Selamm,
Yangını çıkaran yanmayı da göze alsın. 🔥

Selamm,
Yangını çıkaran yanmayı da göze alsın. 🔥

Üstesinden gelemeyeceğim tek kadın sanırım p*rno yıldızları gibi olur. Yoksa böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sekste usta olduğu kadar zaaflarıda vardır. Erkek kadının zaaflarını açığa çıkarmalıdır🤭🤭🤭 Küçük oyunlar mı oynar veya kelimelerle tahrik mi eder orasını bilemiyorum. 😁😁 tecrübeli bir kadın engin bir deniz gibidir. Mademki erkekler tecrübeli kadınlardan hoşlanıyor o zaman kalmamak lazım. En doğru cevap ateşe atlamak olur. Ne kadar tecrübeli olursa olsun bir kafın erkeğin tahrik edici ısırıklarına teslim olmalı, boynundaki ılık nefese cevap vermeli. 😁😁😁
Ateşi yakıyorsa söndürmeyi de bilmeli. Yoksa ortalığı yangın yerine çevirip kaçan biriyle işin zor. Eğer kontrol edemeyeceği bir tutkuya sürüklüyorsa, ya temkinli olmayı öğrenecek ya da seni de onunla beraber yakacak. En iyisi, sınırlarını bilip ona göre hareket eden biriyle olmak. Yoksa başlatıp ortada bırakan biriyle uğraşmak, yarım kalan bir hikaye gibi can sıkıcı olur.
Volkan gibi patlarim 🤣
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aaa olur mu hiç öyle şey😀 hissedersin, bilirsin üstesinden gelip gelemeyeceğiniiii. Hadi diyelim ki yanıldık, gelemedi üstesinden yapacak bir şey yok mevburen d*veceğiz😂😂 (şaka) biraz da ben ateşlendiririm üstesinden gelecek kıvamı ayarlarım diyelim
Yangının içine atmalı
Cevap
7Cevap
Yakmalı acımamlı 😅😅
https://www.youtube.com/embed/kXBunIe_PSwMercekle güneş yansıtılan kağıt gibiyim zaten 😅🤣
😄😄doğru demişsin üstesinden gelemeyecekse boşuna niye yangın çıkartıp deli eder ki bir insan.
Elini kolunu bağlayıp bir odaya hapsetmeli 😄
Onunla yalniz kalabilsem dudaklarina yapisicam..20. kusur sene bekledim
Yani nefsine hakim olmalı ama bazen gerçekten çok zor
Hem soru hem cvp vermiş
Yangınıyla onu yakıp kavurmalı 😅
Geregini yapmalı.
Yani? 😀
Rahatlatmak gerekir
Yangına yanıcı madde olmalı
Destek çağırmalı
İtfaiye yok mu
Atarım