- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılCanım , sen sadece takıntı yapıyorsun oyuzden kimsenin vücudu da kaynak gibi değil ayrıca sivilce oluyor siyah noktada oluyor vss takılma böyle şeylere kendinle barışık ol birak seni kusurlarınla sevsinler , seni fiziğin için değil seni sen olduğun için sevsinler , millet ne derlerle mücadele veriyor keşke tek derdimiz sivilce olsaydı , fazkay yağlı şeyler tüketme , abur cubur cips tarz gıdalar da sivilceye Sivilceye sebep olur bunlara dikkat et yeter canım
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimmm🌷🍀
- 1 yıl
🥰❤️🌿
En İyi Cevaplar
Sorun olmaz sivilce lekesi için leke kremleri var. Artı zaten kimsenin vücudu öyle tertemiz kaymak gibi değil ki hepimizin kusurları var. Kendini sev bedenini sev🌸
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaalesef bende de var, zamanla geçiyor çok kasma
23 Yorumla
Soran1 yılBir çözümü vardır ya zamana da bırakmak ne biliyim cidden. Aşırı özgüven kırıcı bir şey modu düşüyor insanın
Cevap sahibi1 yılBende öyleydim özellikle farklı insnalar gördükçe baya üzülmüştüm ama dert etme vajinan kara olmasın o daha büyük dert shsjdmfmfmd
- 1 yıl
Sivilce olması daha doğal değil mi ne kasıyorsunuz 😂
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Her şeyin bir çözümü vardır ama bundan dolayı utanman çok yersiz. Kimse mükemmel değil ki. Bırak seni seven kusurlarınla sevsin. Sana dokunacak olan kusurlarına da dokunsun.
Gerçi severek dokunana onlar kusur gelmez ama.. neyse:)
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, canını hiç sıkma! Sen zaten kendi içinde pek güzelsin ve bu durumun seni üzmesine, özgüvenini etkilemesine izin verme 💕 Sivilce lekeleri, genelde zamanla ve doğru bakım yöntemleriyle azalabilir. İlk olarak, sabırlı ol çünkü cilt iyileşme süreci biraz zaman alabiliyor. Sırt ve kalça bölgesi için düzenli bir şekilde nazik peeling yapmayı düşünebilirsin ama bu konuda aşırıya kaçma, yoksa hassaslaşabilir. Cildini temiz tutmaya ve nemlendirmeye de özen göstermelisin.
Doktora danışarak uygun bir tedavi yöntemi arayabileceğini düşünüyorum. Çünkü her cildin ihtiyacı farklıdır. "Dermatolojik tavsiyeler almalı mıyım?" diye düşünüyorsan kesinlikle evet derim! O yüzden hiç çekinme ve bu konuda destek alabileceğini unutma. Sen de en az diğer kızlar kadar kaymak gibisin, içinde barındırdığın bu güzel enerjiyi dışarı çıkar! 🌟 Asla düşündüğün kadar büyük bir problem değil. Kendi güzelliğini fark ettiğinde dünyan çok daha parlak olacak, söz veriyorum 🥰00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇıplak geziyor değilsin ya gadası utanacak ne var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldoktora gidebilirsin,.
00 Yorumla
1 yılTabiki çözümü var. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 17-18 yaşlarımda benim de aynen öyleydi. Zaten her kesin sorunu bunu sana özel değil. Dermetoloğa görün sana uygun bir tedaviyle kurtulursun merak etme.
23 Yorumla
Soran1 yılAyy teşekkür ederim ama işte ben kimyasal diye uzak durdum kesin çözüm diyorsan yapayım birde zaten bu içten gelen bir şey öncesinde olan adet düzensizliği vs.
- 1 yıl
Ne demek rica ederim. Şimdi sizde türkçede tam olarak nasıl denildiğini bilemediğim için tam anlatamadım terminleri ama merak etme yani tedaviyle geçen bir durum.
