Cinsel Yaşam Siz yangınınız olduğunda ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Acayip şekilde coskuluyum bugün iş yerinde 😂😂 (elim hep neyyssee) Güncellemeler+1 yıl Eyvahhh 💦💧💦💧💧💦👙 Güncellemeler+1 yıl Gerçekten birini masanin altına atmamak için zor duruyorum 🙂🙂🙂 Siz yangınınız olduğunda ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Masaaltı çok zevkli ve keyifli olur ;) ben olsam altından yapardım bişiler sana sonra WC ye götürürdüm seni 💦💦💦 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Ben de işyerindeyim ve aşırı istekliyim eve gider gitmez sanal seks yapıcam biribi bulursam hatta işte bile cilveleşebilirim biri denk gelirse 0 1 Yorumla Taşyürek12 +1 yıl Yaz da konuşalım Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 30 35 yaşındaki kadının sorusu değil bu Soruyu cevaplıyorumBebek yağı p*rno ya da hayal dünyamla baş başa vakit geçiyom 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Üstüne benzin atıp yanmaya devam ediyorum ta ki terimle o yangını söndürene kadar. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Butun korsan taksilere bakıyorumEve otele bas konuş 🤩😃Para bitincede manuele geciyorumFB bulamadık napalım😁 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Da di da di da di da di heyyy açılın ben itfaiye 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde sexting isteyen olursa yaparım bu arada olur mu bilmem 0 0 Yorumla
Deli_miyim_neyim Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Yangın söndürme cihazı yok mu işyerinde 😄😄 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Unutmaya ya da başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum 🥲 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Gelir şimdi bizim acil müdahale mangalarımı abla merak etme sen 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. aklına bişey düşürmüş olmalı. arada wc ye git ve rahatla 0 3 Yorumla İlhann06 +1 yıl yardımcı olmak isterdim Yorumla İlhann06 +1 yıl ne oldu Yorumla İlhann06 +1 yıl konuşsak mı Yorumla
CanCancano Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl boş ver geç wc ye parmaklaya parmaklaya sulandıra sulandıra inleye inleye tadını çıkar boşal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yangın varsa itfaiye ekiplerini çağır onlar yangın hortumu nu sokup söndürür'ler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Unutmaya calısıyorum 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor ki abla Cevap sahibi +1 yıl Oluyor unutmaya calıs.
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Koklat sonrası gelir 😜😄 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İki tokat atıp sakinleştirip işiyorum 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kuduruyosun sen 0 0 Yorumla
kaanaytekk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Nasıl bi iş yeri acaba ki böyle yapıyor enteresan 0 0 Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buraya giriyorum bakıyorum kim var diye 0 2 Yorumla ChristianGray +1 yıl 🤫🤫 Yorumla ChristianGray +1 yıl Ne yaşıyosun acaba Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl rahatlatarak gecıyorum 0 2 Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl regl yenımı gırıcen yoksa Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl hiç oral yaptırdınmı masa altı Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seni söndürmeyi çok isterdim 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Işınlanabiliyor muyuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Akşamı bekliyorum ne yapalım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaptin Yorumla
Grininellitonu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Birşekilde boşalıp rahatlıyorum yapcak bir şey yok 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Alo itfaiye 1 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ortalık yangın yeri diyosun 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Sanal yapıyorum ve p*rno kat kar iyi oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapisiyim 1 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl WC ye gir Yorumla Soran +1 yıl Girdim zaten öğle arası oradaydim 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekle sevis Yorumla Soran +1 yıl İş yerinde olmaz ya sonrası sıkıntı olur ama iş çıkışı 2 kişi var ilk hirine sonra birine 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utangaç bul bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zevkli onlar la olmak Canik vosaliyot ama olsun Yorumla Soran +1 yıl Onu napayım be sert boğa gibi lazım bu yangına 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sn nerdensin ki Antalya mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Marmara bölgesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalatirsin zorla Yorumla Soran +1 yıl Saatlerce hemde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utangaç birini nasıl yola getiririm ya Yorumla Soran +1 yıl Eve davet et ve üstüne çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yola getiririn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm den konuşalım mı bu durumu Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl baştan çıkarırum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naptun Yorumla Soran +1 yıl Elletiyorum 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim . ki çok pısırık napacam bilmiyorum Yorumla Hadiiyani +1 yıl Gece istersen de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Masaaltı çok zevkli ve keyifli olur ;) ben olsam altından yapardım bişiler sana sonra WC ye götürürdüm seni 💦💦💦
Ben de işyerindeyim ve aşırı istekliyim eve gider gitmez sanal seks yapıcam biribi bulursam hatta işte bile cilveleşebilirim biri denk gelirse
Yaz da konuşalım
30 35 yaşındaki kadının sorusu değil bu
Soruyu cevaplıyorum
Bebek yağı p*rno ya da hayal dünyamla baş başa vakit geçiyom
Üstüne benzin atıp yanmaya devam ediyorum ta ki terimle o yangını söndürene kadar.
