+1 yılO anın tarifi yok sanırım karşılıklı nirvana herhalde iki tarafta artık kendini bırakıp karşısındakini düşündüğü an
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGözler kalbin aynısıdır Sevişirken bakmak tutku verir
12 Yorumla- +1 yıl
Tşkrler 😊🙏
+1 yılAski şehveti herşeyi pekiştirir.
51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılAlev alır oralar.
101 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçimde gidip gelirken, bacaklarımı beline dolayıp göz göze geldiğimiz anın tadı paha biçilemez.
240 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşkı değil ama o andaki zevki daha hoş gösterir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki olumlu bir çok etkisi vardır gadası
10 Yorumla Zevkten kayan/ kızaran gözleri görmek ayrı bir heyecan.
120 YorumlaAşki degildebyediģinden memnunmu onu pekistirir ayrica kendinden gecmis yuz ifadesi mimikler hazzi katlar ama benim finaller doggy le biter genelde icimde bir hayvalik var..) böyle iste..)) Bubresmi ilk gördüğumde şok yasamistim eski bir hatun vardi benim yemin ederim kopyasi sac burun agiz göz ohaaa demistim
10 Yorumla
+1 yılUsul usul içinde gelip giderken gözlerindeki o aşkı ve zevki görmek paha biçilemez
30 Yorumlaİnanılmaz tazelim verir. Ardından daha çok işimiz var sinyali gönderir
91 Yorumla- +1 yıl
hatun gibi hatun 👸
+1 yılSevdiğim adam içime girerken baksın gözlerime akıtsın ruhumun en derinliklerine
172 Yorumla- +1 yıl
Fena yorum
Göz kilit noktadır. Bir bakış bir seksten daha çok etkileyebilir insanı
60 YorumlaEvet. Özellikle oral sekste erkeğin gözlerinin içine bakmak, onları mutlu ediyor
57 Yorumla- +1 yıl
Oral seks yapmayı becerinde sonra gözlere bakarsanız. Benim gibi sert hızlı çakan birine bile daha şehvetli sakso çekmeyi beceren olmadı. Kobramı mutlu edebilicek kadın sayısı çok az özgüvenleri sıfır 😎
- +1 yıl
Gerçekler bunlar tatlım saksoda iyiyim sekste şehvetliyim diyenler yapıncada pasif düşüyolar daha kobramın altından sağ çıkabilen olmadı
- +1 yıl
İstersen sana sertçe kobramı tattırayım bakalım önceden yapmış mıyım yapmamış mıyım
- +1 yıl
Sen öyle san, işim matkaplamak. Sende kendine güveniyorsan matkaplamaya beklerim 😎 ama şehvetliysen acıdan korkup pes etmiceksen enerjiden düşmeyeceksen 😉
+1 yılAşık olduğum kişiyle sevişince gözüne bakdığım zaman soruyu cevaplarım.
30 YorumlaBana göre sevişirken göz göze gelmek aşkın bir sonucu değil. Alınan hazzın ve zevkin sonucunu görme isteğidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevisirken goz goze olmak hem sevgiyi pekistirir hemde atesi kuvvetlendirir..
20 Yorumla
+1 yılAşkı pekiştirir, haz artar bide sahiplik duygusu gelişir gözün başkasını görmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücuduna boynuna omzuna göğsüne dudaklarına öpücükler kondururken geçişlerde gözlerine gülerek baktığım an 🧡o mu bana aşık oluyor ben mi ona aşık oluyorum belli değil
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alihangg yok hayır 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnn sevdiğim. o heyecanı gözlerden hissetmek çok güzel bir duygu
50 YorumlaEvet harika oluyo pekiştiriyo
117 Yorumla- +1 yıl
Seninde yaşına göre MAAŞALLAH’ın var be ufaklık 😁😁
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltımda kıvranan ve inleyen bir kadın görmekten daha hoş bir şey var mı şu hayatta? Tabiki pekiştirir
10 Yorumla
+1 yılAynen göz göze değecek et ete ilmik ilmik işleyecek
10 Yorumla
+1 yılZevkin, hazzın gözlere yansımasını izlemek ayrı bir zevk 😊
10 Yorumla
+1 yılEvet. Brn hrp bakarım. Böylesi ćok şehvetli çok güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorum ve yapıyorum da o an yüz ifadesini izlemek haz veriyor bana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim istemsiz gözlerim kapanıyor. Karşımdakini görmüyorum o an. Cok goz goze gelemiyorum malesef. Sadece ilk dakikalar belki. Sonrasi yok.
