Cinsel Yaşam Sevişirken göz teması kurmanın sendeki etkisi nedir? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sevişirken göz teması kurmanın sendeki etkisi nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kesinlikle olması gereken bir şey bence karşı tarafın gözlerin içindeki ışığı görmek 2 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Oldukça iyi bir etki 2 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍
Koyu_mor Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ben bir yerde okumusdum erkekler sevişirken en çok kadinin yüzüne bakarmis göz temasi içinde geçerlimi bilmiyorum 🤔 2 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
wcanesen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl odağının bende olduğunu gösterir, eğer temas kurmuyor ise hızlı bitirmeye çalışıyorum çünkü istemediğini anlarım ve ya geri çekilirim. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O hazzı hissediyorum çok önemli benim için göz kontağı 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Benim içinde çok önemli Fazlasıyla kışkırtıcı göz teması halinde Yorumla
Savageryy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Göz göze gelmek isteği arzuyu şehveti arttırır 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
BirSıcakBuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Genelde sırtım dönük oluyor ne bileyim :) 2 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😂😂 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu hissetmek. Aşırı yüklü bir şehvet dalgası. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Önemsendiğimi hissederim. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle olması gereken bir şey bence karşı tarafın gözlerin içindeki ışığı görmek
😊👍
Oldukça iyi bir etki
😎👍
Ben bir yerde okumusdum erkekler sevişirken en çok kadinin yüzüne bakarmis göz temasi içinde geçerlimi bilmiyorum 🤔
😊👍
odağının bende olduğunu gösterir, eğer temas kurmuyor ise hızlı bitirmeye çalışıyorum çünkü istemediğini anlarım ve ya geri çekilirim.
😎👍
O hazzı hissediyorum çok önemli benim için göz kontağı
Benim içinde çok önemli
Fazlasıyla kışkırtıcı göz teması halinde
Göz göze gelmek isteği arzuyu şehveti arttırır
😎👍
Genelde sırtım dönük oluyor ne bileyim :)
😂😂
Onu hissetmek. Aşırı yüklü bir şehvet dalgası.
😎👍
Önemsendiğimi hissederim.
😊👍