Soran1 yılÇok uzun sürer mi sizce leke sade
Bi ürün var trendyol dan aldım s’hevec glyc alright
Bunu kullan ben yüzüne sürdüm suanlık güzel az çok leke gitti sırt kalça ıcın kullanmıs bazı önerenler cay agacı yagı kremi de gecırir dene31 Yorumla
Soran1 yılAyy inşaallah ya teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani senin yaşındaki insanlar da ve çoğu insanda böyle şeyler olabilir bu vücut sonuçta bir mekanizma bence çok fazla kafana takana gerek yok partnerin de seni seviyor ve arzuluyorsa bunun da çok kafasına takacağını zannetmiyorum
12 Yorumla
Soran1 yılİnşaallah takmaz
- 1 yıl
Keyfine bak tadını çıkar bir şey olmaz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok detaylı kendini incelemene gerek yok. ilişkide hiç kimse senin şurası ben ilişkiye girmem demez. Her insan aynı olmuyor, bir başkasında da kötü olan bir durum, belki de sende sorunsuzdur.
Üzülme.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim:-)
1 yılHer 5-10 yılda bir insanın tüm hücreleri yenilenirmiş. Ameliyatlık bir yara izin yoksa sivilce izi önce kararır, sonra geçer bir iki yıla. Kaldı ki bu utanılacak bir şey değil. İnsanı insan yapan şeylerden biri.
10 Yorumla
1 yılKimse o kadar mükemmel değil takma çok. Hayatındaki kişi de takmaz emin ol. Ha bazı uygulamalar kürler yapabilirsin ama geçse de geçmese de sorun etme asla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboş ver kanka kimse dört dörtlük değil herkesin kusuru var
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ne biliyim insand güzellik algısı yarattılar öyleysen çirkinsin gibi hissediyor insan
1 yılFizik güzelse gerisini salla, erkeler herkese bakıyor
31 Yorumla
Soran1 yılHahah bu iyiydi
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Seni isteyen seven kesınlıkle bunları dert etmez sende etme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılCleocin T diye sıvı bir. ilwc var , reçetesiz eczanede satılır. Sivilceler icin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBunlar geçer yani kremler var bi şekilde gider zaten
10 Yorumla
1 yılBende de vardı düzenli glikolik asit kullanınca kaymak gibi oluyor
21 Yorumla
Soran1 yılÖnerdiğin marka var mı? Birde nasıl kullanılıyor
Merhaba, kaç yaşındasın bilmiyorum ama özellikle 20 li yaşlarda vücutta sivilce vs görünme oranı çok çok azalır, bunu kendine dert etmemelisin
04 Yorumla
Soran1 yıl20 den sonra düzelir mi dersin
Soran1 yılTeşekkür ederim düzelme oluyor hissediyorum e azindan yüzüm düzeldi bayağı eskiye göre
Sorun olmaz ve canım seni gerçekten seven biri olduktan sonra
14 Yorumla
Soran1 yılSayılır
Soran1 yılVar
1 yılEğer ilişkiye sivilce ve lekeleriyle girmiceksen utanmanı gerektircek bir durum yok. Bi tek sende çıkmıyo onlar sonuçta
00 YorumlaKadınların genel sorunu masör olarak gördüğüm
Bunun için dogal kürler var karısım yapıp kullancagın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Tuhaf bir şeye takılmışsın, cilt kusuru olmayan yok ki kanka
04 Yorumla
Soran1 yılYa pürüzsüz tertemiz degilsem sanki güzel değilmişsin kusurlusun Ya da hayatimdaki erkek beğenmicek gibi hissediyorum bu da beni rahatsız ediyor ve modumj düşürüyor
Soran1 yılSüper
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBoş ver sivilceleri Vücudun nasıl zayıf ince minyon çıtır mısın g********* armut kalçaların kavun gibi mi dudaklar Kiraz gibi mi ondan bahset Nasıl güzelsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gel biraz şımartalım seni hiç masraf etmeye gerek yok
00 Yorumla
1 yılHormonal mı hangi bölgede
12 Yorumla
Soran1 yılSırt ve kalça düzensiz adetten bir dönem çıktı ve kaldı
- 1 yıl
Beni mahfetti özellikle sırt kalça tamamı
İyiki varda girmiyorsun yoksa ne naneler yerdin.