Butun korsan taksilere bakıyorum
Eve otele bas konuş 🤩😃
Para bitincede manuele geciyorum
FB bulamadık napalım😁
Da di da di da di da di heyyy açılın ben itfaiye
Genelde sexting isteyen olursa yaparım bu arada olur mu bilmem
Yangın söndürme cihazı yok mu işyerinde 😄😄
Unutmaya ya da başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum 🥲
Gelir şimdi bizim acil müdahale mangalarımı abla merak etme sen
aklına bişey düşürmüş olmalı. arada wc ye git ve rahatla
yardımcı olmak isterdim
ne oldu
konuşsak mı
boş ver geç wc ye parmaklaya parmaklaya sulandıra sulandıra inleye inleye tadını çıkar boşal
Yangın varsa itfaiye ekiplerini çağır onlar yangın hortumu nu sokup söndürür'ler.
ne zamandir yalnizsin bu kadar costuguna gore.. gelesim geldi
Tuvalete gideriz ne yapalım, işyerinde de olmuyor değil valla
Unutmaya calısıyorum
Olmuyor ki abla
Oluyor unutmaya calıs.
Senin gibi ateşli bi kadın bulup söndürüyorum
Koklat sonrası gelir 😜😄
bizde hazırdayiz zaten ne olsun
İki tokat atıp sakinleştirip işiyorum
Kuduruyosun sen
Kaçamak olabilir 😉
Nasıl bi iş yeri acaba ki böyle yapıyor enteresan
En iyisi konuşup paylaşmak rahatlatır
Buraya giriyorum bakıyorum kim var diye
🤫🤫
Ne yaşıyosun acaba
Mekan tanimam patlatirim
Ahaha bu bennn beni bull dkdkskdks
rahatlatarak gecıyorum
regl yenımı gırıcen yoksa
hiç oral yaptırdınmı masa altı
Lavaboya gidiyorum 😋
Seni söndürmeyi çok isterdim
İtfaiyeyi çağıyorum
Işınlanabiliyor muyuz
Lavaboya gitmen an mantıklısıydı.
Akşamı bekliyorum ne yapalım
Ne yaptin
Varsa iş yerinin tuvaleti geliyorum bekle
Akşama güzel bi plan yapıp biriyle buluş
Benimde kalkık işyerinde indirdim yemek yedim.
Bugün külot kırmızı desene
Birşekilde boşalıp rahatlıyorum yapcak bir şey yok
İş yerinde birine hayrın dokunsun bari
Alo itfaiye
Eline sağlık
Ortalık yangın yeri diyosun
Sakin babuş
Tuvalete geç ve mastürbasyon yap
Töbe tö e ki. se yokmu ayaküstude ur
İs cikisi bir seyler planlayabiliriz
Kesin öyledir
Sanal yapıyorum ve p*rno kat kar iyi oluyor
Elimde oluyor bemimde
Konusmak ister misin bu konuyu?:)
Yapisiyim
WC ye gir
Girdim zaten öğle arası oradaydim 😭
Erkekle sevis
İş yerinde olmaz ya sonrası sıkıntı olur ama iş çıkışı 2 kişi var ilk hirine sonra birine 😂
Utangaç bul bence
Çok zevkli onlar la olmak Canik vosaliyot ama olsun
Onu napayım be sert boğa gibi lazım bu yangına 😂
Sn nerdensin ki Antalya mı
Hayır Marmara bölgesi
Yalatirsin zorla
Saatlerce hemde
Utangaç birini nasıl yola getiririm ya
Eve davet et ve üstüne çık
Nasıl Yola getiririn
Dm den konuşalım mı bu durumu
Hayır 😘