daha fazla bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Bilet yolacağını okumayalım lütfen
Bilet ne alaka be ksfjs
Yazdık da orayı okumayın diye. Sesli Klavye yazıyor böyle işte. Hatta bazı söylediğimi de yazmıyor.
Okuduk artık çok geç
Gözlerine sağlık 😅
Amin 🙏
Senin de dediğin gibi. Özellikle orgasm anını mükemmel kılar.
👌
''Bunlar senin için haa ona göre, kendime çalışmıyorum'' mesajı verir :d
Narsist jdf
Fiziksel ve duygusal tatmini derinleştirir…
Onu ne kadar istediğini, tutkunu, arzunu, şehvetini kelimelere dökmeden anlatmanın en etkileyici yoludur bence.
Tutkuyu arttırır ve samimiyeti derinleştirir.
Bence tepkilerini yüz ifadesini görmek daha da yükseltiyor
Değil sevişirken otobüs durağında bile göz göze gelmeyelim hep kaybeden biz oluyoruz ne cektikse o bakışlardan cektik dimi
Gös teması her iki tarafı birbirine bağlayan ve hazzı artıran cinselliğin olmazsa olmazıdır.
Önemli tabi jxndj asıl o an daha çok zevk alıyosun 🙄
Offf en sevdiğim o şehvetli arzulu tutkulu bakışlar
Daha çok yükseltir libidoyu
ben genelde gözlerimi kapatıyorum istemsizce, ara sıra açıp bakarım o ise daima yüzüme bakıyor oluyor, göz göze geliyoruz elbette. beni seyretmesi utandırıyor ama hoşuma da gidiyor
orgazm olurken göz teması önemli. böyle resmen parçala der gıbı bakmamız 🤫🙂
o anda hazzın doruğuna ulaşıyorsun nereye baktığının pek bi önemi yok
Göz temasıda bir nevi duygu ya da iletişim araçıdır anı yaşamak için bence önemli
Kimin ne zaman kimle kaç kere ne yaptığını ve nasıl göz göze geldiklerini asla bilemeyeceğim için en iyisi yalnızlıktır ve kimseyle göz göze gelmemektir.
Gözler önemli ama öyle bir durumda herhalde havale geçirmiş gibi bakar insan birbirine
Bu görsel köle ruhlu kadını anlatır gibi olmuş 🥰🥰🥰
Ben öyle şeylere gelemem hissederim teni, efendice bitiririm işi..
Utanırım lan ben, Bakamam o an herhalde ☺️🙈🙃
Zaten sırf bu yüzden hala bakirim 🙏 🙈
Libidom da yüksek halbuki ama ayıp işte yav, İnsan utanıyo ister istemez 🙏 ☺️🙈
Herşeyde göz teması önemli hem ciddiyeti hem özgüveni koruyor
O an hangi duygu baskınsa artar. Kendi açımdan tutku ve arzu ve şehvet artıyor o an için...
Onemli ereksiyonu zirve yapar ben kendim icin konusuyorum zenci gibi olurum 😆
kafa atcak gibi olduk birbirimize
Ahaha neden 😅
o da dövcek gibi bakıyo bende öyle e haliyle dalcak gibi oluyor
Değişik 😅
Tutkuyu arttırır…
Kız bakireydi. Gözde olan korkuyu goruyordum. O korku acıya dönüşdü. ben ama zevk aliyordum
Gözler kalbin aynası olduğu için tutku dolu bir etki bırakır.
Göz teması olayı bambaşka hale getiriyor.
İlişkinin hazzı artar
Arzuyu isteği arttıran bir durum bu
Yalandır, samimi değildir,
Yapmadığım için bilmiyorum
Çok güzel bir his hele ki dişil bakıyorsa
Oooofff harika durum yaa
Evet. Çok iyii.
Bence iyi olur
Birbirini tamamlama hissini etkili yaşatır
Önemli tabi ki de
Dudaklar susar, gözler konuşur.. 😬😬
Göz göze gelmeden sevişiliyor mu ya
Denemeden bilemem de korkutucu olurdu sanırım
Öpüşürken sandım sjjsksnk hoşuna giderdi insanın bana kalırsa
göz göze gelmiş etkisi bırakır hanım abla
Alev alır gözlerdeki alevle her şey
çok tutkulu olacağı kesin.
Çok etkili olur hatta zirve olur heralde
Tam da penisi yalarken gözlerinin içine bak, hoşuna gider.
Göz göze gelemeyenler sevilmesin bir zahmet
Çok önemli
Gözlerının kapanısı kayışı, baya etkıleyıcı oluyor
Off süper olur
Romantik olur
Tutkuyu arttırır.
Komik olur
Romantik olur
Denemek gerek
denemek istedirm
Güzel etki bırakır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?