Cinsel Yaşam Sevişirken göz teması kurulur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sevişirken göz teması kurulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Gözlerin kayıp kapanması ile göz teması kurulabilecekse kurulsun tabi 😅 2 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Çok güzel olur. Her anında gözlerinin içine bakmak 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet özellikle içeride git gel yaparken nasıl teması varsa göz temasıda olmalı 1 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet özellikle oral seks de kurulan göz teması muhteşem 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Saçları elime dolayıp sertçe vururken gözlerindeki o zevki ve acıyı görmek isterim tabi ki. 0 0 Yorumla
dogu48atac Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl evet çok severim zevk aldığını gozlerinden izlemesi beni daha çok isteklendiriyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben gözlerimi kapatıyorum 7 2 Yorumla dogu48atac +1 yıl açık denemelisin bence 🤭 Yorumla barmen454 +1 yıl ne dusunuyosun pekı kapatınca Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. kurulmalı ben kurarım 1 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genelde zevkten kapatır bunu 1 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Öpüşürken gözlerimi kapatamıyorum 1 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl tecrübeli olup olmadığı oraya çıkıyor. 1 0 Yorumla
barmen454 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl kadının yalvarırcasına bakması guzel oluyo 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım, kuramam😨 1 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınlar genelde gözlerini kapatıyor 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kuramıyorum güneş gözlüğü takarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kurulur sen ve partnerin kuruyor musunuz peki 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
Spray_Paint Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Kurulur ama benimki yapmiyir utaniyormus 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet guzel oluyor 6 3 Yorumla barmen454 +1 yıl yalvarır gıbı mı bakıosun daha da ıster gıbı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ikisi de oluyo sanirjm hahqhsh Yorumla barmen454 +1 yıl hımm kendınden gecıosun o zmn Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Güzel olur 1 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. kurunca harika oluyor 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kesinlikle olmalı 1 0 Yorumla
Söylesemolurmuki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evet gözlerinin kayması beni daha da tetikliyor 1 1 Yorumla Söylesemolurmuki +1 yıl Yas kaç senin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. oral anı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gözlerin kayıp kapanması ile göz teması kurulabilecekse kurulsun tabi 😅
Çok güzel olur. Her anında gözlerinin içine bakmak
Evet özellikle içeride git gel yaparken nasıl teması varsa göz temasıda olmalı
Evet özellikle oral seks de kurulan göz teması muhteşem
Saçları elime dolayıp sertçe vururken gözlerindeki o zevki ve acıyı görmek isterim tabi ki.
evet çok severim zevk aldığını gozlerinden izlemesi beni daha çok isteklendiriyor
ben gözlerimi kapatıyorum
açık denemelisin bence 🤭
ne dusunuyosun pekı kapatınca
Aşkla hem gözündeki yangın da😍 🔥 görülmeli
kurulmalı ben kurarım
Genelde zevkten kapatır bunu
Öpüşürken gözlerimi kapatamıyorum
tecrübeli olup olmadığı oraya çıkıyor.
kadının yalvarırcasına bakması guzel oluyo
Özellikle yalarken...
Ay ben korkarım, kuramam😨
Kadınlar genelde gözlerini kapatıyor