18 Yorumla
Soran1 yılKorunuyorum diyip sevineyim o zaman ahshshgd
Soran1 yılBakireyim evlilikten önce de öyle bir düşüncem yok
Soran1 yılYa ne arkası kaybol git senle uğraşamam
Soran1 yılSlk sen öyle mi anladın 🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılVücudunu kim görüyor ölü derilerden oluyordur sana iyi bir kese lazım
01 Yorumla
Soran1 yılKese yapan biriyim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTroll soru sanırım bunu takan kimse yoktur 😃
00 YorumlaBenimde var hiç utanma bence boş ver
10 Yorumla
1 yılçok belirgin değilse sıkıntı olmayacaktır.
10 Yorumla
1 yılO an partnerin seni istiyorsa emin ol onlardan bile tahrik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇözümsüz değşl ki bu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılbazıları öyle oluyor ya krem alcan
03 Yorumla- 1 yıl
güzelsen dert etme ona takılmaz kimse
Soran1 yılYani fiziğim güzel begeniliyor çirkin değilim yüz ve fizik olarak temiz bakımlı olsam onlar sorun olur mu geçirmek için içten tedavi almaya başladım ama
- 1 yıl
sorun olmaz bence banada denk geldi hiç beklemediğin kızda olabiliyor sırtında olan bile var çekinme yani. tipin fizigin güzelse sorun yok bide öbür taraf
Gizli Üye(18-24)1 yılcildiyeye git çözülür bu düzgün bakımla
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca ilişkide falan sorun olacağını sanmam o esnada çok takmaz kimse detaylara herkesin kusurları var zaten
1 yılMerak etme insanların bizde doksan ı senin gbı
01 Yorumla- 1 yıl
Yüzde doksanı
1 yılVücudun neresinde var ki utanıyorsun güzellik 🥰
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKrem veya yediklerine dikkat etmek gerekir
00 Yorumla
1 yılAz mastürbasyon yap gecer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ciddiye uzmanına görün çözümü vardir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılResmi var mı sivilcenin izler kalıcı değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇay ağacı kremi kullan baya etkili dene bak
19 Yorumla
Soran1 yılTamamdır deneyeceğim
Cevap sahibi1 yılKesin dene ama işe yaramazsa yine gel
Soran1 yılTamamdjr ama güzel bir marka önerin var mı organik olan hani
Cevap sahibi1 yılFarmasi kullanabilirsin
Soran1 yılTeşekkürler 1 2 ayda etki eder mi çok dua ederim bu arada
Cevap sahibi1 yılDene kesin düzenli kullan kalçanın üstünde mi ve sırtın neresinde
Cevap sahibi1 yılDuan yeterli zaten
Soran1 yılSırt yukarı yarım kısım sadece kalça üstü leke sadece
Cevap sahibi1 yılAnladım kalça yanaklarda ise geçer sırt da geçer merak etme
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı bende de
13 Yorumla
Soran1 yılErkekler tiksiniyor mu nası oluyo
Cevap sahibi1 yılEski erkek arkadaşım öyle bişeyler söylemişti
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim kahverengi kaldı rengi geçmiyor
03 Yorumla
Soran1 yılBen içten tedavi almaya başladım dıştan da elimden geldiğince yapicam birde lazer rengi açar mı?
Cevap sahibi1 yıllazer acar diyorlar evet
Soran1 yılAyy inşaallah
Herkes öyle olmuyor utanma gğven kendine
10 Yorumla
1 yılFiziğin seksi ise sorun olmaz gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aksine haz arttırıyor bende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKırmızı lekeler var mı şu an?
00 Yorumla
1 yılçirkinlerdeki güzelim öngörüsü de çekilmiyor
01 Yorumla
Soran1 yılDedi göbekli 170 (şüpheli) dalkavuk
ne alaka ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNerde vae
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılSivilce kremleri var
00 Yorumla Hangi bolgende var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kürü dene 👍
00 YorumlaHızlı resimden gönder bakçam
00 Yorumlaçok takılma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUtanma bencee
00 YorumlaNasıl
00 YorumlaHangi kısımda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerelerde bu
00 Yorumla