42 Yorumla- +1 yıl
Kendinden mi geçiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşındaki kişiden gerçekten etkileniyor olmak gerekir. sırf belki biraz olsun etkilenirim diye sırnaştığım o an yüzüne dahi bakmak istemediğim nişanlım vardı. kendisine de ayrılırken itiraf edebildim
20 Yorumla
+1 yılGöz göze bakarken daha çok tahrik oluyor insan. Haliyle libido larda daha fazla yükseliyor. Bence buda aşkı ateşler
00 YorumlaEger sen sevdgnde n elktrik alyosan gozunde baksan gotunde elinde ya da bir sesini ble dinlesen o ble yetr insana canikom
00 Yorumla
+1 yılGözler sevişirken birbirine bakar derinlerdeki şehvet arzu ve tutkuyu görür baktıkça daha tempolu ve birazda sert sevişirsin kesinlikle pekiştirir.😁
00 YorumlaSevisirken nasil goze bakmayi dusunuyosun ki. Sevismek demek partnerin ile sarmas dolas olup birbirinizin vucudunu oksamak opmek vesayiredir. Ancak iliski esnasinda tek bir pozisyonda goz goze gelirsin ve buda herseyi daha da atesler
00 Yorumla
+1 yılCesaret ister, o anda hafif küfürler de işin cilvesi olur
00 YorumlaElbette en güzel anı ve devamını sessizce hadi devam et doğru yoldasin der gibi ritmi yakalamaktir
00 Yorumla
+1 yılbir aşamaya kadar. Sonrasında ha gözlerine bakmissin ha duvara
00 Yorumla
+1 yılHele bir de gözlerinden yaş gelirse partnerinin 😂😂😂
00 YorumlaBöyle mi 😀😀
29 Yorumla
+1 yılımmm çok harika birşey zevkten gözler 👀 kayıyor ya fena fena
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence evet, bu çok önemli ve harika bir şey 😃 😍
30 Yorumla
+1 yılbizim kizlar ışığı gozlerinu vucudunu heryerini kapatir göz ile kalsa iyiler
10 Yorumla
+1 yılGözlerine bakıp nefesini içinde yasamadinmi tenine dokunup sıcaklığını hissetmedinmi gözlerindeki seni gormedinmi ne kıymeti o anın 😞
00 YorumlaKesinlikle pekistirir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle. özellikle ilk sevişmeler mutlaka göz göze olmalıdır..
10 YorumlaÖpüşürken gözleri kapatırım ama oral ben seksin en doruğunda göz göze gelmek hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılYok sönmeye yakın olduğunu gösterir neden mi fazla dayanamazlar😂😂
00 Yorumla
+1 yılPekıstırır tabıkıde ıcındeyken gözlerıne baktıgında o acıve zevkı cok rahat hıssederım ve daha cok yapmama benımde sebeb olur bırakasım gelmez
00 Yorumla
+1 yılO an ikimiz buhar olup uçarız bence 😊
20 Yorumlaaşkı değilde o anki alınan hazzı net görürsün gözler anlatır hemen😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Aşkı alevlendirmez ama heyecan ve zevk verir
31 Yorumla- +1 yıl
Evlimmsn
+1 yılZirve yaptırır
Uçurur.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ne kadar acı çektiğini görüp zevk almak için bakarim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet sevişerek içine girip gözlerinin içine bakınca daha çok kökleyesim geliyor ve ateşli oluyor
00 Yorumla Çok uzatmamak lazım daha önemli isler oluyor o esnada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöz göze geldiği zaman yüksek akım olur bildiğin şehvet akım patlaması olur
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel oluyor girip çıkarken göz teması gibisi yok
00 Yorumla
+1 yılZevke gelen kadin gozunu acamaz zaten
20 Yorumla
+1 yılkarşımdaki aynı hisle bakarsa evet alevlendirir
10 YorumlaHazzı arttırır.
30 Yorumla
+1 yılsanırım aşk değil şehvet onun adı
10 Yorumla
+1 yılEvet
60 Yorumla