Aslında şöyle ben kararımda kesinim barışmak asla istemiyorum ama O'nu fiziksel olarak çekici buluyorum ve yanyanayken temas etmeden duramıyorum böyle olunca O'nun barışmak isteyeceğini de düşünüyorum
Sevmediğin birine sarılıp öpüşemezsin heralde demi buda bi çeker kendine insanı sorun ne nşye ayrılıyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam o an ayrılmak aklımdan bile geçmezdi
O hareketlilik olunca işte kalkıp iniyor vs sonra onun ağrısı fena yapar 5 dk da da boşalabilir sen daha iyi bilirsin aslında kaç dk da geldiğini 😂😂😂 ama sadece ihtiyac için de gitmiş olabilir tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cok gergindik ayrilmak icin bir araya gelmistik cook atesli sevisip devam etmistik sanirim bizim tenlerimiz asikti ruhumuz degil
Gerisi gelir ve ayrilazssiniz şu an sevgilileriniz var mı
İkimizin de yok
Ozamam tekrar birlesirsiniz ama
Neden
Onu yaparsaniz zaten daha seviyorsunuz demek insan sevmedigi kızdığı istemediği birini öpmez bile
Ben kesinlikle barışmak istemiyorum
Ozamam uzak dur neden yakınlaşacaksın o kadar
O iyi biri değil bana göre değil ama peşimde olması hoşuma gidiyor beni unutsun istemiyorum bide son kez sarılabilir miyiz dedi olur dedim
Yanlış. yapiyorsun ozaman
Niye
Seni ilerde sadece canı. istedigi zaman arar hatta yalvariri
Sadece canı istediğinde mi
Açık konuşamıyorum işte burada anla.
Ben yanağından öpüp sarılmıştım severek ayrıldığım için öpüşsek farklı hissederdim
Farklı derken nasıl hissederdin yani
Etkilenirdim yani hala sevdiğim için
eee zaten temas edeceksiniz temas etmeden duramazsınız ki :)
Sonuçta eski sevgili
Temas etmeden durulabilir
Bence yaşananlar aklınıza gelecek buda sizi ateşleyecek.
Aynen bu eski değil yeni başlayan bir sevgili olur ve buluşmak bile mantıksız bana göre
Hayat sizin an sizin keşke demiyceğin şekilde karar ver
zaten o olsun ve yeniden başlayalım istiyorsunuz :) uzatmayın :)
şu an hayatınızda biri yoksa sıkıntı yok bence
Yani biz buluşunca sevişip barışmıştık 😁
Ee ya barışırsanız nolacak
Ayrıldık ama son kez görmek istedik neden barışalım
İşte yakınlaşınca yanlışlıkla barışma ihtimali olur belki diye dedim. Diğer türlü son bi vurgun gibi düşün bişiy olmaz
Sence yakınlaşırsak o biraz barışmak ister mi
Aranızdaki mevzuyu bilmem ama sanki ister gibi sonuçta yakınlaşma bazı şeyleri tolere eder unutturur
Aslında şöyle ben kararımda kesinim barışmak asla istemiyorum ama O'nu fiziksel olarak çekici buluyorum ve yanyanayken temas etmeden duramıyorum böyle olunca O'nun barışmak isteyeceğini de düşünüyorum
Peki eğer o barışmak isterse ve senin bu zaafını değerlendirmeye çabalarsa
Değerlendirsin ileri gitmediği sürece sıkıntı yok barışmak isterse de kabul etmem
Dirayetli durabileceksen sıkıntı yok. Arada küçük kaçamak gibi düşünülebilir ihtiyaç molası gibi
Detay anlat detay😂😂
Bayaa öpüştük işte yarım saat kadar
Afiyet olsun 😂
Sence bu durum iyi mi oldu kötü mü
Bençe iyi öpüşmek iyidir🤗 ama yarım saat sadece öpüşmeyi başarmakta bi başarı tebrikler
Sonra lavaboya gitti kalktığı için O'nu düzeltti galiba ya da boşaldı
😂😂😂 evde neler yaptı kimbilir
İkinizde bugün baya ellerinizi kullandınız sanırım evde😂
Ben kullanmadım
Tebrikler iraden sağlam
Sevgilin var mı şu an
Yok tabiki
Sen mi ayrıldın ommu
Ben
Utangaç birimi idi
Hayır ne alaka
İlk zamanlar
Yanii çok utangaç değildi
Kaç dk
Yarım saati geçmiş olabilir
Yuh
Yanlış olur, jübile maçı yapar gibi.
Vayy ayrılık sevişi. Güzel noktadır
Son gorusme ayagina bir kere daha goturecek
Böyle düşünmüyordur
Son kez olmaz gibi onları yaparsanız 😅
Belli belli ıslak dönmüş gibisin 😅😅
Ben değil de o öyle dönmüştür
Niye 😅😅
Ben çok zevk almadım
Aga be tüh 😅
Sevişecekseniz niye ayrılıyorsunuz
Sevişmek için buluşmuyoruz son kez görmek istedik görünce de aramızda temas olsa bizi nası etkiler merak ettim
O zaman ayrılmazsınız gibi gelşyor
Neden ki
Sevmediğin birine sarılıp öpüşemezsin heralde demi buda bi çeker kendine insanı sorun ne nşye ayrılıyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam o an ayrılmak aklımdan bile geçmezdi
Ben kesinlikle barışmak istemiyorum ama o son kez sarılır mıyız dedi bende olur dedim
Bilemiyorum o zaman kazasız belasız ayrılın da malum ordalık deli kaynıyor
Haklısın ama o konuda güvenim tam O'nda bana zarar verecek potansiyel yok yinede tedbirli olucam
İnşallah aman aman tedbiri elden bırakma yakın arkadsın faln olsun yanında kalabalık bi yerde buluş
Bide üstüne sevişseydiniz ya aahhaah
Yok öpüşürken bile tedirgin oldum gözünden düşer miyim diye
O an onu düşündüğünü hiç sanmıyorum erkek arkadaşının
Yarım saat sonra lavaboya gitti
Sence ne yaptı
Boşalmaya gitmiştir
Ama lavaboda 5 dk anca durdu o kadar kısa sürede boşalır mı
Ben öpüşmekten dolayı alt tarafta hareketlilik oldu O'nu düzeltmeye gitti sandım😅
O hareketlilik olunca işte kalkıp iniyor vs sonra onun ağrısı fena yapar 5 dk da da boşalabilir sen daha iyi bilirsin aslında kaç dk da geldiğini 😂😂😂 ama sadece ihtiyac için de gitmiş olabilir tabi
İçinden geliyorsa yap
Yiyin bari djdjd
Yok o kadar değil😀
O kadar o kadar
Elveda dan nefret ederim.
Napalım bazen mecbur
Anladım.
Son kez buluşma neden peki?
Bundan sonra bi yerde karşılaşsak bile konuşmayız son kez görüp yüzyüze konuşmak istedik
Anladım.
Kesin kabullendiyse iyi
Son seks en ateşlisi
Yapın bence
Yoo son kez